Belépés
Megállhatunk-e egyetlen pillanatig is...?
..."Megállhatunk-e egyetlen pillanatig is, ha Jézus nem tart meg minket?"

"Ne várd, hogy a szokások és indulatok azonnal kiirtódjanak; de az imában való kitartással és a mindennapok tapasztalatainak megfigyelésével sok mindent meg lehet tenni idővel.

Néha-néha (mint a háború során szokás) el fogsz veszíteni egy csatát; de ne csüggedj, hanem gyűjtsd össze erőidet...
2023-10-18 23:24:49
Mit élünk át a halál és egy újabb leszületés közti időben?
... ahol komoly akadályokkal kerülnek szembe. A legkülönbözőbb példákat hozhatnánk fel, melyek mind azt mutatják, hogy az ember a ,,halál és az újabb leszületés közti idő" tapasztalatainak következtében egyenesen keresi az alkalmat arra, hogy ezt vagy azt a betegséget MEGKAPJA, hogy annak legyőzése és az öngyógyító erők kibontakozása által elnyerhesse azokat az erőket, mely...
2023-09-07 15:57:11
Nemcsak kenyérrel
... Dávidot vagy Jóbot idézik. A zsoltárok csodálatosak. Úgy tűnik, Dávid mindannyiunkért élt; ő nem annyira egy ember volt, mint inkább minden ember egyben. Valahol, valahogyan, az ő tapasztalatainak nagy köre megérint téged és engem. A Szentlélek ereje által Dávid szolgáltatta a legjobb kifejezéseket, amelyeket imában megfogalmazhatunk.
Adjatok nekem olyan hitet, amely szereti ...
2023-07-15 22:14:42
Koronavírus - Karácsony: már áprilisban megállapodtak a Pesti úti idősotthon fertőtlenítéséről
... áldozatok közel fele szintén kórházi fertőzött volt - olvasható a főpolgármester bejegyzésében.
Kiemelte: a főváros teszi a dolgát, önálló intézkedési terv alapján, az első hullám tapasztalatainak felmérése nyomán védekeznek az idősotthonainkban.
Karácsony Gergely közölte: az országos tisztifőorvostól, a kormányhivataltól és Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások minis...
2020-07-20 15:52:19
Krónika 9. rész (bizottsági jelentések)
... üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése. Ezek után ha zöldnek nevezni magát, nem lesz őszinte - tette hozzá.
Simicskó Istv...
2020-05-19 17:52:44
Koronavírus - Fenntartják a korlátozásokat Németországban, a bajor kormány újabb két hétre meghosszabbítja járv
... terjedésének további fékezésével lehet biztosítani, hogy minden beteg megfelelő ellátást kaphasson. Ezért a március közepe óta fokozatosan bevezetett, és egy hete megszigorított előírások tapasztalatainak köztes mérlege csak az lehet, hogy "maradéktalanul fenn kell tartani minden intézkedést" - mondta a szóvivő.
Steffen Seibert hozzátette, hogy a hét végén, vagy a jövő hét el...
2020-03-30 16:23:56
A birkózószövetség a sérülések megelőzésére okítja bíróit
...
Az insidethegames.biz oldal híre szerint az UWW a 2018-as Buenos Aires-i ifjúsági olimpia tapasztalatainak kiértékelését követően alkotta meg az oktatás anyagát, mivel Argentínában a bíróknak proaktív módon kellett beavatkozniuk a kétes helyzeteknél a súlyos sérülések elkerülése érdekében.
A program célja, hogy a mérkőzésvezetők felismerjék azokat a szituációkat, melyek...
2020-03-23 13:01:38
Nacsa Lőrinc: magyar nemzeti érdek az amerikai-magyar kapcsolatok elmélyítése
... jövőben minden bizonnyal vezetők lesznek" - fogalmazott a képviselő. Hozzáfűzte: a konferencia egyik nagy tanulsága, hogy rendkívül fontos a kapcsolatok építése, elmélyítése, mások tapasztalatainak megismerése.
Nacsa Lőrinc a konferencia alkalmával megbeszéléseket folytatott amerikai republikánus kongresszusi politikusokkal és tanácsadókkal, valamint a Fiatal Republikánusok O...
2020-02-04 19:32:23
A szlovén legfőbb ügyésszel tárgyalt Polt Péter
... megállapodtak a határ menti ügyészségek rendszeres egyeztetéséről, így a közvetlen kapcsolattartásról, a személyes tárgyalásokról és az információcseréről is.
Az elmúlt egy év tapasztalatainak megvitatása érdekében Polt Péter meghívására hétfőn érkezett Magyarországra Drago Sketa szlovén legfőbb ügyész.
A mostani, részben vidéki helyszíneken - a Vas megyei és a Zala megy...
2019-10-31 15:52:07
ITM: a megújuló energia-alapú áramtermelés támogatására 1 milliárd forintra lehet pályázni
...
A pályázati dokumentációk 2019. november 4-én 8 órától 2019. december 2-án 15 óráig nyújthatók be.
A közlemény szerint az első 1 milliárd forintos keretösszegű felhívás tapasztalatainak levonását követően további pályázatok megjelentetése várható, az évenkénti támogatási keret 2020-tól 2,5 milliárd forintra nő.
Az első pályázati felhívás és a pályázáshoz további inf...
2019-09-06 09:12:00
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Nacsa Lőrinc, Polt Péter, Karácsony Gergely, Kásler Miklóstól, Simicskó Istv, Steffen Seibert, Buenos Aires-i, Fiatal Republikánusok, Magyarországra Drago Sketa, újabb leszületés, korlátozásokat Németországban, bajor kormány, sérülések megelőzésére, amerikai-magyar kapcsolatok, szlovén legfőbb, megújuló energia-alapú, imában való, mindennapok tapasztalatainak, háború során, legkülönbözőbb példákat, alkalmat arra, betegséget MEGKAPJA, öngyógyító erők, zsoltárok csodálatosak, ember volt, legjobb kifejezéseket, főpolgármester bejegyzésében, főváros teszi, első hullám, országos tisztifőorvostól, emberi erőforrások, március közepe, hete megszigorított, 2018-as Buenos, oktatás anyagát, bíróknak proaktív, kétes helyzeteknél, súlyos sérülések, program célja, mérkőzésvezetők felismerjék, konferencia egyik, kapcsolatok építése, konferencia alkalmával, határ menti, személyes tárgyalásokról, pályázati dokumentációk, közlemény szerint, évenkénti támogatási, első pályázati, pályázáshoz további,
© 2013 TVN.HU Kft.