Belépés
Gondolatok a barátságról
... fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Hogy ismerem őt! Ez persze sejtelem, nem biztos, hogy így van. Sosem tudhatjuk, mitől vagyunk otthon egymásban. De ha a barátomhoz megyek: hazamegyek.

Müller Péte...
2022-12-15 19:30:40
2012.05.12 Topiktalálkozó Népliget
... hogy pár órát ismét együtt legyünk.
A találkozóra én is készültem:-)Külön öröm volt, hogy olyanok is jöttek, akik nem jelentkeztek előre, meglepetésként:-) Remélem, jövőre is szívesen ott lesznek.
Jöttek barátok, barátnők, már vissz...
2012-05-13 19:38:25
1 
Címkék: Topiktalálkozó Népliget, Müller Péte, barátság születése, barátomhoz megyek, topiktalálkozó, meglepetésként, találkoztunk, jelentkeztek, barátságról, találkozóra, cffajrhnzrm, aaaaaaaavks, egyszerűen, gondolatok, barátomhoz, hazamegyek, tudhatjuk, készültem, kapcsolat, semmilyen, egymásban, egymástól, születése, érzéssel, sejtelem, népliget, blogspot, lkoztunk, barátság, barátnők, szívesen, lesznek, ismerem, barátok, vagyunk, fertőzi, valahol, akarunk, olyanok, legyünk, remélem, otthon, együtt, jöttek, müller, jövőre, megyek, mindig, semmit, biztos, persze, vissz, mitől, ismét, előre, sosem, érdek, külön, testi, lenni, azzal, notvc,
© 2013 TVN.HU Kft.