Belépés
Melatonint tartalmazó táplálékok
Melatonint tartalmazó táplálékok - gomba, pisztácia, zab

Minden embernek szüksége van melatoninra, amely egy hormon. A szervezetünk termeli, és minél többet termel ebből a hormonból, annál álmosabbak leszünk. Az esti fények csökkentik a melatonin termelését, ezért sem javasolt az ágyban már a telefont és a laptopot használni.

Mivel az alvásnak központi s...
2022-11-30 23:15:52
Az emésztőrendszeri zavarok tipikus jelei és betegségei
... bevitele is segít a probléma orvoslásában.

Nagyon lényeges még az is, hogy a teljes kiőrlésű gabonákból készült ételeket részesítsük előnyben. Kerüljük a hozzáadott cukrokat tartalmazó élelmiszereket. A telített zsírok helyett fogyasszunk telítetlen zsírokban és omega-3 zsírokban gazdag ételeket, például halakat, dióféléket, növényi olajokat. A probiotikumok is sokat se...
2022-11-25 22:27:50
Taktikai átalakítás
... eleme az időérték. Itt az áttét az időben van. Ha kevés idő van már hátr...
2022-11-18 19:37:20
"A magyarság hatalmas érték, ám egyben hivatás és küldetés i
... ismét idegenek kezébe kerüljön történelmi írásunk, magyarságkutatásunk. Több mint ezer év tapasztalata int ez ellen bennünket. Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy szellemi értékeinket tartalmazó könyvtáraink anyaga, táltos íróink, költőink, zenészeink, művészeink magyarul a világ legősibb nyelvén hangzó életművei olvasatlanul idegen népek szemét kosarába kerüljenek rövidesen. Hog...
2022-11-16 22:59:25
Lackfi János: Milyenek MÉG a magyarok? - Ínyenceknek
... 2012-es Milyenek a magyarok? huszonötezer példányban fogyott el, folytatása, a 2013-ban publikált Milyenek MÉG a magyarok? tízezer példánynál tart. 2014-ben látott napvilágot a novellákat tartalmazó Három a magyar igazság. Elnyerte többek közt a József Attila- és a Prima Primissima-díjat. Zsámbékon él feleségével és hat gyermekével.


Művei

http...
2022-11-12 22:15:59
Korpásodást nem csak a száraz fejbőr okozhat
... is.

A korpásodásnak oka lehet a nem megfelelő táplálkozás is, de egyes élelmiszerek is okozhatják ennek az egészségügyi problémának a fellángolását, például a magas telített zsírt tartalmazó ételek. Az egyszeresen telítetlen zsírsavban gazdag táplálkozás ugyanakkor általában csökkenti, vagy akár meg is szünteti a problémát.

Az egyszeresen telített zsírokban ...
2022-11-07 13:33:47
Goji hatásai
... baktériumölő hatóanyagokkal.
22 ásványi anyagot tartalmaz.
Vastartalma 15-ször nagyobb, mint a spenótnak.
A világ második legnagyobb mennyiségű C-vitamint tartalmazó gyümölcse.
A Földön ismert valamennyi növény közül ez tartalmazza a legtöbb karotinoidot.
A sárgarépánál jobb forrása a béta-karotinnak, melynek alapvető szerepe van a szem...
2022-11-05 13:07:13
A bőrbetegségeket okozó glutén
... gluténérzékenység nemcsak pattanásokat, hanem egészen komoly bőrbetegségeket is generálhat, még abban az esetben is, ha valaki csak egy-két alkalommal csábul el és fogyaszt glutént is tartalmazó táplálékot, vagy véletlenül fogyaszt glutént tartalmazó élelmiszert, merthogy a glutén - adalékként - sokféle élelmiszerben megtalálható.

A gluténnek szerepe lehet a...
2022-10-31 14:11:24
A depresszió enyhítése orbáncfűvel
... eredményesen csökkenti a migrénes tüneteket, de annak gyakoriságát nem, azaz nincs ráhatása, hogy a migrén mikor és miért jelentkezik.

A kutatások szerint az orbáncfüvet is tartalmazó kenőcsök nagyon hasznosak és előnyösek lehetnek a pikkelysömör súlyos tüneteinek csökkentésében.

A gyógynövény sok más betegség esetén is hasznosnak bizonyult a kutatások során....
2022-10-29 20:05:18
Harmonia.......
... tartozol? Ki volt apád-anyád? Milyen családi tabuk élnek nálatok a párkapcsolatok, a szokások tekintetében? Hogy viszonyulsz magyarságodhoz?
Erre is gondolj: A Korona jóslatokat tartalmazó naptár, az Univerzum genetikáját, az idő kódját tartalmazza. Azoknak, akiknek családfájában nem csak magyar szálak vannak, segíthet egy családfelállítás is.
...
2022-10-24 16:27:23
1 2 3 ..................872 873 .........1308 1309 .........1743 1744 1745 
Címkék: Lackfi János, Milyenek MÉG, József Attila-, Prima Primissima-díjat, emésztőrendszeri zavarok, magyarság hatalmas, száraz fejbőr, bőrbetegségeket okozó, depresszió enyhítése, szervezetünk termeli, esti fények, melatonin termelését, laptopot használni, alvásnak központi, probléma orvoslásában, teljes kiőrlésű, hozzáadott cukrokat, telített zsírok, világ legősibb, 2013-ban publikált, novellákat tartalmazó, magyar igazság, egészségügyi problémának, magas telített, egyszeresen telítetlen, egyszeresen telített, világ második, legtöbb karotinoidot, sárgarépánál jobb, glutén &#8211, gluténnek szerepe, migrénes tüneteket, migrén mikor, kutatások szerint, pikkelysömör súlyos, kutatások során, szokások tekintetében, emésztőrendszeri, családfelállítás, bőrbetegségeket, csökkentésében, élelmiszereket, magyarságodhoz, hatóanyagokkal, párkapcsolatok, családfájában, probiotikumok, élelmiszerben, fellángolását, korpásodásnak, élelmiszerek, baktériumölő, karotinoidot, eredményesen, megtalálható, orvoslásában,
© 2013 TVN.HU Kft.