Belépés
Gigantikus robbanás történt Libanon fővárosában
... szerint balesetről lehet szó: a Libanoni Nemzeti Hírügynökség például úgy tudja, tűz ütött ki egy lőszerraktárban, és az okozta a hatalmas robbanást. Az országban az utóbbi időben jelentős tüntetések voltak, hiszen a hetvenes évek polgárháborúja óta nem tapasztalt gazdasági válság sújtja Libanont. A múlt héten az izraeli határnál is feszültségek voltak, állítólag Hezbollah-harcoso...
2020-08-05 13:29:04
Januárban kezdődik a Netanjahu-per bizonyítási szakasza
... hatvan százalékról harminc százalék alá a járvány visszatérése és az újabb korlátozások nyomán.
Az utóbbi hetekben mindennapossá váltak Jeruzsálemben a kormányfői rezidenciánál a tüntetések, szombaton az ország több mint kétszáz pontján vonultak az útkereszteződésekhez és az autópályák fölötti hidakhoz a kormány távozását követelő izraeliek ezrei, és szombat este erőszakba é...
2020-07-19 11:11:55
Horst Seehofer: a szélsőjobb jelenti a legnagyobb biztonságpolitikai kihívást Németországban
... a szám egy évvel korábban 32 ezer volt. Az erőszakra hajlamos szélsőjobboldaliak száma tavaly 9200-ra emelkedett a 2018-ban regisztrált 9000-ről. A színtérre jellemző, hogy csökken a tüntetések közben vagy után - az úgynevezett fekete blokk taktikát alkalmazó szélsőségesek által elkövetett - erőszakos bűncselekmények jelentősége, és a súlypont egyre inkább a demonstrációktól függe...
2020-07-09 15:32:04
Koronavírus - Kaliforniában hétfőn több mint nyolcezer új fertőzöttet diagnosztizáltak
... átmenetileg lezárják a törvényhozás épületét.
Eric Garcetti, Los Angeles polgármestere a múlt héten úgy nyilatkozott, hogy a járvány fellángolásában jelentős szerepet játszottak a tüntetések.
Hétfőn több mint ezer új fertőzést regisztráltak az északnyugati Washington államban is, ahol már csaknem 37 ezer a diagnosztizált fertőzöttek száma.
A georgiai Atlanta polg...
2020-07-07 07:04:39
Három év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Kirill Szerebrennyikov orosz rendezőt
... ügyet, szemben a művészvilág számos képviselőjével, akiknek véleményét ismeri. Mint mondta, az orosz vezetés nem érez társadalmi nyomást az ügyben és elmarasztaló ítélet esetén nem számít tüntetésekre.
Peszkov úgy vélekedett, hogy az ügy alkalmat ad annak elemzésére, miként lehetne csökkenteni a korrupció lehetőségét a kulturális intézmények számára adott állami támogatás fel...
2020-06-26 17:02:00
Amerika-szakértő: a tüntetőkre rátelepedett egy erőszakos, politikai indíttatású mozgalom
... baloldal, az úgynevezett progresszívak, eléggé jelentősen át akarjak alakítani az amerikai társadalmat, és elképzelhető, hogy hosszabb távon ez áll a történések hátterében.
A mostani tüntetések és az 1968-ban Martin Luther King meggyilkolását követő történések több szempontból is párhuzamba állíthatók - mutatott rá.
A King féle békés tüntetők mellett vonultak a Fekete P...
2020-06-25 09:41:09
Amerikai tüntetések - A minneapolisi rendőrfőnök változtatásokat ígér, Floyd testvére a kongresszusban
... republikánus képviselője leszögezte: "valóban itt van az ideje az igazi vit...
2020-06-10 20:53:18
A hongkongi kormányzó szerint a város nem tűrhet további káoszt
... kijelentette: Hongkong lakóinak zöme stabil és békés környezetre vágyik, amelyben nyugodtan élhetnek és dolgozhatnak, különösen egy globális recesszió közepette. A kormányzó szerint a tüntetések jelentős gazdasági kárt okoztak a városnak, a kormányzat emiatt különböző intézkedések bevezetésére kényszerült a munkahelyek védelme, valamint a gazdaság felélénkítése érdekében.
A ...
2020-06-09 14:43:13
Amerikai tüntetések - Demonstrációk Nagy-Britanniában,. Bristolban ledöntötték egy rabszolgakereskedő szobrát
...
Vasárnap demonstrációk voltak Manchesterben, Wolverhamptonban, Nottinghamben, Glasgowban és Edinburghban is.
Londonban több tízezres tömeg vonult a Temze déli oldalán nemrégiben felépült új amerikai nagykövetség elé, ahol David Floyd halála ellen tiltakoztak.
A 46 éves, fekete bőrű Floydot május 25-én Minneapolisban négy rendőr igazoltatás közben a földre teperte és...
2020-06-07 21:53:02
Amerikai tüntetések - Vízágyút is bevezetettek belga rendőrök a rájuk támadó tüntetőkkel szemben Brüsszelben
...
A rasszizmus elleni megmozdulást a belga főváros igazságügyi palotája előtt tartották. A tüntetés résztvevői a belga társadalomban is tapasztalható idegengyűlöletre, a színesbőrűek hátrányos megkülönböztetésére hívták fel a figyelmet, valamint a belga rendőrség szerintük gyakran indokolatlan fellépése ellen tiltakoztak.
Rendőrségi információk szerint a megmozdulás kezdet...
2020-06-07 19:42:38
1 2 3 ............40 41 ......60 61 ......80 81 
Címkék: Horst Seehofer, Kirill Szerebrennyikov, Demonstrációk Nagy-Britanniában, Libanoni Nemzeti Hírügynökség, Eric Garcetti, Martin Luther King, Fekete, David Floyd, szélsőjobb jelenti, tüntetőkre rátelepedett, minneapolisi rendőrfőnök, hongkongi kormányzó, rájuk támadó, hatalmas robbanást, utóbbi időben, hetvenes évek, múlt héten, izraeli határnál, járvány visszatérése, újabb korlátozások, utóbbi hetekben, kormányfői rezidenciánál, ország több, autópályák fölötti, kormány távozását, évvel korábban, erőszakra hajlamos, 2018-ban regisztrált, színtérre jellemző, tüntetések közben, úgynevezett fekete, súlypont egyre, demonstrációktól függe, törvényhozás épületét, járvány fellángolásában, északnyugati Washington, diagnosztizált fertőzöttek, georgiai Atlanta, művészvilág számos, orosz vezetés, korrupció lehetőségét, kulturális intézmények, úgynevezett progresszívak, amerikai társadalmat, történések hátterében, mostani tüntetések, 1968-ban Martin, globális recesszió, kormányzó szerint, tüntetések jelentős,
© 2013 TVN.HU Kft.