Belépés
Eltűnt,majd megkerült munkakönyv
... mert valahogy, amit az egyik nap megírtam, az eltűnt a számítógépről másnapra... és kezdhettem mindent elölről.
Viszont, addigra meg a nagy-nehezen előkerített munkaszerződések tűntek el... Már teljesen kiborultam. Örökösen zokogtam és szerettem volna meghalni!!! Már vacsorát sem készítettem, és amikor este megjött az ifjúság menekültek a szobájukba!
*
Ekk...
2018-11-12 04:24:27
Imádság
... 'Paráznák Anyja' nem szívleli, amikor megzavarják, s ha mégis, a pokol sem tombol nála ádázabbul.
Ma vajon ki hajlandó tusakodni 'a hitért, amely egyszer a szenteknek adatott'? Hová tűntek a szószékről a felkent harcosok? Az emberhalászatra elhívott prédikátorok manapság inkább az emberek dicséretére vadásznak. Azok, akik hajdan magvetéssel foglalatoskodtak, ma intellektuális...
2018-11-10 08:15:11
Zsebtolvaj
Zsebtolvajt állítanak elő:
- Meg ne próbálja elhitetni velem, hogy azért vette el ezt a pénztárcát, mert azt hitte, hogy a magáé! - ordít rá a delikvensre az ügyeletes. - Láthatta, hogy ez más valakinek a pénztárcája!
- A pénztárca igen. De a bankjegyek olyan ismerősnek tűntek!...
2018-11-09 18:25:29
Afrikai sertéspestis - Újabb romániai megyében jelent meg a fertőzés
... megye prefektusa szerint lenyugodtak a kedélyek, a gazdák felfogták a veszélyt, és azt is megértették, hogy piaci áron fogják kárpótolni őket, így nem ellenkeztek többet. Arra, hogy hova tű...
2018-11-01 19:32:15
Az elvesztett szavak
... és szorosan megölelték egymást.
A Szűzanya letörölte könnyeit, és mosolyogni kezdett gyermeke virágos ágyacskája felett:
- Értitek végre? Ennyire egyszerű. Nem a könyvből tűntek el a szavak, hanem a szívetekben homályosultak el, mert nem vigyáztatok a szeretetre. A szeretet az igazi kincs. Vigyázzatok rá! Engedjétek, hogy a szeretet irányítsa az életeteket!
Úg...
2018-10-24 12:03:07
Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék
... családi kedvencekké és belga örökséggé. A kék törpék generációkon át segítették a pozitív értékek és üzenetek továbbadását és megmaradását - közölte.
A Hupikék törpikék először 1958 őszén tűntek fel egy belga képregénymagazinban Johan és Pirlouit (magyarul Janó és Bibice) középkori mesehősök partnereiként, eredetileg Schtroumpf néven.
Információk szerint az égszínkék tö...
2018-10-23 17:21:23
Kétely
..."Amennyiben beazonosítjuk a keresztyénséggel kapcsolatos kételyeink felfogásbeli alapjait, és megpróbálunk ugyanannyi bizonyítékot keresni az alátámasztásukra, mint amennyit a keresztyénektől várunk el saját hitük igazolására, felfedezhetjük, hogy kételyeink mégsem olyan erősek, mint amilyennek elsőre tűntek."

- Timothy Keller -...
2018-10-13 18:12:49
Négy amerikai egyetemen röplapokon zsidókat okolnak a Kavanaugh elleni támadásokért
... helyszíneiként.
"Minden egyes alkalommal, amikor Amerika-ellenes, fehérellenes, szabadságellenes esemény történik, zsidók vannak a háttérben" - olvasható a röplapokon, amelyek hétfőn tűntek fel az egyetemeken.
A lapokon Brett Kavanaugh, a legfelsőbb bíróság múlt szombaton megszavazott és már fel is esketett új főbírájának az arcképe látható, körülötte a szövetségi szená...
2018-10-09 20:01:59
Akár húsz évvel a diagnózis előtt kialakulnak a 2-es típusú cukorbetegségre figyelmeztető jelek
... évvel is érzékelhetők.
Szageszaka Hirojuki, a macumotói Aizava Kórház orvosa, a kutatás vezetője elmondta: "mivel a cukorbetegség előtti állapot megelőzésére tett próbálkozások kevésbé tűntek sikeresnek a hosszú távú követés alatt, lehetséges, hogy sokkal korábban kell akár gyógyszerrel, akár életmódváltozással beavatkozni ahhoz, hogy megelőzzük a diabéteszt.
A japán kut...
2018-10-08 20:51:08
H.Kohut Katalin: A Média hercege
... herceg megérkezett az utolsó emberkislány zöld szemeit, gesztenyeszín haját, szép hangját megénekelni, milliónyi zenekarral és dalnokkal. Telt múlt az idő, az énekesek, együttesek sorra tűntek el, megölték valamennyit bizonyíték eltüntetés végett. A kislányt odaadták tönkre tenni, örökre megsemmisíteni a borsodiak kezébe.
1998-ban Tina Turner egykori médiájaként érkezett meg...
2018-09-26 16:05:47
1 2 3 ............................172 173 ..............258 259 ..............344 345 346 
Címkék: Kohut Katalin, Paráznák Anyja, Timothy Keller, Brett Kavanaugh, Szageszaka Hirojuki, Aizava Kórház, Tina Turner, elvesztett szavak, diagnózis előtt, 2-es típusú, számítógépről másnapra&#8230, nagy-nehezen előkerített, ifjúság menekültek, szenteknek adatott, felkent harcosok, emberhalászatra elhívott, emberek dicséretére, pénztárca igen, bankjegyek olyan, gazdák felfogták, könyvből tűntek, szívetekben homályosultak, igazi kincs, szeretet irányítsa, pozitív értékek, keresztyénséggel kapcsolatos, keresztyénektől várunk, lapokon Brett, legfelsőbb bíróság, arcképe látható, szövetségi szená, macumotói Aizava, kutatás vezetője, cukorbetegség előtti, hosszú távú, utolsó emberkislány, kislányt odaadták, borsodiak kezébe, keresztyénséggel, foglalatoskodtak, munkaszerződések, szabadságellenes, alátámasztásukra, cukorbetegségre, keresztyénektől, emberhalászatra, intellektuális, felfedezhetjük, helyszíneiként, megsemmisíteni, cukorbetegség, beazonosítjuk, figyelmeztető, próbálkozások, partnereiként,
© 2013 TVN.HU Kft.