Belépés
Koronavírus - Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású
... államok információcseréjét. Ezen a rendszeren keresztül Magyarország is értesítést kap, ha olyan fertőzöttet észlelnek, aki magyar állampolgárral került kapcsolatba, vagy Magyarországon tartózkodott. Ezután a magyar hatóságok is megteszik a szükséges intézkedéseket.
Lakatos Tibor szólt arról is: többször előfordult az, hogy egy repülőgéppel utazóról derült ki, hogy fertőzött;...
2020-07-10 19:52:53
Iohannis megtámadta az alkotmánybíróságon a genderelmélet oktatását tiltó módosító indítványt
... kezdeményező jobbközép párt mellett a szenátusban többséggel rendelkező balközép Szociáldemokrata Párt (PSD) is támogatta, a kormányzó, szintén jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) pedig tartózkodott.
A genderelmélet iskolai bevezetését erőteljesen ellenezték a romániai egyházak, köztük az ortodox egyház, amely nagy befolyással bír a román társadalomban és a döntéshozók kör...
2020-07-10 17:42:38
Varga Judit: a hazug Sargentini-jelentést az EP bevándorláspárti többsége erőltette át
... igen, nem és tartózkodás. Aki pedig nem akar szavazni, az egyik gombot sem nyomja meg, vagy be se megy a terembe - írta. Hozzátette: volt olyan képviselő is a szavazáskor, aki nem tartózkodott a teremben.
Úgy fogalmazott: tudatos döntés volt ugyanis minden EP-képviselő részéről, hogy a háromféle szavazati lehetőség és a szavazógomb be nem nyomása közül melyiket választotta a ...
2020-06-28 17:30:22
Meghosszabbították a Deák téri kettősgyilkosság gyanúsítottjainak letartóztatását
... büntethető.
A gyanúsítottak egzisztenciális és személyi körülményei rendezetlenek, ketten kábítószerfogyasztók, az emberöléssel gyanúsított férfi állandó bejelentett lakcímén nem tartózkodott, más ellene folyamatban lévő büntetőeljárásokban - ismeretlen helyen tartózkodása miatt - körözést, elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. Mindezek és a súlyos bűncselekmény miatt várh...
2020-06-25 12:22:01
Az amerikai kormányzat bővítette a vádpontokat a WikiLeaks alapítója ellen
... Malajziában -, ahol arra buzdította a résztvevőket, hogy szerezzenek meg dokumentumokat az általa működtetett portál számára.
Assange több évig Ecuador londoni nagykövetségén tartózkodott, de 2019-ben megvonták tőle a menedékjogot, és ezt követően letartóztatták. Jelenleg egy angol börtönben van.
Az amerikai igazságügyi tárca kommünikéje után Barry Pollack, Assange ügy...
2020-06-25 07:06:12
Elárverezik Van Gogh és Gauguin egyetlen ismert, közösen írt levelét
... posztimpresszionizmus egy másik kulcsfigurája - olvasható a CNN hírportálján.
Van Gogh és Gauguin 1888 novemberében vetették papírra a levelet a franciaországi Arles-ban, ahol február óta tartózkodott a holland festőművész. Gauguin, akivel két évvel korábban, Párizsban találkozott először, nem sokkal a levél megszületése előtt csatlakozott hozzá.
A két művész egyebek k...
2020-06-09 13:32:11
Napégésre
... folyamodna, próbálja ki a kókuszolajat vagy az Aloea vera gélt, hiszen mindkettő hűsítő és nyugtató hatásokkal is rendelkezik.

Ha nincs az otthonában illóolaj, de mégis sokat tartózkodott a napon, nyugodtan kipróbálhatja az avokádóolajat, hiszen ez is rendkívül nyugtató hatásokkal rendelkezik. Az avokádóolaj nagy mennyiségben tartalmaz E- és C-vitamint, melyek antioxidá...
2020-06-09 09:33:29
Scotland Yard: új gyanúsítottja van a Madeleine McCann-ügynek
... körzetében.
A hívás a +351 916 510 683 mobiltelefonszámról érkezett a gyanúsított telefonjára, és a tájékoztatás szerint a nyomozók tudják, hogy a hívó fél nem a portugáliai üdülőhelyen tartózkodott a beszélgetés idején.
A Scotland Yard részletek nélkül közölte, hogy a hívót az ügy "nagyon nagy jelentőségű" tanújának tartja, és kéri jelentkezését.
A londoni rendőrs...
2020-06-03 21:54:03
Gyújtogattak a Fehér Ház környékén, könnygázzal oszlattak az amerikai fővárosban
... útakadályokat. Az egyik utcában amerikai zászlót hajítottak az égő műanyagkockákra, s felgyújtották a Fehér Ház előtti park oldalán elhelyezett mobilvécéket is.
Ez idő alatt a Fehér Házban tartózkodott az amerikai elnök és a családja is.
Az AP amerikai hírügynökség, egy neve elhallgatását kérő titkosszolgálati munkatársra hivatkozva azt jelentette, hogy Donald Trumpot a ...
2020-06-01 07:31:05
Dunai hajóbaleset - Őszre halasztották a Hableány-ügy tárgyalását
... szemmel több mint egy kilométer távolságra el lehetett látni.
A Dunán ekkor azonos irányban haladt a Hableány nevű, kisebb személyhajó, amelyen utasként 33 dél-koreai állampolgár tartózkodott.
A kisebb hajó a Parlament előtt balról megelőzte a szállodahajót, majd előtte haladt és így elsőbbségi helyzetbe került a Margit híd alatti áthajózásnál. A nagy hajót vezető vádl...
2020-05-28 10:01:29
1 2 3 .......................286 287 ............429 430 ............571 572 573 
Címkék: Varga Judit, Elárverezik Van Gogh, Scotland Yard, Madeleine McCann-ügynek, Fehér Ház, Lakatos Tibor, Szociáldemokrata Párt, Nemzeti Liberális Párt, Barry Pollack, Fehér Házban, Donald Trumpot, megbetegedések jelentős, genderelmélet oktatását, amerikai kormányzat, amerikai fővárosban, rendszeren keresztül, magyar hatóságok, szükséges intézkedéseket, repülőgéppel utazóról, szenátusban többséggel, genderelmélet iskolai, romániai egyházak, ortodox egyház, román társadalomban, egyik gombot, háromféle szavazati, gyanúsítottak egzisztenciális, emberöléssel gyanúsított, súlyos bűncselekmény, általa működtetett, angol börtönben, amerikai igazságügyi, másik kulcsfigurája, franciaországi Arles-ban, holland festőművész, levél megszületése, kókuszolajat vagy, otthonában illóolaj, avokádóolaj nagy, gyanúsított telefonjára, tájékoztatás szerint, nyomozók tudják, portugáliai üdülőhelyen, beszélgetés idején, londoni rendőrs, egyik utcában, amerikai elnök, neve elhallgatását, kilométer távolságra,
© 2013 TVN.HU Kft.