Belépés
Szűz Mária, Isten anyja 2021.01.01
... kapott angyali intés szerint magához vette őt, majd hamarosan útra keltek Betlehembe, hogy a népszámlálás császári parancsa szerint a származási helyükön írják össze őket. Miközben ott tartózkodtak, beteltek Mária napjai és megszülte a Fiút. Így teljesedett az Úr szava: a Megváltó Betlehemben, Dávid városában született.
Nyolc nap múlva körülmetélték a Gyermeket és miként Mári...
2021-01-01 10:38:37
Bécsi terrortámadás:
... osztrák állami média szerint nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök hétfőn este a bécsi Nagy Zsinagógához, miután lövöldözés történt. A legfrissebb hírek szerint magában az épületben nem tartózkodtak az események idején. Az eddigi információk alapján Bécs belvárosában hat helyszínen lövöldöztek. Az incidensnek több halottja és több sebesültje van. Az egyik támadó állítólag robbanómel...
2020-11-03 08:32:50
Vihart kavart Trump félreérthető megjegyzése Kamala Harris megválaszthatóságáról
... egyike, radikális demokrata párti politikát követ. De ...
2020-08-14 21:13:39
Fehérorosz elnökválasztás - Az ukrán elnök a helyzet békés rendezését sürgette
... vannak a tárgyalások.
Zelenszkij hangsúlyozta: a jogellenesen őrizetbe vett ukrán emberijogvédők és újságírók nem sértették meg Fehéroroszország törvényeit, csak olyan helyen tartózkodtak, ahol megbízható információkat akartak szerezni a helyszínen az ott zajló eseményekről, hogy kommentálják azokat a közvélemény számára.
"Most már teljesen biztonságban vannak. Ukrajna ...
2020-08-14 17:03:11
Oroszországban megemlékeztek a Kurszk tengeralattjáró pusztulásának 20. évfordulójáról
... egy elöregedett torpedón keletkezett repedések miatti robbanás okozott, amelyet további detonációk követtek. A 949A Antej(a NATO-kód szerint Oscar-II) típusú jármű fedélzetén 118-an tartózkodtak: a legénységen felül vezérkari tisztek és a kaszpijszjki Dagdizel torpedógyár civil szakértői.
A 108 méter mélyre süllyedt tengeralattjáróban legtovább, napokig, a tat 9. rekeszében t...
2020-08-12 20:22:48
Minszki zsoldosok - Orosz konzul: Latin-Amerikába tartottak a gyanúsítottak
...
Pletnyov az útcélt nem nevezte meg. Beszámolója szerint az őrizetbe vett orosz állampolgárok egybehangzóan azt mondták neki, hogy tranzit céljából tartózkodtak Fehéroroszországban és július 25-én szándékoztak tovább repülni "a latin-amerikai régió egyik országába".
A konzul gyanúsítottak helyzetének bonyolultságával indokolta, hogy korábban a fehérorosz hatóságoknak egy...
2020-08-03 17:13:00
Tényleges életfogytiglant kér az ügyészség a machetés gyilkosra
... is, hogy a kiskorút bántalmazza, majd a szomszédban lakókhoz ment és becsengetett.
A lakásban a vádlottal korábban semmilyen kapcsolatban nem álló édesanya és kiskorú gyermekei tartózkodtak. Az ajtót az édesanya nyitotta ki, akire a férfi rátámadt és bántalmazni kezdte. Az édesanya utolsó leheletéig védte gyermekeit, a férfi az elfogástól tartva el is menekült, a nő pedig a ...
2020-07-29 09:12:24
Zelenszkij üdvözölte, hogy Irán Franciaországba küldte elemzésre az Iránban lelőtt ukrán utasszállító feketedob
... nemzetközi normákkal összhangban" - hangsúlyozta az ukrán elnök bejegyzésében.
Irán intenzív tárgyalásokban áll Ukrajnával, Kanadával és más országokkal, amelyek utasai a lelőtt gépen tartózkodtak, és az alapos vizsgálatokat követően kártérítést követelnek a történtekért.
Teherán kezdetben azt állította, hogy műszaki okok vezettek a katasztrófához, csupán napokkal későb...
2020-07-20 13:11:52
Koronavírus - Olaszország vörös kategóriába sorolta Szerbiát, Montenegrót és Koszovót
... bejelentése szerint tilos a beutazás Olaszországba, valamint az Olaszországon keresztüli átutazás is mindazok számára, akik az utóbbi tizennégy napban Szerbiában, Koszovóban és Montenegróban tartózkodtak.
"Meg kell védenünk a járvánnyal szemben eddig aratott sikereinket" - jelentette ki a tárcavezető a közösségi oldalán arra utalva, hogy Olaszországban a februártól bevezetet...
2020-07-16 13:52:59
Koronavírus - Olaszország Banglades után további országok beutazói előtt zárta le határait
... keddtől szigorítást vezettek be.
A listán szereplő államokból nem léphetnek be Olaszországba, és tranzitországként sem haladhatnak át rajta mindazok, akik a felsorolt országokban tartózkodtak az utóbbi tizennégy napban. Ezekkel az országokkal felfüggesztették a közvetlen és közvetett légi járatokat is.
Az egészségügyi minisztérium tervei között szerepel az olaszországi...
2020-07-09 20:32:51
1 2 3 ..........................85 86 ..............128 129 ..............170 171 172 
Címkék: Szűz Mária, Kamala Harris, Irán Franciaországba, Olaszország Banglades, Megváltó Betlehemben, Nagy Zsinagógához, ukrán elnök, helyzet békés, machetés gyilkosra, népszámlálás császári, származási helyükön, rendőrök hétfőn, bécsi Nagy, legfrissebb hírek, események idején, eddigi információk, incidensnek több, egyik támadó, jogellenesen őrizetbe, közvélemény számára, elöregedett torpedón, 949A Antej, legénységen felül, kaszpijszjki Dagdizel, őrizetbe vett, latin-amerikai régió, konzul gyanúsítottak, fehérorosz hatóságoknak, kiskorút bántalmazza, szomszédban lakókhoz, vádlottal korábban, édesanya nyitotta, férfi rátámadt, édesanya utolsó, elfogástól tartva, lelőtt gépen, alapos vizsgálatokat, beutazás Olaszországba, utóbbi tizennégy, járvánnyal szemben, közösségi oldalán, februártól bevezetet, listán szereplő, felsorolt országokban, országokkal felfüggesztették, egészségügyi minisztérium, felfüggesztették, bonyolultságával, fehéroroszország, tengeralattjáró, életfogytiglant, franciaországba,
© 2013 TVN.HU Kft.