Belépés
Női röplabda Európa-liga - Jan De Brandt: jó lett volna elődöntőbe jutni
... magyar főváráson kívül Pozsony, Lódz és Ankara ad még o...
2019-06-16 13:21:40
HFL - Elődöntőbe jutott a Fehérvár Enthroners
...
A fehérváriak a legjobb négy között majd a Cowbells Football csapatával találkoznak.
A másik ágon az alapszakaszban első helyen végző Budapest Wolves az elődöntőben a Győr Sharks-Kijev Capitals vasárnapi összecsapás győztesével játszik.
Eredmény:
Maker's Mark HFL, rájátszás, 1. forduló:
------------------------------------ ----Fehérvár Enthroners-Miskolc St...
2019-06-15 23:38:52
Női vízilabda világliga szuperdöntő - Elődöntőben az amerikaiak, Kína lesz a magyarok ellenfele
...
A győztes amerikaiak bejutottak az elődöntőbe, ahol majd a hollandokkal találkoznak. A másik ágon az olaszok az oroszokkal játszanak.
A magyar válogatott szombaton a kínaiakkal csap össze, a két válogatott az 5. helyért küzd Kanadához és Ausztráliához hasonlóan.
A torna győztese elsőként szerez indulási jogot a tokiói olimpiára.
Női világliga, szuperdöntő, Duna...
2019-06-07 21:32:46
Felvidékiek találkoznak Bonyhádon
...
A hagyományos pünkösdi találkozóra Udvardról, Tardoskeddről, Kismácsédról érkeznek felvidéki magyarok, de ezúttal a meghívott vendégek mellett - nem szervezetten - olyanok is jönnek az eseményre, akiknek felkeltette érdeklődésüket a találkozó - mondta Kolozsiné Gergely Cecília, a Bonyhádi Felvidékiek Egyesületének elnöke az MTI-nek.
A dél-dunántúli települések közül Lán...
2019-06-07 16:11:22
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - A Jug Dubrovnik legyőzésével elődöntős a Ferencváros
...
A zöld-fehérek a pénteki elődöntőben a spanyol CNA Barceloneta és az olasz BPM Sport Management összecsapásának győztesével találkoznak.
Férfi Bajnokok Ligája, nyolcas döntő, Hannover:
negyeddöntő:FTC-Telekom Waterpolo - Jug Dubrovnik (horvát) 10-9 (5-3, 3-2, 2-1, 0-3)-------------------------------- ----------------------------------gó lszerzők: Mitrovic, Vámos, Varg...
2019-06-06 17:43:01
Arany Kupa - Keylor Navas ezúttal sem vesz részt a tornán
... k...
2019-06-06 13:11:15
Orbán Viktor meglátogatta A Magyar Nyelv Múzeumát Széphalmon
... Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója kalauzolta. Megmutatta neki a Kazinczy-kertet, amelyről elmondta, egy olyan zarándokhelyet szeretnének ott, ahol az oda érkezők találkoznak a magyar nyelv szépségeivel.
Azt is szeretnék - tette hozzá -, hogy "jobb magyarként menjen ki", aki ide bejött.
A Sátoraljaújhelyhez tartozó Széphalmon, Kazinczy Ferenc egykori ...
2019-06-05 11:51:59
Az idén százéves Bálint gazda
... megdicsérte a Bálint György, már sikeresebbnek érezte magát a falu. És tizenöt év után Gyuri bácsi is és az itt élő emberek is tele vannak emlékekkel. Megölelik egymást, örülnek, hogy újra találkoznak. Ez jelenti azt, hogy nyomot hagytunk egymásban. Miniszterelnöki biztosként most éppen az olyan ügyekért vagyok felelős, amilyen Tarnabod. Azt remélem, hogy azok a tudások és tapaszt...
2019-06-04 14:07:05
Nemzeti összetartozás napja - Kárpát-medencei kerékpáros emléktúrát szerveznek
... Nagyváradról (389 kilométer), a harmadik Szabadkáról (274 kilométer), a negyedik pedig Beregszászról (424 kilométer) indul, és a kerékpárosok augusztus 20-án a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében találkoznak.
A rendezvényre az otthonrolhaza.hu weboldalon lehet regisztrálni, augusztusban pedig mobiltelefonos applikáció is indul, hogy a résztvevők nyomon követhessék, merre halad a...
2019-06-04 10:01:18
A brit kormányfővel és globális cégek vezetőivel tart üzleti fórumot Londonban az amerikai elnök
...
Trump hétfőn érkezett háromnapos állami látogatása, vagyis hivatalosan II. Erzsébet királynő vendégeként Londonba, de kedden fogadja őt Theresa May is. Először az üzleti fórumon találkoznak, majd a Downing Streeten fogadja az amerikai elnököt a brit kormányfő.
A londoni miniszterelnöki hivatal előzetes tájékoztatása szerint a St. James-palotában tartandó üzleti értekezle...
2019-06-04 07:04:19
1 2 3 ..............357 358 ........535 536 .......713 714 715 
Címkék: Fehérvár Enthroners, Bajnokok Ligája, Arany Kupa, Keylor Navas, Orbán Viktor, Magyar Nyelv Múzeumát Széphalmon, Cowbells Football, Budapest Wolves, Győr Sharks-Kijev Capitals, Mark HFL, Enthroners-Miskolc St, Kolozsiné Gergely Cecília, Bonyhádi Felvidékiek Egyesületének, Sport Management, Férfi Bajnokok Ligája, FTC-Telekom Waterpolo, Demeter Szilárd, Petőfi Irodalmi Múzeum, Kazinczy Ferenc, Bálint György, Magyar Nemzeti Múzeum, Theresa May, Downing Streeten, magyarok ellenfele, idén százéves, brit kormányfővel, amerikai elnök, legjobb négy, másik ágon, alapszakaszban első, győztes amerikaiak, hollandokkal találkoznak, oroszokkal játszanak, magyar válogatott, kínaiakkal csap, torna győztese, tokiói olimpiára, hagyományos pünkösdi, meghívott vendégek, dél-dunántúli települések, pénteki elődöntőben, olyan zarándokhelyet, magyar nyelv, olyan ügyekért, harmadik Szabadkáról, negyedik pedig, kerékpárosok augusztus, résztvevők nyomon, üzleti fórumon, amerikai elnököt, brit kormányfő, londoni miniszterelnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.