Belépés
Költségvetés - Banai: a világgazdasági folyamatok indokolják a tartalékok emelését
...
Az Egyesült Államok és számos más jelentős gazdasági szereplő között kereskedelmi háború kezd kibontakozni, amelynek érdemi hullámai befolyásolhatják a nyitott magyar gazdaságot is - fejtette ki.
Kiemelte: a 2019-es költségvetés elkészítésének legfontosabb szempontjai a gazdasági növekedés fenntartása, és az államháztartás stabilitása volt, ezért biztonságos költségvetés...
2018-06-14 12:41:21
Varga Mihály: mezőgazdaság és élelmiszeripar nélkül nincs ütőképes magyar gazdaság
... alátámasztja, hogy a magyar kormány mint nemzetgazdaságilag fontos területre továbbra is kiemelt figyelmet fordítson erre a jövőben is. Csak így lehet feltárni és kiaknázni azokat a növekedési tartalékokat, amelyek még e két területben rejlenek a magyar gazdaság számára - tette hozzá.
A miniszter hangsúlyozta azt is, hogy a mezőgazdasági szektorban is kiemelt figyelmet kell f...
2017-02-17 15:02:54
Krónika 5. rész (államháztartási törvény)
...
Államháztartási törvény - frakciók
Fidesz: igen a javaslatra
Boldog István (Fidesz) közölte, azért módosítják a törvény, mert a fejezeti stabilitási tartalékok felhasználhatóságára vonatkozó szabályokat átalakítják. Az új szabály generálisan kimondja, hogy e források felhasználása a költségvetési törvényben nem szerepeltetett új feladatok biztosítása és a fegyelmeze...
2016-11-11 13:01:44
Leminősítési felülvizsgálat alá vette Oroszországot a Moody's
... szektor jövedelmezőségét a rubel gyengesége is duzzasztja. Az orosz cégek ugyanis tartanak a társasági adó emelésétől.
Az árfolyam-lebegtetés meghonosítása elősegítette a devizatartalékok megőrzését. Január végén az orosz devizakészlet 310 milliárd dollár volt, az idei évre várt hazai össztermék 28 százaléka; ez 13 havi importszámla fedezetére elég. Az igény e tartalék felhas...
2016-03-05 07:05:07
Költségvetés - A Költségvetési Tanács megadja a hozzájárulását a törvényjavaslat zárószavazásához
... Figyelembe véve, hogy az adósságmutató várható csökkenése számottevően meghaladja az előírt mértéket, összességében a tanács megítélése szerint a kockázatok ellensúlyozására megfelelő tartalékok állnak rendelkezésre. A tanács ugyanakkor fenntartja azt a véleményét, hogy a jövőben célszerű lenne meghatározni, hogy az egyes tartalékok milyen kockázatok kezelését szolgálják.
Rög...
2015-06-19 14:12:48
Szigorúan bizalmas anyagok!
Szigorúan bizalmas anyagok!
A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk, viszont az hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat.
Megdöbbentő írás, amit érdemes elolvasni!
Hogy tudd, mi ,mért történik.
500 trillió dollár
/Rotschi...
2014-11-04 09:28:35
Ukrán válság - Martonyi: Magyarország legfontosabb érdeke, hogy ne legyen háború
... önkormányzatisággal és a kisebbségi jogokkal kapcsolatos kérdésekben.
Balla Mihály, a bizottság fideszes elnöke az energiaellátásról kérdezte a minisztert, aki közölte: a stratégiai tartalékokat növelték, és a kormány folyamatosan dolgozik azon, hogy a különböző forgatókönyvek esetén mi a teendő. Fel kell készülni minden lehetséges helyzetre - mutatott rá.
Gyöngyösi Márt...
2014-05-13 14:02:56
Orbán az "elmúlt hónapok sikereiről" beszélt, Vona árnyalta
... családi adókedvezményt, fenntartotta a multinacionális vállalatok és a bankok különadóit. Hitel idő előtti visszafizetésére csak olyan országok képesek, ahol stabil a kormány, megfelelők a tartalékok, fegyelmezett a költségvetési politika és összetartók az emberek - mutatott rá.
Orbán Viktor hangsúlyozta: a csökkenő infláció azt jelzi, hogy Magyarországon lassabban emelkednek...
2013-09-09 19:26:46
Láss, ne csak nézz!!!
... Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (.....) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne.

Tényadat:

A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. A Független Szabad Európa kiszámol...
2013-08-10 10:00:14
Csak hogy képben légy!
... Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (.....) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne.

Tényadat:
A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. A Független Szabad Európa kiszá...
2013-07-05 21:38:16
1 2 3 4 
Címkék: Varga Mihály, Költségvetési Tanács, Egyesült Államok, Boldog István, Balla Mihály, Gyöngyösi Márt, Orbán Viktor, Független Szabad Európa, világgazdasági folyamatok, tartalékok emelését, törvényjavaslat zárószavazásához, nyitott magyar, 2019-es költségvetés, gazdasági növekedés, államháztartás stabilitása, magyar kormány, növekedési tartalékokat, magyar gazdaság, miniszter hangsúlyozta, mezőgazdasági szektorban, fejezeti stabilitási, költségvetési törvényben, rubel gyengesége, orosz cégek, devizatartalékok megőrzését, orosz devizakészlet, idei évre, adósságmutató várható, előírt mértéket, tanács megítélése, kockázatok ellensúlyozására, tanács ugyanakkor, jövőben célszerű, egyes tartalékok, lenti adatokat, nyilvánosság elől, hogy minél, kisebbségi jogokkal, bizottság fideszes, energiaellátásról kérdezte, stratégiai tartalékokat, kormány folyamatosan, különböző forgatókönyvek, multinacionális vállalatok, bankok különadóit, költségvetési politika, csökkenő infláció, elfogadott 2010-es,
© 2013 TVN.HU Kft.