Belépés
Ilona Zagyi Gáborné:LECKE
... szegénység egy átok.
Kútba dobált gondolat,
s csak mélyülnek az árkok...

... ha gazdagabb nem leszel?
Mindig ilyen maradsz?
Keserű és szomorú,
vérző tapasztalat?

Megéltem én is...,
nem vagyok kivétel,
sodródtam az árral
a napok őrületével...

Ma már sajnálom az időt,
amit elvesztegettem,
hogy a monda...
2018-11-13 23:31:18
Márton napja, mint időjóslás napja:

Márton napja, mint időjóslás napja:
A tapasztalat szerint Szent Márton napja körül legtöbbször elromlott az idő és leesett az első hó. Ha hó esett, akkor azt mondták, hogy Szent Márton püspök fehér lovon jött.
Ha Márton napja fehér lovon köszöntött be, hosszú tele...
2018-11-11 12:52:19
Márton napja, mint időjóslás napja: A tapasztalat szerint
Márton napja, mint időjóslás napja:

A tapasztalat szerint Szent Márton napja körül legtöbbször elromlott az idő és leesett az első hó. Ha hó esett, akkor azt mondták, hogy Szent Márton püspök fehér lovon jött.

Ha Márton napja fehér lovon köszöntött be, hossz...
2018-11-10 21:26:22
Imádság
...,,Elképzelhető, hogy a prédikációk többségétől kevés félnivalója van Sátánnak, múltbeli tapasztalatai azonban arra intik, hogy a pokol minden seregét vonultassa fel Isten imádkozó népe ellen."

-Leonard Ravenhill-...
2018-11-10 17:44:52
Egy év alatt 10 százalékos részesedést akar elérni az ingatlanközvetítői piacon a Rock Home
... a lakossági ingatlaneladások száma 3 százalékkal nő és eléri a 155 ezret.
Az ingatlanügynökség két cégből alakult: Kövesdi Marcell a Házbank ügyvezető igazgatójaként ingatlanos tapasztalatát hozza csapatával, míg az OXO Properties kockázati befektetőként száll be. A két befektető 20 százalékos és 80 százalékos részesedéssel rendelkezik az új cégben.
A várakozások szerint...
2018-11-08 10:21:09
Bodó Sándor: a gazdasági teljesítmény a munkán alapul
... államtitkár szerint, az ország szempontjából a fiatalok jelentenek még óriási tartalékot. Friss tudásukkal az idősebb munkavállalók melletti foglalkoztatással szerezhetnek gyakorlati tapasztalatot. Az elhelyezkedési időszak esetükben valamivel magasabb, de míg Európában 15 százalék körül van a fiatalok munkanélküliségi rátája, addig Magyarországon ez valamivel több, mint 10 százal...
2018-11-07 15:41:56
Fidesz: meg kell védeni a gyermeket nevelő családok juttatásait a baloldaltól
... nevelő szülőket az adók csökkentésével is támogassák, addig ez a baloldalnak nem az, és ha tehetik "egyetlen tollvonással áthúzzák ezeket a törvényeket".
Kiemelte, a történelmi tapasztalat azt mutatja, ha a baloldal kormányra kerül, akkor szinte azonnal "ráront a családokra". A baloldal ugyanis korábban az egy és két gyermeket nevelő családoktól is elvette az adókedvezményt, ...
2018-11-07 14:02:12
A hívő ember tapasztalata
... hogyan, és az volt a fontos, hogy megtisztult. Nem hitte, nem gondolta volna, és íme: tiszta lett a teste. Ezt már nem lehet megcáfolni. Itt már csak...
2018-11-07 11:59:00
Infektológus: érdemes beoltatni magunkat influenza ellen
... betegség súlyos szövődményei nem alakulnak ki.
Kiemelte: a jelenlegi jó idő nem kedvez az influenzavírusok szaporodásának, így valószínűleg később indul majd a járvány. Az előző évek tapasztalatai szerint decemberben már lesznek megbetegedések, a járvány általában januárban kezdődik, és időjárástól függően elhúzódhat márciusig vagy áprilisig is - fűzte hozzá.
Hangsúlyozt...
2018-11-07 11:41:47
Emelkedtek az amerikai gyáripari megrendelések szeptemberben
... repülőgépgyártók erősen változékony megrendeléseinek leszámításával - az augusztusi 0,2 százalékos csökkenés után 0,1 százalékkal estek vissza szeptemberben. Az adatot a gazdasági elemzők, tapasztalati alapon, a feldolgozóipar beruházási szándékaival szorosan együttmozgó mutatóként kezelik.
A tartós javakra leadott új megrendelések állománya 0,7 százalékkal, a nem tartós java...
2018-11-02 17:51:34
1 2 3 .............1306 1307 ......1960 1961 .......2612 2613 2614 
Címkék: Ilona Zagyi Gáborné, Rock Home, Bodó Sándor, Szent Márton, Kövesdi Marcell, tapasztalat szerint, gazdasági teljesítmény, munkán alapul, gyermeket nevelő, hívő ember, amerikai gyáripari, napok őrületével, prédikációk többségétől, pokol minden, lakossági ingatlaneladások, várakozások szerint, ország szempontjából, fiatalok jelentenek, idősebb munkavállalók, elhelyezkedési időszak, fiatalok munkanélküliségi, adók csökkentésével, történelmi tapasztalat, baloldal kormányra, baloldal ugyanis, influenzavírusok szaporodásának, előző évek, járvány általában, gazdasági elemzők, feldolgozóipar beruházási, tartós javakra, ingatlaneladások, munkanélküliségi, influenzavírusok, megrendeléseinek, repülőgépgyártók, igazgatójaként, magyarországon, elvesztegettem, szaporodásának, megbetegedések, leszámításával, adókedvezményt, csökkentésével, feldolgozóipar, elhelyezkedési, tapasztalatát, tapasztalatot, megrendelések, szeptemberben, részesedéssel, befektetőként, tapasztalatai, munkavállalók, szempontjából, infektológus,
© 2013 TVN.HU Kft.