Belépés
Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
... gyorsulás helyett négyéves mélypontra lassult a magánszektor teljesítményének a növekedési üteme decemberben.
Hétfőn a kiskereskedelmi ágazat papírjai szenvedték meg leginkább a tartózkodó befektetői magatartást. A Next és a Marks & Spencer részvények közel öt százalékkal gyengültek, a Zalando papírja közel 12 százalékkal, a H&M papírja közel kilenc százalékkal.
Az olaj...
2018-12-18 08:21:02
Szíria - Az EU 120 millió euróval támogatja a szíriai menekültek ellátását Jordániában, Irakban és Törökországb
... tájékoztatása szerint Jordánia esetében 83 millió euró jut az oktatáshoz és az alapvető egészségügyi ellátáshoz való hozzáféréshez és a megélhetés támogatásához. Az unió a Törökországban tartózkodó szíriai menekültek és a helyei közösségek szociális védelmére, az oktatásra, agrártámogatásra és mikrohitelek kihelyezésére 27 millió eurót juttat, valamint 9,5 millió eurót az anya- és...
2018-12-17 15:31:59
Szíria - Erdogan: Törökország bármely pillanatban megkezdheti a hadműveletet az Eufrátesz keleti részét ellenőr
... addig "pásztázza Szíria földjét", amíg az utolsó terroristát is nem ártalmatlanítja.
A török elnök ismét leszögezte: a tervezett beavatkozás "egyáltalán nem tenne kárt" a térségben tartózkodó amerikai katonákban.
Erdogan múlt szerdai bejelentése óta legkevesebb öt pokolgépes merényletet követtek el Észak-Szíriában, a török támogatású szíriai felkelőcsoportok ellenőrizte ...
2018-12-17 14:42:01
Holttestet találtak a tűzoltók egy dunapatji ház padlásán
...
Kovács Andrea elmondta: a nagyjából százhúsz négyzetméteres lakóépület tetőszerkezete égett, amelyet a kalocsai, a solti és a dunapataji tűzoltók oltottak el.
Az épületben más nem tartózkodott.
A tűz keletkezésének körülményeit még vizsgálják....
2018-12-14 12:42:19
Bizalmatlansági indítványban sürgeti a román ellenzék a "bűnöző Dragnea bábkormányának" távozását
... korábban nyíltan Liviu Dragnea szociáldemokrata házelnök leváltására és a Dancila-kormány elleni bizalmatlansági indítvány megszavazására bíztatta a parlamenti ellenzéket. A Brüsszelben tartózkodó államfő pénteken csak annyit mondott a bizalmatlansági indítvány beterjesztésére, hogy ez a parlamenti ellenzék fő eszköze, furcsa is lenne, ha lemondanának róla.
A voksolás a terve...
2018-12-14 11:01:20
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen
...
A vádlott egyedül nevelte 2010-ben született kislányát Dorogon egy önkormányzati lakásban. A hatóság 2017 májusában a kislány védelembevételét rendelte el, mert az anya rendszeresen ivott, alkalmi ismerőseivel, barátaival napokon keresztül csavargott, miközben gyermekét vagy magával vitte, vagy véletlenszerűen másokra bízta. Az anya nem tartotta tisztán gyermekét és nem gondo...
2018-12-14 10:41:36
A kereső és megváltó küldetés
... ,,megszabadít minket az eljövendő haragtól" (1Thessz 1,10). Ebben az időszakban örvendezhetünk és áldhatjuk Istent, amiért Ő keres minket, megvált, küldetést teljesít, és nem tartózkodó, passzív vagy határozatlan. Ő soha nincs karbantartási üzemmódban, nem relaxál, nem engedi sordortatni magát az árral. Küld, nyomunkban jár, keres, ment. Ezt jelenti az advent.
Az A...
2018-12-14 07:37:24
Lengyelországban letartóztattak egy terrorista tevékenységgel gyanúsított csecsent
... 28-án vették őrizetbe, a titkosszolgálati szóvivő, Stanislaw Zaryn ezt csütörtökön tudatta a sajtóval. Az összegyűjtött bizonyítékok arról tanúskodnak, hogy a Lengyelországban legálisan tartózkodó csecsen férfi a Törökországban és Szíriában tevékeny terrorszervezetek tagja volt, és az Iszlám Állam soraiban aktívan részt vett közel-keleti katonai akciókban - mondta el Zaryn.
K...
2018-12-13 11:52:07
Feleség
...,,... a feleségem teste pompásabb és elbűvölőbb, mint a virágok, tartózkodóbb, mint a legijedősebb állat, és lélegzetelállítóbb mint ezer naplemente. Nekem az ő teste a legfenségesebb az egész teremtésben. Ha pillantásommal megpróbálom befogadni vad, ragyogó szépségét... belém villan, mit jelent, hogy mi, férfiak és nők Isten képére teremtettünk."

(Mike Mason:...
2018-12-12 18:35:12
Újabb szakvélemények elkészítését rendelte el a bőnyi rendőrgyilkosság perében a bíróság
... cselekedtek így, hiszen nem tudhatták, hogy a vádlottnak vannak-e még az épületben - esetleg szintén fegyveres - társai.
A bíróság ezután meghallgatta a bűncselekmény napján a helyszínen tartózkodó rendőrnő és a segélyhívó központ közötti telefonbeszélgetés hangfelvételét. A felvételen hallható, amint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársa beszámolt a történtekről, mentőt é...
2018-12-12 13:42:12
1 2 3 ................611 612 .........917 918 ........1222 1223 1224 
Címkék: Kovács Andrea, Liviu Dragnea, Stanislaw Zaryn, Iszlám Állam, Mike Mason, Nemzeti Nyomozó Iroda, szíriai menekültek, román ellenzék, gyermekét elhanyagoló, terrorista tevékenységgel, bőnyi rendőrgyilkosság, magánszektor teljesítményének, növekedési üteme, kiskereskedelmi ágazat, tartózkodó befektetői, alapvető egészségügyi, megélhetés támogatásához, helyei közösségek, utolsó terroristát, török elnök, tervezett beavatkozás, térségben tartózkodó, török támogatású, nagyjából százhúsz, dunapataji tűzoltók, parlamenti ellenzéket, bizalmatlansági indítvány, parlamenti ellenzék, vádlott egyedül, önkormányzati lakásban, hatóság 2017, kislány védelembevételét, anya rendszeresen, eljövendő haragtól&#8221, időszakban örvendezhetünk, titkosszolgálati szóvivő, összegyűjtött bizonyítékok, feleségem teste, legijedősebb állat, egész teremtésben, vádlottnak vannak-e, bíróság ezután, bűncselekmény napján, helyszínen tartózkodó, segélyhívó központ, felvételen hallható, szociáldemokrata, rendőrgyilkosság,
© 2013 TVN.HU Kft.