Belépés
Mangán és a pajzsmirigy egészsége
A többi ásványi anyaghoz képest a mangán elenyésző mennyiségben található meg az emberi szervezetben. A mangán fontos szerepet tölt be számos enzim működésében, így pl. a növekedésben és fejlődésben, de elengedhetetlen a csontok és kötőszövetek megfelelő működésében is. A többi ásványi anyaghoz hasonlóan támogatja az immunrendszer optimális működését.

Néhány korábbi kut...
2021-08-02 21:58:11
Mire jó a K-vitamin és milyen táplálékban van sok belőle?
... K-vitamin természetes forrásai közé tartoznak többek között a zöld leveles zöldségek, mint a spenót, a spárga vagy a brokkoli. Igaz kisebb mennyiségben, de a tojás, a szamóca és a máj is tartalmazza ezt az értékes és nagyon hasznos vitamint.

A kutatások összefüggést mutattak a K-vitamin-hiány és a csontritkulás között. Bebizonyosodott, hogy elősegíti az egészséges és er...
2021-08-01 21:26:04
A vitaminokról
A vitaminokat, a zöldségeket és a gyümölcsöket az ember barátainak is nevezhetjük, mert ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a tápanyagokat, nagyobb esélyünk lesz arra, hogy lelassuljanak az öregedési folyamatok és hogy még idősebb korunkban is kicsattanó egészségnek örvendjünk. Most néhány érdekességet osztunk meg néhány tápanyaggal és táplálékkal kapcsolatban.

A D-vitami...
2021-07-29 21:11:55
Datolya előnyeiről
... számtalan funkciót töltenek be a test működésében. A szelén, a réz, a magnézium mind olyan tápanyag, melyek kiemelkedő szerepet töltenek be a csontok egészségének fenntartásában. A datolya tartalmazza ezeket az ásványi anyagokat, sőt még K-vitaminban is gazdag, amely szintén támogatja az erős csontozatot, de a véralvadást is segíti szabályozni.

Az agy megfelelő működésé...
2021-07-29 21:02:33
Napfényvitamin és csontegészség
... immunfunkciók vagy éppen a kóros hajhullás és depresszió.

D-vitaminhoz nemcsak napfény útján juthatunk, hiszen a gomba, a tej, a tejtermékek, a lazac, a tonhal és a tojássárgája is tartalmazza.

Ez a vitamin elengedhetetlenül fontos az egészséges fogak és csontozat fenntartásához. Ha nincs elegendő belőle a szervezetünkben, csökken a csont tömege és sűrűsége, ...
2021-07-20 16:23:10
Munkálkodván Jézusért
... nagyobb kockázat az, ha egyáltalán nem munkálkodunk, hanem a nemes ember (az Úr) gíráját egy keszkenőben eltéve tartjuk, nem használva azt az Úr céljaira. Ugyanakkor azt az igazságot is tartalmazza ez a példázat ami máshol világosan tanítva van a Szentírásban, hogy az evangélium ereje magában az evangélium üzenetében van és nem a küldött képességeiben. A szolgák nem azt mondják: &...
2021-07-19 22:26:52
A C-vitamin segít a megfelelő immunválasz kialakításában
... forrásai a citrusos és a bogyós gyümölcsök, illetve a keresztesvirágú zöldségek, mint például a brokkoli, a kelbimbó, a karfiol, ...
2021-07-07 22:44:45
Hogyan készítsük el és mire használjuk a pitypangolajat?
... K-vitaminnak, illetve nagy mennyiségben tartalmaz még B-vitamint is. Ásványi anyagok közül pedig vasban, kalciumban, magnéziumban és káliumban bővelkedik. Egy oldható rostot, az inulint is tartalmazza, amely hozzájárul az egészséges bélflóra fenntartásához.

A pitypang gazdag forrása a béta-karotinnak és számos polifenol vegyületnek, amelyek antioxidáns hatással rendelke...
2021-07-02 21:33:05
A bőrünk hálás lesz, ha C-vitamin-szérummal kényeztetjük
... C-vitamin gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezik, így mérsékelheti a gyulladás jeleit, mint a kiütést, a bőrpírt vagy a bőrirritációt. Ma már nagyon sok krém, hidratáló és szérum tartalmazza ezt a vitamint. A szérumot jobban beszívja a száraz bőr, de természetesen egy jó minőségű hidratáló krémre is szükségünk lehet.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-borunk -...
2021-07-02 21:20:27
A magyar emberek kedvenc gyógynövényei
... tulajdonságait.

A poloskavész használható ízületi gyulladásra, izomfájdalmakra, illetve a menopauza sok kellemetlen tünetét is enyhíti, talán ez az oka annak, hogy sok készítmény is tartalmazza ezt a gyógynövényt.

A zellert sokan szeretik és ma már azt is tudják, hogy a magjából készített tea remek vízhajtó hatással rendelkezik.

A hagyományos gyógy...
2021-06-17 21:21:22
1 2 3 ....................730 731 ..........1096 1097 ..........1460 1461 1462 
Címkék: Munkálkodván Jézusért, pajzsmirigy egészsége, megfelelő immunválasz, bőrünk hálás, magyar emberek, többi ásványi, mangán elenyésző, emberi szervezetben, mangán fontos, immunrendszer optimális, zöld leveles, spárga vagy, kutatások összefüggést, csontritkulás között, ember barátainak, öregedési folyamatok, test működésében, magnézium mind, csontok egészségének, datolya tartalmazza, ásványi anyagokat, erős csontozatot, kóros hajhullás, vitamin elengedhetetlenül, egészséges fogak, csont tömege, nemes ember, keszkenőben eltéve, evangélium ereje, evangélium üzenetében, küldött képességeiben, bogyós gyümölcsök, keresztesvirágú zöldségek, oldható rostot, egészséges bélflóra, pitypang gazdag, gyulladás jeleit, bőrpírt vagy, szérumot jobban, poloskavész használható, zellert sokan, magjából készített, hagyományos gyógy, gyogyszernelkul, szervezetünkben, keresztesvirágú, elengedhetetlen, izomfájdalmakra, bebizonyosodott, kialakításában, tulajdonságait, fenntartásához, fenntartásában, pitypangolajat, napfényvitamin,
© 2013 TVN.HU Kft.