Belépés
Immunvédő stratégiák víruskrízisben
... nagyon fontos, mert lelassíthatják a hirtelen nagyszámú megbetegedések kialakulását, és ezzel tompíthatják az egészségügy terheltségét. De nagyon fontos megjegyezni, hogy ez nem véd meg tartósan bennünket, és nem erősíti az immunrendszerünket sem. Sőt, a sok fertőtlenítőszer, a beszűkült mozgástér és szociális kapcsolatok, az állandósuló stressz mind gyengíti az ellenálló képesség...
2021-01-01 19:42:03
A települések 80 százaléka érintett a fertőzésben
... használható.
Kérdésre válaszolva Galgóczi Ágnes elmondta: a láz, köhögés, az íz- és szagérzékelés elvesztése tipikus tünete a fertőzésnek; ha a tünetek súlyosbodnak, a nehéz légzés fokozódik, tartósan magas láz, erősebb köhögés esetén érdemes újra a háziorvoshoz fordulni, és akár mentőt hívni, mert kórházi kezelésre lehet szükség.
További kérdésre adott válaszába...
2020-11-03 22:38:28
A légzésről jó tudni
... is.

A lélegzet visszatartásánál a pulzusszám lelassulhat, hiszen oxigén hiányában a vér nem képes oxigéndús vért pumpálni az erekbe. Már harminc másodperces légzéskimaradás is tartósan csökkenti a szívfrekvenciát és alacsonyabb perctérfogatot okozhat.

Mivel a pulzusszám lelassul, a test megpróbál ellensúlyozni, vagyis a megemelkedik a vérnyomás, hogy vér pump...
2020-09-14 23:02:49
Mitől bizsereghet a nyelv?
... lehet a nyelvben keletkezett bizsergető érzésnek. Ilyenkor sérülnek az idegi receptorok, de a szövet regenerálódását követően minden visszatér a régi kerékvágásba. Ha azonban az idegek tartósan sérültek, mindenképpen keressen fel egy orvost, hogy a diagnózist felállítását követően a kezelés is időben elkezdődhessen.

Komoly betegségek is okozhatnak nyelvbizsergést, ezért...
2020-09-14 22:02:10
Egyes ráktípusok legszembetűnőbb jelei
... okozhatja máj-, petefészek-, méh-, gyomor-, hasnyálmirigy- vagy vastagbéldaganat is. Sajnos ilyenkor a hasi űrben folyadék halmozódik fel, és emiatt nő meg a has körtérfogata.

A tartósan fennálló fejfájás is mutathatja, hogy valami nincs rendben. Az agyat érintő betegségek is okozhatnak krónikus fejfájást, de akkor is felléphet ilyen probléma, ha a szervezetben kialakul...
2020-09-11 10:08:20
Költségvetés - MSZP: az újjáépítés büdzséjére van szükség
... is módosítaná az MSZP.
Elmondta még: meg kell duplázni a családi pótlékot. Míg például az egy gyermekes családoknak 24 ezer 400 forintot juttatna az MSZP ezen a címen, addig egy tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyermeket egyedül nevelő szülőnek 51 ezer 800 forintot havonta.
A párt "tizenharmadik havi" családi pótlékot is folyósítana augusztusban, de a gyes és a ...
2020-06-12 16:12:29
Krónika 4. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... segít, ahol nincsenek annyira bajban és ott büntet, ahol segítségre lenne szükség. Hozzátette: az új feudális berendezkedésben nem vesznek tudomást a gyermeküket egyedül nevelőkről, a tartósan beteg vagy fogyatékossággal élő gyermeküket nevelőkről, az idős rokonukat otthon ápolókról.
Közölte, Fidesz-KDNP végleg lemondott az erős magyar gazdaság megteremtéséről, a kormány cser...
2020-06-10 14:01:57
Mitől bizsereghet a nyelv?
... lehet a nyelvben keletkezett bizsergető érzésnek. Ilyenkor sérülnek az idegi receptorok, de a szövet regenerálódását követően minden visszatér a régi kerékvágásba. Ha azonban az idegek tartósan sérültek, mindenképpen keressen fel egy orvost, hogy a diagnózist felállítását követően a kezelés is időben elkezdődhessen.

Komoly betegségek is okozhatnak nyelvbizsergést, ezért...
2020-06-03 19:54:21
Koronavírus - Újraindul a brit versenysport, sok mérkőzést ingyen közvetítenek
... bizonyított mó...
2020-05-30 19:42:46
A csontritkulásról szakszerűen
... (pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese) betegségei, asztma, gyulladásos bélbetegségek, egyéb olyan zavarok, amikor a kálcium felszívódása nem megfelelő, okozhatnak szintén csontritkulást. Tartósan mozdulatlanságra kárhoztatott, ágyhoz kötött betegeken is kialakul, ezt a folyamatot látjuk akkor is, ha egy-egy végtag törés után tartósan gipszben van.Ana...
2020-05-19 20:28:31
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Galgóczi Ágnes, újjáépítés büdzséjére, brit versenysport, csontritkulásról szakszerűen, hirtelen nagyszámú, egészségügy terheltségét, beszűkült mozgástér, állandósuló stressz, ellenálló képesség, tünetek súlyosbodnak, nehéz légzés, háziorvoshoz fordulni, lélegzet visszatartásánál, pulzusszám lelassulhat, pulzusszám lelassul, test megpróbál, nyelvben keletkezett, idegi receptorok, szövet regenerálódását, régi kerékvágásba, idegek tartósan, diagnózist felállítását, hasi űrben, tartósan fennálló, agyat érintő, szervezetben kialakul, családi pótlékot, tartósan beteg, gyermeküket egyedül, idős rokonukat, erős magyar, kormány cser, kálcium felszívódása, folyamatot látjuk, berendezkedésben, csontritkulásról, visszatartásánál, fertőtlenítőszer, fogyatékossággal, vastagbéldaganat, mozdulatlanságra, regenerálódását, nyelvbizsergést, szívfrekvenciát, légzéskimaradás, legszembetűnőbb, megteremtéséről, víruskrízisben, megbetegedések, lelassíthatják, elkezdődhessen, csontritkulást, perctérfogatot, vezérszónokok,
© 2013 TVN.HU Kft.