Belépés
Koronavírus - Németországban ismét ezrek tüntettek a járványügyi korlátozások ellen
...
Nagyobb megmozdulások Berlinben több helyen is voltak, és ezres nagyságrendben vonultak az utcára a járványügyi szabályokat elutasító tüntetők Münchenben és Stuttgartban is.
A résztvevők száma nem változott jelentősen az utóbbi hetekhez képest a több nagyvárosban már megszokottá vált szombat délutáni demonstrációkon, az viszont változás, hogy egyre több az ellentüntetés...
2020-05-16 20:01:30
Hongkongi tüntetések - A hongkongi rendőrök a nemzetközi jogi normáknak megfelelően jártak el a felülvizsgálat
... szenteltek annak a tavaly július 21-én történt támadásnak, amelynek során fémrudakkal és botokkal felfegyverkezett, fehér pólós férfiak támadtak a Hongkong egyik metróállomásán összegyűlt tüntetőkre és utasokra. A támadást követően 45 sérültet kellett kórházba szállítani. Minthogy a rendőrség későn érkezett a helyszínre, sokan azzal vádolták a rendőröket, hogy összejátszottak a tá...
2020-05-15 13:45:05
Koronavírus - A szigorú rendelkezések ellen szervezett tüntetést oszlattak fel Hollandiában, többeket előállíto
... rendelkezését, amely az emberek közötti legalább másfél méteres távolság megtartását írja elő.
Johan Remkes polgármester azt nyilatkozta, a megmozdulás engedélyezésének feltétele volt, hogy a tüntetők követik a rendőrség utasításait, és betartják a rendkívüli szabályokat.
A rendőrség nyilatkozatában azt közölte, mivel a résztvevők egy csoportja figyelmen kívül hagyta az...
2020-05-05 16:12:40
A távolságtartási szabályokat szigorúan betartva tüntetett több ezer ember Netanjahu ellen
... tiltakozó jelszavakat tartalmazó táblákat tartottak a kezükben. A helyi sajtó drónfelvételeket mutatott be a katonás rendben felsorakozott tömegről, az internetes felületek arról írtak, hogy a tüntetők órákon álltak egymástól az előírt távolságra, nem mozdulva egy tapodtat sem a kijelölt helyükről.
Az izraeli koronavírus-rendszabályok engedélyezik a tüntetést, amennyiben a r...
2020-04-19 23:33:01
Horváth Eszter magyar fotós nyerte a World Press Photo 2020 díját környezet kategóriában
... jégtáblára kihelyezett berendezést.
A fődíjas Csiba Jaszujosinak, az AFP francia hírügynökség kelet-afrikai fotóriporterének Straight Voice című fotója egy fiatal szudáni férfit ábrázol tüntetők közepette, amint verset szaval. Az áramkimaradás miatt sötétbe borult kartúmi utcán társai mobiltelefonjaik lámpáival világítják meg őt.
A japán fotóst már korábban is díjazták ...
2020-04-16 23:03:19
Ezrek tüntettek Montenegróban az egyházügyi törvény ellen
... azonban még nem vonultak utcára a hívek, akik azért tiltakoznak, mert véleményük szerint az új törvényt azért fogadták el, hogy a montenegrói állam rátehesse a kezét az egyház vagyonára. A tüntetők között magas rangú egyházi személyek is voltak, például Amfilohije montenegrói érsek, és a Moszkvához hű ukrán ortodox egyház feje, Onufrij metropolita.
A 620 ezres Montenegró lako...
2020-02-29 18:12:01
Tüntetők zavarták meg az államfő és a miniszterelnök beszédét Romániában a fejedelemségek egyesülésének ünnepén
...
Az államfő és a miniszterelnök Moldva történelmi fővárosának főterén, mintegy tízezer ünneplő előtt mondott beszédet, a tömegből pedig időnként pfujolás, füttyögés hallatszott. A tüntetők a szónoklatok között "autópályát akarunk" skandálással tették nyilvánvalóvá, hogy az ország legelmaradottabb részének fejlesztését sürgetik.
Beszédében Iohannis párhuzamot vont az 1859-...
2020-01-24 15:32:23
Iráni-amerikai viszály - Brian Hook: fenyegetőzéseivel Teherán még inkább elszigeteli magát
... ennek jegyében pénteken elrendelte a vízumtilalmat az iráni Forradalmi Gárda egyik parancsnoka, Haszán Shahvarpour ellen.
Amerikai álláspont szerint ugyanis a tábornok irányította a tüntetők elleni erőszakos fellépést tavaly novemberben egy nagyvárosban.
Brian Hook nem válaszolt arra az újságírói kérdésre, hogy vajon az amerikai nyomás fokozása nem teszi-e agresszívabb...
2020-01-17 20:16:24
Hongkongi tüntetések - Ezrek követelték vasárnap az általános választójog bevezetését
... demonstr...
2020-01-12 15:31:27
A francia kormány bizonyos feltételek mellett kész visszavonni a nyugdíjreform legvitatottabb pontját
... szervezetek a teljes reform visszavonását követelték.
A párizsi felvonulást - amelyhez a kormány gazdaságpolitikája ellen 2018 novembere óta minden szombaton tiltakozó sárgamellényes tüntetők is csatlakoztak - incidensek kísérték a délután folyamán. A több ezer fős tömegbe keveredett, fekete ruhába öltözött anarchisták a menet élén megjelenve kirakatokat törtek be, üzleteket ...
2020-01-11 18:42:17
1 2 3 ...............................99 100 ................149 150 ................198 199 200 
Címkék: Horváth Eszter, World Press Photo, Brian Hook, Johan Remkes, Csiba Jaszujosinak, Straight Voice, Beszédében Iohannis, Forradalmi Gárda, Haszán Shahvarpour, járványügyi korlátozások, hongkongi rendőrök, nemzetközi jogi, szigorú rendelkezések, távolságtartási szabályokat, egyházügyi törvény, miniszterelnök beszédét, fejedelemségek egyesülésének, általános választójog, francia kormány, nyugdíjreform legvitatottabb, járványügyi szabályokat, résztvevők száma, utóbbi hetekhez, több nagyvárosban, viszont változás, tavaly július, támadást követően, rendőrség későn, emberek közötti, megmozdulás engedélyezésének, tüntetők követik, rendőrség utasításait, rendkívüli szabályokat, rendőrség nyilatkozatában, csoportja figyelmen, helyi sajtó, katonás rendben, internetes felületek, tüntetők órákon, előírt távolságra, kijelölt helyükről, fődíjas Csiba, fiatal szudáni, áramkimaradás miatt, japán fotóst, montenegrói állam, egyház vagyonára, tüntetők között, miniszterelnök Moldva, tömegből pedig, szónoklatok között,
© 2013 TVN.HU Kft.