Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt)
... mint ez EU egésze - szögezte le a politikus. Európát a válságos időkből csak a szuverén nemzetek kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködése vezetheti ki - mondta.
Fidesz: a tapasztalatok alapján lehet véleményt mondani a nemzeti konzultáció során
Selmeczi Gabriella (Fidesz) arról beszélt, hogy Magyarország megnyerte a koronavírus elleni védekezés első szakászát. A töme...
2020-07-13 15:31:53
Európai uniós támogatást nyert a munkahelyek minősítésére a Magyar Szakszervezeti Szövetség
... érdekeit. A cél az, hogy felmérjék a szakszervezetek által felállított minőségi munkahelyre vonatkozó szempontok és a magyarországi viszonyok kapcsolatát, és ha szükséges, akkor a tapasztalatok, valamint a cégek jelzései alapján módosítsák a munkáltatókkal szemben támasztott elvárásokat.
Kordás László elmondta, a "Minőségi munkahely" cím kialakításával egy márkát (brandet) k...
2020-07-10 16:22:29
Emésztési problémáknál segíthet az articsóka
... emésztési problémák esetén. Sokan beszélnek az articsókával kapcsolatban a vérzsír-normalizáló hatásról, ez azonban még nem bizonyított egyértelműen tudományosan.

Az eddigi tapasztalatok alapján mindenesetre már elmondhatjuk, hogy az articsóka vérzsírokra gyakorolt pozitív hatása csak a táplálkozással összefüggő megemelkedett értékeknél érvényesül, de az örökletes hajla...
2020-07-01 17:15:04
Kutatók a Balaton vízszintszabályozásának átalakítását javasolják
... csökkentenénk - a siófoki vízmércéhez viszonyítva, ahol most 120 centi a felső szabályozási szint -, a felmelegedés ellenére is csak 5-7 napos nyári rétegezettséggel kellene számolni. A tapasztalatok szerint ilyen időtartamú rétegezettség még nem okoz problémát.
A kutatócsoport ezen eredmények alapján a Balaton vízszintszabályozásának teljes átalakítását javasolja.
A 20...
2020-06-29 16:22:40
Budavári Lakosok Szövetsége: ne legyenek bódék a Várnegyedben!
... hogy a járvány következtében megváltozott a Várnegyedbe látogató turisták összetétele, és mások az igényeik is. A pályázat éppen ezért csak kilenc hónapra szól, ezt követően pedig a tapasztalatok alapján a lakosság bevonásával döntenek a pavilonok további sorsáról.
A képviselő-testület végül 10 nem szavazattal, 4 igen ellenében, egy tartózkodás mellett elutasította az indítvá...
2020-06-25 19:22:23
ITM-államtitkár: a vásárlókat és a jogkövető vállalkozásokat védi a fogyasztóvédelem megerősítése
... A szakemberek az ellátási lánc öt szintjét ellenőrizhetik, tehát az üzletek mellett a gyártókat, az importőröket, a raktárakat és a nagykereskedőket is.
Az eddigi ellenőrzési tapasztalatok alapján szükségesnek tartották a jogszabályok módosítását, valamint európai uniós előírásoknak is eleget tesznek - emelte ki az államtitkár.
Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért fe...
2020-06-24 14:01:36
A Győzelemről énekeljen himnusz és ami mögötte van
...,,Minden művészet egyazon forrásból ered" - mondta Liszt Ferenc zeneszerző, zongoraművész. A zene június 21-i ünnepe alkalmából áttekintettük, milyen tapasztalatokat meríthetünk a zene terén a 34. eucharisztikus világkongresszus alapján. Liszt Ferenc, Koudela Géza és egy több mint ezerfős kórus: ez kellett az 1938-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus művészeti ...
2020-06-23 10:29:59
Trianon 100 - Pásztor István: az európai hatalmak száz éve meg akarták ölni Magyarországot
... két hét múlva esedékes választásokon sok múlik azon, hogy valaki otthon marad-e, vagy ha nem, akkor a VMSZ-re vagy más pártra adja-e voksát. Emlékeztetett arra, hogy felmérések és tapasztalatok bizonyítják, hogy a vajdasági magyarokban erős a nemzethez való ragaszkodás és erős a helyi szintű kötődés is. Viszont "ha nem fogunk össze, akkor most, amikor egy új típusú szövetségi- és ...
2020-06-04 17:53:24
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: kedvező tendencia látható az idősotthonokban
... Arról is beszélt: a legtöbb szakvélemény valószínűsíti, hogy a koronavírus köztünk marad, és a téli szezonban az influenzavírus mellett többletmegbetegedést produkál. Ezt azonban a tapasztalatok alapján felkészülten várják már a szakemberek, a magyar egészségügy több forgatókönyvvel is készül.
Müller Cecília megerősítette: a karanténként funkcionáló lakásokba hibaelhárítás c...
2020-06-03 13:12:15
Koronavírus - Operatív törzs: fontos az önkéntes jogkövetés
...
Lakatos Tibor rendőr ezredes hozzátette: az elmúlt hétvégén pozitív tapasztalatokat szereztek a védelmi intézkedések betartásának ellenőrzése során, minimális számban kellett intézkedniük a rendőröknek.
A hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzési rendszerére már 1979-en regisztráltak, jelenleg 852 felhasználója van. Az elmúlt 24 órában 53-an szegték meg a karantén ...
2020-06-02 15:46:33
1 2 3 ........................150 151 ............226 227 ............300 301 302 
Címkék: Magyar Szakszervezeti Szövetség, Budavári Lakosok Szövetsége, Pásztor István, Selmeczi Gabriella, Kordás László, Keszthelyi Nikoletta, Liszt Ferenc, Koudela Géza, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Müller Cecília, Lakatos Tibor, munkahelyek minősítésére, jogkövető vállalkozásokat, fogyasztóvédelem megerősítése, európai hatalmak, önkéntes jogkövetés, válságos időkből, szuverén nemzetek, tapasztalatok alapján, nemzeti konzultáció, koronavírus elleni, szakszervezetek által, magyarországi viszonyok, cégek jelzései, munkáltatókkal szemben, articsókával kapcsolatban, eddigi tapasztalatok, articsóka vérzsírokra, táplálkozással összefüggő, örökletes hajla, siófoki vízmércéhez, felső szabályozási, felmelegedés ellenére, tapasztalatok szerint, kutatócsoport ezen, járvány következtében, pályázat éppen, lakosság bevonásával, pavilonok további, tartózkodás mellett, ellátási lánc, üzletek mellett, eddigi ellenőrzési, jogszabályok módosítását, zene június, zene terén, több mint, 1938-as Nemzetközi,
© 2013 TVN.HU Kft.