Belépés
Kisebb tűz volt az Operaház tetején
...
Kisdi Máté elmondta, hogy a felújítás alatt álló Andrássy úti épület tetőszerkezetének széle gyulladt meg mintegy 7 méter hosszan, 1 méter szélességben. Mire a tűzoltók kiértek, az Operaház dolgozói több porral oltóval eloltották a lángokat. A tűzoltók megszüntetik az izzást.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűzeset körülményeit - közölte a szóvivő....
2020-06-02 15:42:00
Halálos tűzeset Győrben
...
A katasztrófavédelem honlapjának beszámolója szerint tűz keletkezett egy mezőgazdasági épület egyik helyiségében Győrben. A győri hivatásos tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat, de az egyik bent lévő ember életét már nem tudták megmenteni, aki a helyszínen meghalt.
Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják....
2018-06-06 09:19:18
Holttestet találtak egy kiégett faházban Óbudán
...
Kisdi Máté tájékoztatása szerint a 30 négyzetméteres, hétvégi jellegű faház teljesen kiégett, a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat.
A tűzeset körülményeit, az elhunyt személyazonosságát hatósági eljárás keretében vizsgálják - tette hozzá a szóvivő....
2016-12-04 11:40:46
Törökszentmiklósi háztűz - Kórház: nagyon súlyos égési sérüléseket szenvedett a nő
... s...
2016-07-06 12:31:44
Halálos tűzeset Tiszakécskén
... bekapcsolódtak.
Az oltást végző tűzoltók egy embert kimentettek az épületből, és átadtak a mentőknek. A sérültet megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét. Halálának körülményeit és a tűz keletkezésének okát jelenleg is vizsgálják - tette hozzá Kovács Andrea.
A szóvivő tájékoztatása szerint a lángok megfékezésében összesen húszan vettek részt, ám...
2016-01-07 07:04:06
Tűzeset miatt bezárják a napokban avatott jászberényi műjégpályát
... jászberényi katasztrófavédelmi kirendeltség a vonatkozó jogszabál...
2015-10-27 19:22:36
Vizsgálják a halálos áldozatot követelő szobi tűzeset körülményeit
... szóvivő.
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Re...
2015-10-16 14:42:12
Nyíregyházi lakástűz - Közveszélyokozás miatt indított eljárást a rendőrség
... keresztül a társasház belső udvarára ugrott ki - közölte a szóvivő. A nő a helyszínen életét vesztette, a gyereket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
A rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség. A lángokat a tűzoltók megfékezték, a lakás teljesen kiégett.
Vitkai Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetem...
2015-07-18 16:42:51
Önkormányzat: gondoskodtak a kigyulladt idősotthon lakóinak elhelyezéséről
... keletkezett - mondta akkor a szóvivő.
A VII. kerületi önkormányzat péntek délelőtt azt közölte: a bentlakásos intézményben a biztonsági rendszerek megfelelően működtek, de az eset körülményeit még vizsgálja a tűzoltóság.
Az önkormányzat és az idősotthont fenntartó Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ munkatársai azonnal a helyszínre mentek ésa hatóságokk...
2015-03-27 11:31:44
Elszenesedett holttestet találtak a fővárosi tűzoltók egy kiégett vasúti szerelvényben
... álló vasúti szerelvényhez kapcsolt lakókocsiban keletkezett tűz, a tűzoltók kiérkezésekor az lakókoc...
2015-02-17 07:03:49
1 2 3 
Címkék: Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kovács Andrea, Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Re, Vitkai Éva, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak, Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ, kiégett faházban, napokban avatott, halálos áldozatot, kigyulladt idősotthon, fővárosi tűzoltók, kiégett vasúti, felújítás alatt, tűzoltók kiértek, tűzoltók megszüntetik, tűzeset körülményeit, mezőgazdasági épület, győri hivatásos, egyik bent, helyszínen meghalt, eset körülményeit, fővárosi hivatásos, oltást végző, embert kimentettek, sérültet megpróbálták, szóvivő tájékoztatása, lángok megfékezésében, vonatkozó jogszabál, társasház belső, helyszínen életét, gyereket súlyos, rendkívüli haláleset, tűzoltók megfékezték, lakás teljesen, bentlakásos intézményben, biztonsági rendszerek, idősotthont fenntartó, helyszínre mentek, tűzoltók kiérkezésekor, közveszélyokozás, bekapcsolódtak, keletkezésének, elhelyezéséről, megfékezésében, négyzetméteres, mezőgazdasági, tájékoztatása,
© 2013 TVN.HU Kft.