Belépés
Oltakoztam
... délelőttre voltam beosztva oltásra. Már nagyon vártam, jeleztem a körzeti orvos felé, hogy számomra a kínai vakcina tökéletesen megfelel. Semmiféle mellékhatást nem éreztem azóta sem és türelmetlenül várom a második oltást.
Valamit azért szeretnék elmondani: Nem feltétlenül vagyok a mostani jobb oldal híve. Mindig is két lábbal álltam a földön és jól láttam a visszaéléseket r...
2021-02-28 02:40:23
Az aratás ideje
... igével, amelyiknek most folyik a vetése, mert a vetés ideje után jön az aratás ideje. Ráteheted (és rá kell tenned) az életedet arra, hogy az a valaki, aki most az aranykoronát viseli, türelmetlenül várja már, hogy learassa azt, amit vetett, és eltávolítsa a gazt a világból.

Napi gondolat

Az a tudás, hogy az eljövendő ítélet és ,,aratás" elkerülhet...
2021-02-03 21:32:52
Az otthon melegsége . . .
... ezüstként csillogó hófehér
haját , mélyen barázdált homlokát , amint reszkető
kezével készítette a vacsorát . Finom illatok
járták át az egész konyhát , mi gyerekek
türelmetlenül vártuk , mikor szólít bennünket
asztalhoz . Cirmi a kedvenc kandúr a hokedlin
dorombolt , míg az ajtóból , ha kinyílott a
küszöbről Buksi féltékenyen tekingetett befelé ...
2020-12-24 21:02:07
Miért Karácsony? Volt egyszer egy ember, aki nem hitt Isten-
... Akármit tett, egyszerűen nem tudta elérni, hogy az istállóba terelje őket, ahol melegben és biztonságban lehettek volna.
"Miért nem követnek engem?" - morfondírozott magában türelmetlenül. "Nem látják, hogy ez az egyetlen hely, ahol átvészelhetik a vihart?"
Addig törte a fejét, míg rájött, hogy a madarak soha nem követnének egy embert. ,,Ha én is lúd lennék, m...
2020-12-20 08:52:14
Amikor a hétköznapokban élsz, nem gondolsz a múlandóságra.
... értetődően. Így is mondjuk: szürke hétköznapok. A ma, a holnap és a tegnap is az volt. Így élsz. Eszedbe sem jut, hogy ünnepben létezel.

Néha unatkozol, néha izgulsz, gyakran türelmetlenül lesed az órádat, várod, hogy múljon az idő. Így, ilyen siváran pereg le a por életed homokóráján. Percek, órák, napok, néha hónapok kincseit szórod szerteszét, nem is veszed észre, mi...
2020-08-16 09:17:28
Túrmezei Erzsébet: AMÍG LEHET...
... őt:
legyen támasza erős karod,
és kísérése örömed!
Üt az óra, amikor sírva
utoljára kísérheted.
És ha kérdez, felelj a szavára!
Ha újra kérd...
2020-07-16 10:10:17
Orbán: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára
... menetelni".
A kormányfő arról is beszélt, hogy régóta fáradoztak az országos akadémiai rendszer megalkotásán, ez ma már működik, az egész magyar futballtársadalmat szolgálja. "Türelmetlenül várjuk, hogy a könyv a valóságba költözzön, és végre igazi jó futballisták kerüljenek ki az akadémiákról" - jegyezte meg.
Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány...
2020-05-30 13:21:44
Szerelem????
... úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9:00 órakor van egy fontos találkozója. Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még fél óra, míg megérkezik az orvos. Figyeltem, milyen türelmetlenül néz percenként az órájára.
Idő közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a
kötését, és megnézném, miről van szó.
A seb nem tűnt olyan súlyosnak... az orvosra...
2020-05-14 14:10:13
Koronavírus - Romániában a miniszterelnök veszi át a járványügyi operatív törzs vezetését
... hiába hirdetnek tehát péntektől veszélyhelyzetet Romániában, ha a hatóságok - legalábbis a következő hétvégén - semmilyen módon nem léphetnek fel a kijárási korlátozások eltörlését türelmetlenül váró román állampolgárok féken tartása érdekében.
A miniszterelnök azt ígérte, hogy a veszélyhelyzetek kezeléséről szóló sürgősségi kormányrendelet módosításánál figyelembe veszik az ...
2020-05-14 12:52:54
Te melyikhez hasonlítasz?
... Amikor forrni kezdett a víz, az egyikbe sárgarépát, a másikba tojást és a harmadikba kávészemeket rakott. Főzés közben egyetlen szót sem szólt, csupán rámosolygott a leányára. A lány türelmetlenül várakozott, magában azt kérdezve, vajon mit akar tenni az édesapja. 20 perc elteltével apja eloltotta a tüzet, majd egy tálba rakta a tojásokat, egy tányérba a sárgarépát és kitöltötte a...
2020-02-23 15:33:25
1 2 3 ......................137 138 ............206 207 ...........274 275 276 
Címkék: Miért Karácsony, Túrmezei Erzsébet, AMÍG LEHET, Mészáros Lőrinc, Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, aratás ideje, otthon melegsége, hétköznapokban élsz, futball mindig, magyar ember, miniszterelnök veszi, járványügyi operatív, körzeti orvos, kínai vakcina, második oltást, mostani jobb, vetés ideje, életedet arra, aranykoronát viseli, eljövendő ítélet, egész konyhát, kedvenc kandúr, istállóba terelje, egyetlen hely, madarak soha, kormányfő arról, országos akadémiai, egész magyar, valóságba költözzön, fontos találkozója, következő hétvégén, kijárási korlátozások, veszélyhelyzetek kezeléséről, egyikbe sárgarépát, másikba tojást, harmadikba kávészemeket, lány türelmetlenül, tálba rakta, veszélyhelyzetet, veszélyhelyzetek, kormányrendelet, visszaéléseket, morfondírozott, hétköznapokban, miniszterelnök, türelmetlenül, módosításánál, átvészelhetik, állampolgárok, futballisták, biztonságban, akadémiákról, korlátozások, múlandóságra, aranykoronát, kávészemeket, mellékhatást, rámosolygott, megalkotásán,
© 2013 TVN.HU Kft.