Belépés
A gyömbér előnyei betegség esetén
... életmódváltásra is, azaz a rendszeres mozgásra és az egészséges étrend kialakítására is, mely bőven tartalmaz szezonális zöldségeket és gyümölcsöket.

A gyömbér egyik hatóanyaga a benne található gingerol nevű antioxidáns vegyület, amely gyulladásgátló tulajdonsággal is rendelkezik. Azok tehát, akik ízületi gyulladásban szenvednek, bátran fogyasszák rendszeresen a gyömbé...
2020-09-26 17:54:42
Sárgabarackmag, B17 vitamin
... meg a rákos daganatok kialakulása. Kutatásai azt mutatták, hogy a legfontosabb hiányzó vegyület az emberi szervezet számára az ún. amigdalin. Ez az összetevő kb. 1200 ehető növényben található meg.

Az amigdalin a legnagyobb koncentrációban a sárgabarack magban fordul elő. Jól ismerik ezt a Hunzák (primitív törzs Pakisztánban), akik nagyon sok sárgabarack magot fogyaszta...
2020-09-25 22:41:25
A zöldségek, a gyümölcsök és a tápanyagok
... tartalmaznak. Ez a vitamin kiemelten fontos a szervezetünk számára, hiszen nagyon sok funkciót lát el, többek között felel a kollagénszintézisért, ami fontos, hiszen minél kevesebb kollagén található a szervezetünkben, annál gyorsabban öregszünk.

A C-vitamin egy kitűnő antioxidáns, amely védelmet jelent számunkra a káros hatású szabad gyökökkel szemben. Ezek sajnos sok ...
2020-09-25 11:15:35
Szemre a legjobb gyógynövények
... is csökkenti. Még a látásélességet is javítja.

Zöld tea: Segít enyhíteni a szemek alatti táskák eltűnését és a ráncokat. Segít csökkenteni a szem körüli duzzanatot. A benne található összetevők nagyon jók a szívre és a májra.

Kurkuma: Nagyon előnyös hatásai vannak. Meggátolja a szemlencse oxidációját ami az egyik fő oka lehet a szembetegségeknek. Rendkívüli g...
2020-09-25 01:00:15
A napsárga pitypang gyógyhatásairól
... luteolinban is bővelkedik, amelyek szintén védelmet jelentenek a csontok számára a korral járó olyan betegségek ellen, mint csontritkulás és ízületi gyulladás.

A gyógynövényben található antioxidánsok segítenek fenntartani a máj optimális működését, hiszen elősegítik a méreganyagok szervezetből történő kiürülését.

A pitypang a cukorbetegek számára is rendkívü...
2020-09-24 20:52:45
Pio atya kórháza a járvány idején is enyhíti a szenvedést
... betegek gyógyítása, de ha a betegágyhoz nem visztek szeretetet, akkor nem hiszem, hogy az orvosságok sokat használnak. Vigyétek el Istent a betegeknek!"
A San Giovanni Rotondóban található kórház magas színvonalú szolgáltatást nyújt. A koronavírus-járvány idején az elsők között volt, ahol fogadták a betegeket. Az intézmény igazgatója, a Manfredonia-Vieste-San Giov...
2020-09-24 17:18:00
Zeller, az emberi szervezet tisztítója
... 2-es típusú cukorbetegség, szívbetegség vagy krónikus gyulladás.

A zeller sok vizet tartalmaz, de tápanyagokban is rendkívül gazdag, hiszen sok ásványi anyag és vitamin is megtalálható benne. A zeller a folsav, a kálium, a mangán, a pantoténsav, a B2-vitamin, a B6-vitamin, a C-vitamin, a K-vitamin, a réz, a kalcium, a magnézium és a foszfor tárháza.

A zeller ...
2020-09-22 22:56:26
Vesetisztító gyógynövények és táplálékok
... is kiemelkedő szerepe van.

A keresztesvirágú zöldségek csoportjába tartozik többek között a káposzta, amelynek fontos szerepe van a vese optimális működésében. A káposztában található anyagok semlegesítik a szervezetben felhalmozódó káros hatású szabad gyököket. Ez a zöldség sok C-vitamint is tartalmaz és csak kevés kálium van benne, ami nagyon előnyös.

A bog...
2020-09-22 22:15:59
Az ördög fél Pio atyától
... imát gyakorolta rendszeresen, majd évekig tanult Gabriele Amorth mellett, akinek lelki gyermeke lett. Catalanót három éve nevezték ki ördögűzővé.
Irodájában számos szent ereklyéje található, melyeket ördögűzés során használ. Legtöbbször Szent Pio atyát szokta segítségül hívni, akit különösen kedvel, sőt, ő az ördögűzés során gyakran meg is jelenik. ,,A megszállott ember ...
2020-09-22 22:05:01
Szeptemberi (őszi) nap-éj egyenlőség
... szeptemberi nap-éj egyenlőség napja szeptember 22., illetve szeptember 23. Jellemzően 23-ára esik, csak szökőévekben, illetve közvetlenül 1 évvel utána fordul elő 22-én, illetve a nyugatabbra található időzónákban - ritkán - 21-én este köszönt be a csillagászati ősz.
Az északi féltekén őszi nap-éj egyenlőségnek, a délin tavaszi nap-éj egyenlőségnek nevezik. A két ...
2020-09-22 15:01:13
1 2 3 ..............2888 2889 .......4332 4333 .......5775 5776 5777 
Címkék: Giovanni Rotondóban, Vieste-San Giov, Gabriele Amorth, Legtöbbször Szent Pio, gyömbér előnyei, legjobb gyógynövények, napsárga pitypang, járvány idején, emberi szervezet, rendszeres mozgásra, egészséges étrend, gyömbér egyik, benne található, rákos daganatok, legfontosabb hiányzó, legnagyobb koncentrációban, sárgabarack magban, vitamin kiemelten, szervezetünk számára, kitűnő antioxidáns, káros hatású, szemek alatti, szem körüli, szemlencse oxidációját, csontok számára, korral járó, gyógynövényben található, méreganyagok szervezetből, cukorbetegek számára, orvosságok sokat, elsők között, intézmény igazgatója, foszfor tárháza, keresztesvirágú zöldségek, vese optimális, káposztában található, szervezetben felhalmozódó, ördögűzés során, megszállott ember, nyugatabbra található, északi féltekén, délin tavaszi, koncentrációban, életmódváltásra, keresztesvirágú, gyógyhatásairól, szervezetünkben, gyulladásgátló, sárgabarackmag, gyógynövényben, tulajdonsággal, látásélességet, csillagászati, kialakítására,
© 2013 TVN.HU Kft.