Belépés
50 éve hunyt el Pio atya
... látta a jövő eseményeit, egészen pontosan a Szent Péter téren eldördült lövéseket. Ez a történet nagyon szép lenne, de sajnos a valóság egészen más.

Igazság szerint kettejük találkozása 1948-ban, a húsvéti ünnepek alkalmával zajlott le. Ebben az évben a húsvét március 28-ára esett, és a húsvétot követő héten történt, hogy a fiatal lengyel pap, Karol atya, kihasználva sz...
2018-09-23 19:30:04
Illegális bevándorlás - Bakondi: Magyarországot rá akarják kényszeríteni, hogy szakítson migrációs politikájáva
... "tényszerűségében és az elfogadás módjában is példátlan, valótlanságoktól hemzsegő anyag".
Szólt arról is: váratlanul álltak elő Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel német kancellár találkozása után azzal, hogy a Frontex európai uniós határ- és partvédelmi szervezet létszámát 1500-ról 10 ezerre növelnék és a külső határok őrizetében vetnék be, akkor is, ha az adott ...
2018-09-14 21:22:39
Pozsgai Zsolt alkotása díjakat nyert a keresztény filmek argentínai fesztiválján
...
A rendező szerdán az MTI-nek elmondta: az idén elkészült, a Baranya megyei Bikalon forgatott film reformáció idején játszódó története Kálvin János reformátor, egyházalapító és a jezsuita rendet életre hívó Loyolai Szent Ignác az akkori korban "lehetséges, ám meg nem valósult, fiktív" találkozását dolgozza fel.
Az alacsony költségvetésű film a kétévente megrendezett kere...
2018-09-12 14:43:17
A DVTK a nyitrai csapattal, a MAC pedig az Érsekújvárral kezd a szlovák Tipsport jégkorongligában
... sorozatban.
"Örülök, hogy a liga túlnőtt az ország határain, ezt nagyon pozitív ténynek tartom. Figyelmesen követtem az összes csapat felkészülését és meggyőződésem, hogy a magyar elit csapatok találkozása a mi csapatainkkal nagyon érdekes lesz a nézők számára" - mondta Richard Lintner, a liga igazgatója.
"A magyar jégkorong az elmúlt két évtizedben óriásit fejlődött, jó...
2018-09-12 14:33:11
A tudomány határán, konferencia és közönség találkozó
... jelentek meg, majd 1991-től kezdődően rendszeresen publikál az Ufómagazinban és más, országos terjesztésű szaklapokban. Szakterülete az eltérítések, ezen belül is a gyermekek közeli találkozásai az idegen lényekkel. Két önálló kötete jelent meg eddig, és rendszeres előadója a hazai konferenciáknak. 2013-ban Pax Galacticana-Díjat kapott Colman von Keviczky emlékének ápolásában kife...
2018-09-01 22:44:50
Kisjátékfilmeket és filmfesztivált támogat a médiatanács
... emeletes irodaépület lépcsőházában elromlott lift miatt küzd azért, hogy előbb lépjen be a neves reklámcég bejáratán. Gyimesi Anna pedig arról forgat, hogy egy nő és egy férfi különös találkozása egy pillanatra visszaadhatja a reményt a kitörésre a csapdahelyzetből.
Egy könnyedebb témájú alkotásban - a rendező Márton Dániel - a tízéves Brúnó barátaiból boronál össze szuperhő...
2018-08-31 12:42:47
Csillagok találkozása .
... gondolkodni, együtt változni, elmondják egymásnak ha valami nem jó, ha valamin a másiknak változtatnia kell és teszik mindezt, őszintén szeretettel, odafigyeléssel.

Csillagok találkozása:

Élt két Csillag, távol egymástól vágyakkal, érzésekkel, a határtalan kéklő égbolton.
Ragyogó fényű Csillagok.

Az egyik Csillag, szerette volna megtapasztalni...
2018-08-29 22:01:37
A lengyel elnök szeptemberben hivatalos látogatást tesz a Fehér Házban
... kelet-közép-európai országok gazdasági érdekeinek összehangolását célzó formátum szeptemberi bukaresti találkozója után utazik Washingtonba.
A lengyel politikus szerint a két államfő tervezett találkozása arról tanúskodik, hogy magas szinten tartják a lengyel-amerikai kapcsolatok intenzitását.
A lengyel sajtó által idézett, Duda látogatását bejelentő Fehér Házi közlemény...
2018-08-29 10:08:14
Hétvégén tartják a negyedik Faápoló Magyar Bajnokságot a Városmajorban
...
A versenyzők ezúttal is a Nemzetközi Faápoló Szövetség által elvárt szabályrendszer alapján, öt versenyállomáson csapnak össze - olvasható a FŐKERT MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
Az egyes versenyállomások lényege a mindennapi faápoló munka bemutatása. A versenyszámok között szerepel többek között a dobósúly és -zsinór célzott feldobása, ami az egyik legfontosabb techn...
2018-08-24 14:22:39
Vidéki Színházak Fesztiválja - Első alkalommal a Pesti Magyar Színházban
...
Ez a fesztivál lehetőséget biztosít a budapesti nézők és a vidéki művészek találkozására, az előadásokat közönségtalálkozók követik, amelyeken az érdeklődők nemcsak színészekkel, hanem a színházi szakmai más elismert képviselőivel is beszélhetnek majd - fűzte hozzá.
Lantos Anikó fesztiváligazgató elmondta a zenés műfajoktól kezdve egészen a kísérleti darabokig széles rep...
2018-08-24 14:19:52
1 2 3 4 5 .....................130 131 ...........195 196 ..........259 260 261 
Címkék: Pozsgai Zsolt, Fehér Házban, Faápoló Magyar Bajnokságot, Vidéki Színházak Fesztiválja, Pesti Magyar Színházban, Szent Péter, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Kálvin János, Loyolai Szent Ignác, Richard Lintner, Gyimesi Anna, Márton Dániel, Fehér Házi, Nemzetközi Faápoló Szövetség, FŐKERT MTI-hez, Lantos Anikó, keresztény filmek, nyitrai csapattal, szlovák Tipsport, tudomány határán, lengyel elnök, negyedik Faápoló, jövő eseményeit, történet nagyon, valóság egészen, húsvéti ünnepek, húsvét március, húsvétot követő, fiatal lengyel, elfogadás módjában, külső határok, rendező szerdán, idén elkészült, jezsuita rendet, akkori korban, alacsony költségvetésű, kétévente megrendezett, liga túlnőtt, ország határain, összes csapat, magyar elit, nézők számára, liga igazgatója, magyar jégkorong, gyermekek közeli, idegen lényekkel, hazai konferenciáknak, neves reklámcég, férfi különös, pillanatra visszaadhatja, könnyedebb témájú, rendező Márton, tízéves Brúnó, másiknak változtatnia, határtalan kéklő, egyik Csillag,
© 2013 TVN.HU Kft.