Belépés
Újabb cégek mutatkoztak be a BÉT Xmatch Live eseményén
... vállalatot, több mint 100 befektetőt és több mint 50 tanácsadót foglal magába.
Első alkalommal három társaság, a DM-KER, a Post For Rent és a Gloster osztotta meg történetét és tőkebevonási terveit. A rendezvényen a bemutatkozó cégek számos potenciális befektetővel, alapkezelővel kerültek kapcsolatba - ismerteti közleményében a tőzsde.
A BÉT a beérkező igények, visszaje...
2020-07-15 15:46:26
Több ezer fős elbocsátással járó szerkezetátalakítást hajt végre a Deutsche Bank
... költségek és bevételek aránya addigra a mostani, 90 százalék fölötti szintről 70 százalékra mérséklődjön.
A vállalat az átalakítás költségeit saját forrásokból tervezi fedezni, további tőkebevonást a restrukturálás miatt nem tervez, viszont sem idén, sem jövőre nem fizet osztalékot részvényeseinek.
Az átalakítás során a bank létrehoz egy új, negyedik üzletágat, amely a ...
2019-07-07 21:12:10
Újragondolt befektetési programokkal várja a startupokat a Hiventures
... közlemény idézi Kisgergely Kornélt, a Hiventures vezérigazgatóját, aki elmondta: tavaly év végére a Hiventures portfóliójába kerülő cégek összes árbevétele átlagosan 85 százalékkal nőtt a tőkebevonás hatására, ami kiemelkedő teljesítménynek számít nemzetközi viszonylatban is. A cégek 2018-as export árbevétele elérte az 1 milliárd forintot, ami 78 százalékos éves növekedést jelent....
2019-05-23 20:55:05
Az MKB Bank közreműködésével lezajlott a Megakrán Nyrt. tőkeemelése
...
A bank közleménye kitér arra, hogy ez volt az első tőkebevonás a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend piacán szereplő vállalatnál, ez a piac azon nyilvános működésre már érett, közepes méretű vállalkozások számára segíti a tőkepiacon való nyilvános megjelenést, amelyek komoly növekedést terveznek a következő években.
Közölték: a Megakrán Nyrt. speciális daruzási, emeléstec...
2018-11-21 21:46:02
Az SZTA tevékenysége 4,5 milliárd forint magántőke befektetését ösztönözte
... mellé plusz forrás is társult, jellemzően a nagyobb tőkeösszeget igénylő, nagyobb növekedési potenciállal rendelkező, így nagyobb kockázatú projektek esetében.
A társbefektetők a tőkebevonáson túl jellemzően iparági kapcsolatrendszerükkel, valamint operatív tevékenységükkel is segítik a társaságok napi működését, ami az SZTA kockázatát is csökkenti.
A közlemény szerint a...
2017-01-01 13:56:47
Alteo: ősszel indulhat a nyilvános részvényértékesítés
... számára számításba vehető befektetési és beruházási lehetőségeket. Ezek közül az elkövetkező években legalább 10-14 milliárd forint értékben szeretnének projekteket megvalósítani. A tőkebevonás célja az ezekhez szükséges saját tőke biztosítása - mondta.
A vállalatcsoport szakértői szerint a várhatóan jövő januárban életbe lépő új megújulóenergetikai támogatási rendszer, ille...
2016-07-01 10:16:11
Design Terminál: bővül a magyar kreatív ipar, de segíteni kell a vállalkozásokat
... beszélt további terveiről.
A program fél éve alatt a 11 mentor 120 órányi időben foglalkozott a mentoráltakkal, és az iparjogvédelem, az üzletfejlesztés, a márkaépítés, valamint a tőkebevonás területén segítették az öt céget, amelyek külföldi szakkiállításokon való megjelenésre is lehetőséget kapnak.
Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója kiemelte, hog...
2015-02-28 10:41:14
Újra mentorprogramot hirdet a Design Terminál
... újmédia területek valamelyikén már rendelkeznek saját céggel. A pályázat leadási határideje 2015. március 1-je.
A mentorok az iparjogvédelem, az üzletfejlesztés, a márkaépítés és a tőkebevonás területén segítik a résztvevőket, a nyertes pályázók lehetőséget kapnak külföldi szakkiállításokon való megjelenésre is.
A programot irányító szakmai stáb tagjai között van Ács Zo...
2015-02-04 13:11:51
Egy tucat hitelintézet bukhatott meg az euróövezeti bankterhelési próbán
... alapján.
A Goldman Sachs nemzetközi pénzügyi-befektetési szolgáltató elemzői körkérdése alapján a vizsgálat várhatóan azt mutatja ki, hogy az euróövezeti bankok összesen 50 milliárd eurós tőkebevonásra kényszerülnek, a Berenberg befektetési bank elemzői szerint viszont a 300 milliárd eurót is elérheti az euróövezeti bankrendszer tőkeszükséglete - írta a FAZ.
Az EKB novem...
2014-10-23 18:50:35
Takarékszövetkezet - Súlyos tőkehiány és szabálytalanságok az Alba Takarékszövetkezetnél
... végére 24,4 százalékra, azaz a törvényben meghatározott plafon két és félszeresére nőtt. A vizsgálati jelentés szerint az alultőkésítettség miatt a takarékszövetkezet jelentős külső tőkebevonás nélkül nem képes a jogszabályoknak megfelelő működés folytatására, ezért a pénzügyi összeomlás megelőzése és a betétesek megtakarításainak védelme érdekében azonnali intézkedésre volt szüks...
2014-08-30 11:41:15
1 2 3 
Címkék: Xmatch Live, Deutsche Bank, Megakrán Nyrt, Design Terminál, Alba Takarékszövetkezetnél, Post For Rent, Kisgergely Kornélt, Budapesti Értéktőzsde, Böszörményi-Nagy Gergely, Goldman Sachs, magyar kreatív, tucat hitelintézet, euróövezeti bankterhelési, bemutatkozó cégek, beérkező igények, átalakítás költségeit, restrukturálás miatt, átalakítás során, bank létrehoz, tőkebevonás hatására, cégek 2018-as, bank közleménye, első tőkebevonás, piac azon, tőkepiacon való, következő években, nagyobb tőkeösszeget, társaságok napi, közlemény szerint, elkövetkező években, tőkebevonás célja, ezekhez szükséges, vállalatcsoport szakértői, várhatóan jövő, tőkebevonás területén, pályázat leadási, nyertes pályázók, programot irányító, vizsgálat várhatóan, euróövezeti bankok, euróövezeti bankrendszer, törvényben meghatározott, vizsgálati jelentés, alultőkésítettség miatt, jogszabályoknak megfelelő, pénzügyi összeomlás, betétesek megtakarításainak, közreműködésével, vezérigazgatóját, tevékenységükkel, üzletfejlesztés,
© 2013 TVN.HU Kft.