Belépés
Koronavírus - Ózongenerátorokat vásárolt a Volánbusz a hatékony fertőtlenítésért
... ismert mikroorganizmust megsemmisít, és - ellentétben a hagyományos vegyszerekkel -a baktéri...
2020-06-26 11:21:50
Idős emberek
...,,Érett korban térsz a sírba, ahogyan a learatott gabonát is a maga idején takarítják be" (Jób 5,26).

Valaki egyszer írt a régi hajók kimentéséről, azt állítva, hogy nemcsak faanyaguknak az életkora javította a minőségüket. A hajókra a tenger által okozott erőteljes hánykolódás, valamint a hajófenekén levő víz kémiai reakciója és az eltérő teherszállítmányok i...
2020-06-03 07:44:46
Koronavírus - Megnyitnak öt budapesti strandfürdőt május 30-án
... Szűts Ildikó.
A nyitás után a korábbinál több takarító dolgozik majd a létesítményekben. A medencék vizét óránként ellenőrzik, a korlátokat félóránként fertőtlenítik, és óránként takarítják a zuhanyzókat, mellékhelyiségeket. Minden bejárathoz és a mosdókban kézfertőtlenítőt tesznek ki. Az öltözőket lehet használni, de a másfél méteres távolságot ott is tartani kell.
A ha...
2020-05-21 13:12:29
Szombaton újranyílik a szentendrei Skanzen
... biztonság érdekében javasolják az online jegyvásárlást, a zárt terekbe (bejárati épület, mosdó) pedig maximalizálják a belépők számát. A múzeum munkatár...
2020-05-20 16:18:19
Koronavírus - BKK: hétfőtől csak maszkban vagy az arcot eltakaró kendőben, sálban lehet utazni a fővárosban
... korábban bevezették a közösségi közlekedési eszközökön való maszkviselést a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében.
Budapesten továbbra is naponta fertőtlenítik és takarítják a járművek minden közösen használt felületét - beleértve a leszállásjelző gombokat, a kapaszkodókat, az ülőfelületeket, az ablaknyitókat - és a járművezetői állást is - írták.
A közlem...
2020-04-22 11:37:02
Koronavírus - Tisztasági csomagokat osztott és újabb óvintézkedéseket tett több vidéki önkormányzat
... héten, a gondozottak és a dolgozók mintáinak eredménye mind negatív lett - közölte szombaton az önkormányzat.
A baranyai megyeszékhelyen a város huszonnégy szökőkútját idén csak takarítják és készenléti állapotban tartják, de nem üzemelik be a fertőzésveszély csökkentése érdekében.
Pécsváradon a turisták körében népszerű, de a veszélyhelyzet ideje alatt zárva tartó várb...
2020-04-18 16:52:01
Koronavírus - Közterületeket, buszmegállókat fertőtlenítenek országszerte
... jelzőlámpák nyomógombjait, valamint a belvárosi beléptetőrendszer kommunikációs paneljeit alkoholos szerrel.
Kapuváron a hónap eleje óta folyamatosan fertőtlenítőszeres oldattal mossák, takarítják a város járdáit, köztereit - tudatta a rábaközi város polgármestere közösségi oldalán.
Fertőrákoson a veszélyhelyzet ideje alatt minden szombaton 18 órától a önkéntes tűzoltók ...
2020-04-06 17:53:15
Koronavírus - Országszerte fertőtlenítenek és védőmaszkokat osztanak az önkormányzatok
...
Székesfehérváron folyamatosan takarítják és fertőtlenítik a közterületeket és a kiemelt forgalmú létesítményeket, fokozottan figyelnek az élelmiszerpiac folyamatos és fertőtlenítő takarítására is - közölte az önkormányzat. A közterületeket éjszaka fertőtlenítik.
Pest megyében Érden és Vecsésen ugyancsak rendszeresen fertőtlenítik a város közterületeit és utcabútorait, Bu...
2020-04-02 16:13:06
Koronavírus - Menedékhelyet alakított ki hajléktalanoknak a máltai szeretetszolgálat
... megtartva beférnek. A rászorulók ehetnek, ihatnak, kimoshatják és géppel megszáríthatják ruháikat, zuhanyozhatnak, de másfél óra után el kell hagyniuk az intézményt. A következő fél órában takarítják és fertőtlenítik a helyiséget, majd beengedik a következő csoportot.
Átalakult a szállók működése is: az intézményben lakók a nap 24 órájában bent maradhatnak, és teljes ellátásb...
2020-03-27 13:12:05
Koronavírus - Már ózonnal is fertőtleníti járatait a Volánbusz
... gombák - ismertetik.
Hozzátették, hogy a Volánbusznál folytatódik a fertőzés elleni védekezés az eddigi szinteken is: a buszokat és az állomásokat minden éjjel és napközben is takarítják, fertőtlenítik.
A társaság közleményében felhívta a figyelmet az egyéni felelősségre is, egyben azt kérve, hogy a járvány ideje alatt csak az vegye igénybe a közösségi közlekedést, aki...
2020-03-25 17:04:15
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Szűts Ildikó, hatékony fertőtlenítésért, szentendrei Skanzen, arcot eltakaró, máltai szeretetszolgálat, hagyományos vegyszerekkel, learatott gabonát, maga idején, régi hajók, életkora javította, tenger által, hajófenekén levő, nyitás után, korábbinál több, medencék vizét, korlátokat félóránként, mosdókban kézfertőtlenítőt, öltözőket lehet, másfél méteres, online jegyvásárlást, zárt terekbe, belépők számát, múzeum munkatár, közösségi közlekedési, járművek minden, leszállásjelző gombokat, járművezetői állást, dolgozók mintáinak, baranyai megyeszékhelyen, város huszonnégy, fertőzésveszély csökkentése, turisták körében, veszélyhelyzet ideje, belvárosi beléptetőrendszer, hónap eleje, város járdáit, rábaközi város, önkéntes tűzoltók, kiemelt forgalmú, élelmiszerpiac folyamatos, közterületeket éjszaka, város közterületeit, rászorulók ehetnek, következő csoportot, szállók működése, intézményben lakók, fertőzés elleni, eddigi szinteken, állomásokat minden, társaság közleményében, egyéni felelősségre,
© 2013 TVN.HU Kft.