Belépés
Koronavírus - Szijjártó: további két hétig tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét
... idősebbeket a japán hatóságok döntése alapján már csütörtökön elkezdték evakuálni, hogy kórházba vihessék őket.
Az óceánjárón 56 országból 2666 utas, valamint az 1045 fős...
2020-02-15 23:32:11
5. évközi hét hétfő 02.10
... és ott kikötöttek.
Amint kiszálltak a bárkából, az emberek rögtön fölismerték Jézust. Bejárták az egész környéket, s a betegeket hordágyon odavitték, ahol a hír szerint Jézus tartózkodott.
Amerre csak járt, a falvakban, a városokban és a tanyákon, kitették a betegeket a terekre, és kérték, hogy legalább a ruhája szegélyét érinthessék. Aki csak megérintette, meggyógyult.|...
2020-02-10 12:53:02
Amerikai előválasztás - Felháborodás és gyanakvás a demokraták iowai eredményeinek késlekedése miatt
... részt a jelölőgyűléseken (caucus).
A Demokrata Párt ugyanakkor még kedden is azt közölte: "reményei szerint" sikerült minden adatot pontosan rögzíteni. A pártvezetés továbbra is tartózkodott attól, hogy közölje, pontosan mikorra várható a végleges eredmények bejelentése.
A demokraták elnökjelöltségére pályázó politikusok jó része már New Hampshire államban kampányol, a...
2020-02-04 20:32:22
Mávínform: elvontatták a kisiklott vonatot Rákosrendezőnél, megindult a forgalom
... délelőtt fél 10-kor Rákosrendezőnél, egy forgóvázzal kisiklott az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó, Z72-es jelzésű vonat az egyik váltónál. A FLIRT motorvonaton mintegy 150 utas tartózkodott, ám senki sem sérült meg. Az utasokat a Katasztrófavédelem segítségével átszállították.
A közlemény szerint, a vontatás, a helyszíni vizsgálat befejezése és a váltók, vágányok he...
2020-02-04 17:42:04
Koronavírus - NNK: kiszűrt a hőkamera egy lázas kínai utast a Liszt Ferenc-repülőtéren
... kívüli orvosi vizsgálatnak vetik ...
2020-02-03 21:13:01
Januárban erősödött a feldolgozóipari aktivitás az Egyesült Államokban
... esetében 48,5 pontot várt januárra.
Az ISM felmérésében a BMI januári emelkedése hat egymást követő havi csökkenés után következett be. A mutató öt hónapon keresztül 50 pont alatt tartózkodott.
A BMI 50 pont feletti értéke a vizsgált gazdasági ágazat teljesítményének a növekedését, 50 pont alatti értéke pedig csökkenését jelzi.
Az ISM-index januári javulását és a ...
2020-02-03 16:41:53
Súlyosan bántalmazta gyermekét egy apa Mezőberényben
...
A police.hu oldalon közölték, a gyerek nevelőszülőnél élt Körösladányban, de január közepétől a vér szerinti szüleinél tartózkodott. Az elmúlt két hétben a gyanú szerint az édesapja többször bántalmazta, a fiú testén több sérülést találtak.
A férfi a gyerek anyját is bántalmazta, fenyegette, félelemben tartotta.
A rendőrség pénteken őrizetbe vette a férfit....
2020-02-01 11:32:08
Putyin megkegyelmezett a kábítószer-csempészés vádjával elítélt izraeli nőnek
...
A 26 éves nőt tavaly áprilisban 9,6 gramm hasis birtoklásáért vették őrizetbe a moszkvai Seremetyjevo reptéren, ahol tranzitutasként tartózkodott. Az elmarasztaló ítéletet október 11-én hirdette ki ellene a Moszkva megyei Himki város bírósága.
Iszakár szabadon bocsátásáért az anyja mellett az izraeli kormány is lobbizott. Szabadon bocsátásának akadálya a Kreml szerint az...
2020-01-29 18:42:09
Megbukott az alkotmánybíróságon a román kormány két, felelősségvállalással előterjesztett tervezete
... veszélyeztető felelőtlen szállítási cégek működési engedélyét.
A miniszterelnököt azért is kellemetlenül érintette a döntés, mert szerdán egy újabb kormányzati felelősségvállalás miatt tartózkodott a parlamentben. Marcel Ciolacu szociáldemokrata házelnök meg is ragadta az alkalmat és a szószékről figyelmeztette: most már az alkotmánybíróság is egyértelművé tette, hogy demokrá...
2020-01-29 15:42:54
Kisiklott egy vonat Barcs közelében
...
A közleményben azt írták: a balesetet egy sínre dőlt fa okozta, amelynek a szerelvény nekiütközött. Hozzátették, hogy a vonaton hat utas és a kétfős személyzet tartózkodott.
Az utasokat a kiérkező barcsi hivatásos tűzoltók személyautóval a barcsi vasútállomásra vitték, közben a beavatkozó egység megtisztította a síneket a faágaktól....
2020-01-29 15:11:59
1 2 3 .......................282 283 ............423 424 ...........563 564 565 
Címkék: Liszt Ferenc-repülőtéren, Egyesült Államokban, Demokrata Párt, Marcel Ciolacu, demokraták iowai, kisiklott vonatot, lázas kínai, feldolgozóipari aktivitás, román kormány, vonat Barcs, japán hatóságok, emberek rögtön, egész környéket, betegeket hordágyon, ruhája szegélyét, pártvezetés továbbra, végleges eredmények, demokraták elnökjelöltségére, forgóvázzal kisiklott, egyik váltónál, közlemény szerint, helyszíni vizsgálat, vizsgált gazdasági, gyerek nevelőszülőnél, gyanú szerint, édesapja többször, gyerek anyját, rendőrség pénteken, moszkvai Seremetyjevo, elmarasztaló ítéletet, anyja mellett, izraeli kormány, miniszterelnököt azért, újabb kormányzati, szószékről figyelmeztette, sínre dőlt, szerelvény nekiütközött, kétfős személyzet, kiérkező barcsi, barcsi vasútállomásra, beavatkozó egység, teljesítményének, szociáldemokrata, alkotmánybíróság, miniszterelnököt, jelölőgyűléseken, rákosrendezőnél, megkegyelmezett, tranzitutasként, feldolgozóipari, átszállították, előterjesztett, figyelmeztette,
© 2013 TVN.HU Kft.