Belépés
Trolibusz közlekedés 40.ik évforduló-Szeged.......
... olyan szürke és egyhangú, mint bármely hétfő, mert ez valahol egy ünnep, méghozzá a Ti ünnepetek. A Ti napotok, a trolivezetőké, a diszpécsereké, a garázsmestereké, a járműszerelőké, a takarítóké.

40 éve ezen a napon indult első útjára a szegedi trolibusz, országunkban a második helyen. 1979. április 29-én még csak 9 darab, vasszedős ZIU-9 kezdte meg utasforgalmi szolgá...
2019-04-29 16:35:04
Hasogdzsi-ügy - Erdogan tanácsadója: a szaúdi magyarázat újabb kérdéseket vet fel
... állították, hogy Hasogdzsi a főkonzulátusról való távozása után tűnt el. A külképviseletet először az esetet követő 13. napon vizsgálta át a török-szaúdi nyomozócsoport, amikor már a takarítók is több alkalommal jártak az épületben - mutatott rá Aktay.
Hang- és videofelvételekre hivatkozó török sajtóbeszámolók, valamint neve elhallgatását kérő török tisztségviselőktől származ...
2018-10-22 16:13:12
Semmi..
...új dolog nem történt😕

Főzök,takaritok..a szokásos rutin !

Lányomék mentek turázni Solymár környékére....én is ugy mennék valahová de a Párom nem kívánkozik.

Igen,aki az életét kamionnal,busszal

leutazta most csak nyugalmat szeretne...

Én meg ugye mindíg bezárva a négy fal közé...szabadságra ,természetre vágyom.!
...
2018-05-20 14:04:00
Rákóczi tér végzett az emberiséggel
A narancs színben világ-apokalipszisét az egész Földnek - benne az összes bibliai sátán népével, Hunnia börtön gyilkosaival szerepük, tetteik, könyveik alapján - a miskolci Rákóczi tér kivégezte a családomat utolsó németként Kelet és cigányság, utcanép felfogadásával ellenünk.

Európa tette olyan, amit üzentek közösen Cseh Károlyék lírai karámjával, minden művészét érintv...
2018-03-24 08:47:45
Szemétben gázolnak az utasok a barcelonai reptéren a takarítók sztrájkja miatt
... teljesen megtelt reptéri kukákból ömlik ki a szemét, és halmokban áll a hulladék: műanyagpalackok, üdítős dobozok, zacskók, újságok. A várótermek padlóját papírszemét borítja.
A takarítók négy napja léptek sztrájkba mivel munkáltatójuk, a Valoriza nevű takarítócég átszervezésekre készül.
A munkabeszüntetést meghirdető Munkásbizottságok (CCOO), és a Spanyol Munkások Által...
2016-12-02 11:01:49
Fegyveresnek vélt férfi miatt mozgósítottak terrorelhárítókat Németországban
...
A 43 éves helyi lakos vasárnap kora délelőtt véres öltözékben jelent meg munkahelyén, egy belvárosi étteremben és nem engedte be a takarítókat, akik ezért riasztották a rendőrséget. Beszámolójuk alapján feltételezhető volt, hogy a férfinál fegyver van, ezért egy különleges bevetési egységet is kivezényeltek és lezárták a környéket.
A vendéglőbe csaknem négy órával az els...
2016-08-07 15:03:06
Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound egyik fellépőjének öltözőjében
...
Több sajtóorgánum arról számolt be, hogy az elektronikus zenét játszó testvérpár öltözőjének padlóján fekvő lányokhoz a takarítók hívtak mentőt, de azt nem tudni, a lányok mitől lettek rosszul, és nem tisztázott, van-e ehhez köze a zenészeknek.
A szervezők azt nyilatkozták egy napilapnak, hogy a zenekar tagjai a koncert alatt néhány lányt felhívtak a színpadra, az előadá...
2016-07-11 12:22:12
Összeomolhat az ügyeleti ellátás
... az alkalmazottaknak a bérét is rendezni kellene, akik nem a vállalkozó háziorvostól, hanem az önkormányzattól kapják a juttatásukat. Az ügyeletben dolgozó gépkocsivezetők, ápolók, de takarítók sem kaptak egy fillért sem az utóbbi években.
(Népszava)
Bal-Rad komm: Vidék-Magyarországon lassan ez a probléma is megoldódik. A falvak kitermelik a maguk saját bábáit, kuruzslóit...
2015-07-30 19:24:44
Nem akarok páncélt, karriert, munkaközpontú életet!
Bihari Viktória

Nem akarok férfi lenni!

Pár nappal ezelőtt, amikor javában tombolt a negyven fokos hőség, épp egy bevásárlóközpontból jöttem kifelé.

Mindkét kezemben szatyor, gyakorlatilag még a fülemen is, a hónom alatt 24 tekercs vécé papír, vállamon táska.
Természetesen, ahogy kiléptem a tűző napra, mindkét zacskó elszakadt, a zsemlék és a p...
2015-07-16 06:29:23
Klik: kirúgják a közalkalmazottat, majd visszaveszik közmunk
... számuk egy évvel korábban még 143 ezer volt.

Idén februárban már a második legnagyobb közfoglalkoztató volt az intézményfenntartó. A Világgazdaság érdeklődésére elmondták: főleg takarítókat, karbantartókat, portásokat, adminisztrátorokat, pedagógiai asszisztenseket és szabadidő-szervezőket alkalmaznak ebben a formában.

A közmunkásbérek még most is csak a mini...
2015-05-14 08:26:56
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Balaton Sound, Cseh Károlyék, Spanyol Munkások Által, Bihari Viktória, szaúdi magyarázat, barcelonai reptéren, takarítók sztrájkja, ügyeleti ellátás, napon indult, szegedi trolibusz, második helyen, főkonzulátusról való, külképviseletet először, esetet követő, török-szaúdi nyomozócsoport, szokásos rutin, életét kamionnal, narancs színben, egész Földnek, összes bibliai, miskolci Rákóczi, családomat utolsó, várótermek padlóját, takarítók négy, munkabeszüntetést meghirdető, belvárosi étteremben, férfinál fegyver, különleges bevetési, vendéglőbe csaknem, elektronikus zenét, takarítók hívtak, lányok mitől, zenekar tagjai, koncert alatt, vállalkozó háziorvostól, önkormányzattól kapják, ügyeletben dolgozó, utóbbi években, falvak kitermelik, maguk saját, negyven fokos, hónom alatt, tűző napra, évvel korábban, második legnagyobb, közalkalmazottat, alkalmazottaknak, közfoglalkoztató, asszisztenseket, garázsmestereké, gépkocsivezetők, műanyagpalackok, önkormányzattól, átszervezésekre, főkonzulátusról,
© 2013 TVN.HU Kft.