Belépés
Mesék a tavaszi virágokról
... szándékkal tette, csak véletlenül történt. Az ibolya gyönge virágdereka nem törött el, de fájdalmasan meghajlott a kő súlya alatt. Hamvas arcocskáját földhöz szorította, lila bóbitájáról messzire gurult a hajnali harmatcsepp. Körülötte zsongott-bongott a ta­vasz, furulyázott a szél, táncoltak a méhek.

— Nem bírok fölegyenesedni! — sóhajtotta panaszosan. R...
2023-05-30 22:50:55
A SZÓBELI POFONOK UGYANÚGY FÁJNAK a gyereknek
... életét kísérni fogja a magáról alkotott torz kép. Az ilyen gyerek nem érezheti azt az élményt, hogy ő szerethető, hogy ő csodálatra méltó, hogy benne gyönyörködnek, de ne menjünk ilyen messzire, még csak azt sem érezheti soha, hogy elégedettek vele. A későbbiekben állandóan megkérdőjelezi saját magát, állandó önkritikára ítélik a szülei. A fájdalmat okozó szavak beégnek a bőre alá...
2023-05-26 08:52:02
Isten szeretete
Menj olyan messzire, amilyen messzire csak tudsz, az ismert világegyetem végéig és azon túl. És amikor eljutottál addig, ameddig csak tudsz, nézz fel és mosolyogj, mert Isten szeretete még mindig tart. Soha nem fogod elérni a végét.

Ray Pritchard...
2023-05-23 21:51:00
Tudnál e szeretni engem
... engem
ha neked adnám a szívemet?
Borongós,hűvös téli estén
melengetve a lelkemet?

Ha csönd kell, én leszek a csönded!
Ha magány, én magányod leszek,...
2023-05-23 11:28:59
Magyarországi hiteles történet!
... házaspár néhány szót tud váltani, az apa egy kis fülkében áll, felöltözve. Az anyát már szúrják, készítik elő a műtétre.

- Szikét!
Húzzák, vonják, vágják a hasát. Kábultan, messziről hallja az orvos hangját: - Kiemelés! Egy pillanat múlva minden eldől. 9 hónapnyi aggódás egyetlen pillanatba sűrítve.
- Egy egészséges kislány! - kiáltja az orvos."

"Én...
2023-05-21 15:42:23
Egy napon eljön
Élve, szeretett engem; meghalva, megmentett engem;. Eltemetve, messzire vitte bűneimet. Föltámadva, szabadon megigazított örökre; Egy napon eljön - ó, dicsőséges nap!

J. Wilbur Chapman...
2023-05-20 22:00:05
Grigo Zoltán - Hívatlan vendég
... itt vagyok,
Bár több ezer gyermeki estémen,
Nem ölelt más, csak a csillagok.
Nem vagyok bűnös, mégis vezeklek,
Múló életem néma alkonyán,
Ne fuss el tőlem kérlek messzire,
Hogyha a magány partján rám találsz.
Ne menekülj el gyáván előlem,
Szeress engem, mert én gyenge vagyok,
Nem vigyáznak rám többé az égen,
Nem simogatnak már a cs...
2023-05-20 09:32:35
Én Istenem! Én Istenem! Miért?
... szenvedést, amelyet Isten Báránya a mi bűneinkért való büntetésként elszenvedett. Isten senkinek sem engedte meg, hogy megnézze Isten Szolgája helyettes szenvedésének fizikai görcseit. Ilyen messzire utazott a mennyei dicsőségtől, hogy megmentse a lelkedet. Az Istentől való elhagyatottság külső sötétségének helye volt, és Isten sűrű sötétséget borított az országra.

5. E...
2023-05-19 21:36:11
Megbocsátás
Amikor Isten megbocsát, eltünteti a bűneinket, felemeli őket, elviszi őket, és olyan messzire teszi őket tőlünk, hogy ha ezer évig keresnénk, akkor sem találnánk meg őket. Örökre eltűnnek.

Ray Pritchard...
2023-05-17 22:03:23
Novus ordo seclorum - Az új világrend 3.
... elmúlt hetek eseményei ismét felelősségteljes lépést igényelnek. A legfelső szovjet és a szovjetek egész rendszere részéről a reformpolitikával szemben tanúsított ellenállás túlságosan messzire ment. A legfelső szovjet alkotmányellenes politikai gazdasági és kulturális stratégiája katasztrofális költségvetési deficitet eredményezett, kísérletek történtek a privatizáció megállításá...
2023-05-15 22:00:30
1 2 3 ............1244 1245 ......1866 1867 ......2487 2488 2489 
Címkék: SZÓBELI POFONOK UGYANÚGY FÁJNAK, Grigo Zoltán, Wilbur Chapman, Isten Báránya, Isten Szolgája, Amikor Isten, tavaszi virágokról, napon eljön, ibolya gyönge, hajnali harmatcsepp, magáról alkotott, ilyen gyerek, későbbiekben állandóan, fájdalmat okozó, ismert világegyetem, orvos hangját, pillanat múlva, egészséges kislány, magány partján, mennyei dicsőségtől, legfelső szovjet, szovjetek egész, reformpolitikával szemben, privatizáció megállításá, alkotmányellenes, felelősségteljes, elhagyatottság, megkérdőjelezi, katasztrofális, fölegyenesedni, eredményezett, magyarországi, gyönyörködnek, költségvetési, szenvedésének, megigazított, privatizáció, későbbiekben, sötétségének, büntetésként, világegyetem, elszenvedett, harmatcsepp, dicsőségtől, bóbitájáról, megbocsátás, arcocskáját, fájdalmasan, virágdereka, stratégiája, elégedettek, furulyázott, megállításá, önkritikára, meghajlott, sötétséget, szenvedést, simogatnak, panaszosan, egészséges, bűneinkért, sóhajtotta, pillanatba, felöltözve, véletlenül, megmentett, szorította,
© 2013 TVN.HU Kft.