Belépés
Megnyílt a magyarok nyugat-európai családi népművészeti tábora
... is kiegészült, óriás bográcsokban főztek gulyáslevest a táborozóknak.
A közlemény arról is beszámol, hogy a Framosz a tábor ideje alatt tartotta éves közgyűlését, amelyen a tagszervezetek beszámoltak kulturális tevékenységeikről. A közgyűlésen jelen volt Havasi János, a Párizsi Magyar Intézet igazgatója, akinek közvetítésével magyar filmek, kiállítások, művészeti produkciók ...
2018-05-01 07:16:47
Megtartotta közgyűlését a Franciaországi Magyarok Szövetsége
... megőrzését nevezte a FRAMOSZ legfontosabb céljának az MTI-hez eljuttatott közleményében.
A közgyűlésen a lyoni, a cote d'azuri, az aix-en-provence-i, a strasbourgi és a grenoble-i tagszervezetek vezetői beszámoltak tevékenységükről, melyek közül nem egy nemzetközi mércével is kiemelkedő jelentőségű.
A FRAMOSZ elnöke köszönetet mondott a Havasi János igazgatásával működő...
2017-03-25 20:24:04
Tisztújító és értékelő gyűlést tartott a szlovákiai Diákhálózat
... lett. A külügyi alelnök posztját Kovács Balázs látja el, a belügyi alelnöki pozíció megoszlik Bóna Zoltán és Kovács Roland között - tájékoztatta a diákszervezet az MTI-t.
A tagszervezetek beszámoltak tevékenységükről, megvitatták a tervezett programokat, továbbá csatlakoztak a Selye János Egyetem besorolásának megmaradásáért indított petíció terjesztéséhez.
A Diákhálózat...
2012-10-15 17:22:46
1 
Címkék: Franciaországi Magyarok Szövetsége, Havasi János, Párizsi Magyar Intézet, Kovács Balázs, Bóna Zoltán, Kovács Roland, Selye János Egyetem, magyarok nyugat-európai, szlovákiai Diákhálózat, közlemény arról, tábor ideje, tagszervezetek beszámoltak, közgyűlésen jelen, grenoble-i tagszervezetek, nemzetközi mércével, külügyi alelnök, belügyi alelnöki, tervezett programokat, tevékenységükről, megmaradásáért, tagszervezetek, franciaországi, közvetítésével, terjesztéséhez, közleményében, besorolásának, igazgatásával, diákszervezet, népművészeti, táborozóknak, csatlakoztak, bográcsokban, legfontosabb, gulyáslevest, tájékoztatta, kiállítások, beszámoltak, diákhálózat, közgyűlésen, eljuttatott, közgyűlését, jelentőségű, megvitatták, programokat, strasbourgi, megtartotta, kulturális, tisztújító, szövetsége, szlovákiai, megőrzését, kiegészült, nemzetközi, produkciók, kiemelkedő, igazgatója, köszönetet, közlemény, megoszlik, művészeti, tervezett, megnyílt, értékelő, magyarok, alelnöki, indított, provence, beszámol, posztját, céljának, grenoble,
© 2013 TVN.HU Kft.