Belépés
Spurgeon - Július 4
... világban szétszóródhatnak, és hogy Krisztus tagjai elszakíthatók a szent testtől, valamint hogy Krisztus menyasszonya megcsonkítható - az ilyen tanítás ellen hevesen tiltakozik értelmem, tapasztalatom, hitem és egész lelki életem. Aki Istentől született, nem jut kárhozatra. Mivel élő mag van benne, a Sátán sem tudja elpusztítani! Mivel Krisztus él, minden benne hívőnek örök élete ...
2022-07-02 19:36:00
Spurgeon - Június 23
... halálban.

De sohasem találkoztam még olyan hívővel, akinek a reménysége megszégyenült volna időleges megpróbáltatások miatt, vagy aki halálos ágyán megbánta volna, hogy az Úrban bízott. Minden tapasztalatom az ellenkező irányba mutat, és megerősít meggyőződésemben, hogy mindenkihez hűséges az Úr, aki rábízza magát.

Készen lennék arra, hogy erről bíróság előtt...
2022-06-23 07:19:44
Popper Péter - Idézetek
...

,,Húzzuk magunk után ma már feleslegessé vált érzések, indulatok, tapasztalatok, élmények, emlékek végtelen hosszúságú sleppjét, amelyek ránk nehezednek, mint a kolonc, lelassítanak és gúzsba kötnek."

Popper Péter: Ne men...
2022-06-20 19:15:55
Székelyföldi HATÉKONY gyógykészítmények
... megelőző hatással bír, támogatja a szervezet jó működését, javítja az állóképességet." Ha bármely összetevőre allergiás valaki akkor nem javasolt .
Saját és ismerőseim véleménye tapasztalatai :
Az eddigi tapasztalatok alapján :
- nem emeli a vérnyomást
- igen jól segíti az úgynevezett mikrokeringést
- látványosan gyorsabb a haematómák (A kék-lila ...
2022-06-19 23:07:25
H. Kohut Katalin versei, novellái

H. KOHUT KATALIN VERSEI, NOVELLÁI


Sátoraljaújhelyen születtem, ének-zene-magyar-matematikai tehetséggel. Több hangszeren tanultam meg játszani. Karrierem kettétört, monoton munkákra kényszerültem, mert lezárták a hatá...
2022-06-11 21:00:50
Sokkal jobb, ha az ember
... engem illet,
örülök, ha öregkoromra
fedél van a fejem fölött, még ha lehetne
se...
2022-06-06 20:04:53
Gyertyaláng - Duna Művészegyüttes táncprodokció
... Ahhoz, hogy a sebek begyógyulhassanak, még sokat kell tennünk, méltóságot sugározni, bölcsességgel létezni. És kell, hogy napjainkat átitassa összetartozásunk tiszta élménye, eleven tapasztalata.

A bemutató a nézőknek zsigerekre ható élményt nyújtott hazaszeretetből és a nekünk rendelt identitásból.

Az előadás az Aranykert Egyesülettel közös produkció és kapc...
2022-06-05 22:00:38
Mindhalálig játék
... értelem ott tolongott,
betörni készült a tudat óriás csarnokába,
és mind-mind azt remélte, hogy nem hiába.
Teltek az évek, nőtt, terebélyesedet a tudás fája,
melynek a tapasztalat lett a legdélcegebb ága.
Öregségére az áhított kincset megszerezte,
némi bölcsességgel meg is fűszerezte,
ám a halálos ágyán megértette,
hogy mindvégig a játékot k...
2022-06-04 20:26:55
Müller Péter: Idézetek
... rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.

Szeret...
2022-05-28 21:15:05
Harmonia.......
... mélységben nincs fény, míg a túlzott magasságból nem elérhető a föd racionalitása. A lépcsőházzal a korlátolt eszmék kapcsolódnak össze. A lépcsők vezetnek szintről szintre, életed tapasztalatai között. A lépcsőn nincsenek alternatív irányok. Vagy fel, vagy le. Választanod kell!
A lépcsőzés ma már fontos elem az edzésben is, csinos csípőt csinál.

Szerelmi üzenete: ...
2022-05-23 16:18:53
1 2 3 .............1373 1374 .......2060 2061 .......2746 2747 
Címkék: Popper Péter, Székelyföldi HATÉKONY, Kohut Katalin, Duna Művészegyüttes, Müller Péter, Mivel Krisztus, KOHUT KATALIN VERSEI, Aranykert Egyesülettel, szent testtől, ilyen tanítás, reménysége megszégyenült, ellenkező irányba, eddigi tapasztalatok, úgynevezett mikrokeringést, fejem fölött, sebek begyógyulhassanak, nézőknek zsigerekre, nekünk rendelt, tudat óriás, tudás fája, tapasztalat lett, áhított kincset, halálos ágyán, torz maszkot, rossz viszony, másik fontos, lélekrontó kapcsolatban, túlzott magasságból, korlátolt eszmék, lépcsők vezetnek, lépcsőn nincsenek, összetartozásunk, szétszóródhatnak, megpróbáltatások, meggyőződésemben, hazaszeretetből, terebélyesedet, állóképességet, művészegyüttes, mikrokeringést, megcsonkítható, táncprodokció, tapasztalatom, tapasztalatok, bölcsességgel, kényszerültem, elszakíthatók, megszégyenült, racionalitása, tapasztalatai, székelyföldi, kapcsolatban, legdélcegebb, elpusztítani, feleslegessé, tapasztalata, identitásból, kapcsolódnak, lelassítanak, egyesülettel, menyasszonya,
© 2013 TVN.HU Kft.