Belépés
Kereszt
... mi bizalmunk. Ez a mi becsületjelvényünk és a szenvedés és a szégyen jelképe. Szeressük a keresztet, hirdessük a keresztet, álljunk a kereszt mellett, és soha ne szégyelljük a keresztet. Tartsuk magasan, mint üdvösségünk zászlaját. Emeljük fel, mint a világ reménységét. Nincs nagyobb erő a kereszt erejénél. Ez az egyetlen hatalom, amely képes kiemelni a férfiakat és nőket bűneikbő...
2023-08-03 07:37:22
Remény és hit
... Bibliába: 1. Azért, hogy tudjuk, hogy Isten mindig megtartja az ígéreteit. 2. Hogy soha n...
2023-07-18 21:38:12
Isten féltékeny
... szeretetünkkel, biztosak lehetünk benne, hogy semmi sem árthat nekünk, mert Ő megvéd minket minden ellenségtől.
Adassék meg nekünk ma az a k...
2023-07-05 21:01:04
Márai Sándor két igazsága
... kommunikáció kiemelten fontos. Nem arról van szó, hogy egyszerűen minden véleményt és gondolatot nyersen kifejezzünk, hanem arról, hogy a másik ember érzéseit és méltóságát is tiszteletben tartsuk. Az igazság közlése olyan művészet, amelyben fontos az empátia és a megértés.

Mindkét idézet együtt mutatja meg a kétoldalú megközelítést az igazság közlése kapcsán. Az egyik ...
2023-07-01 18:11:48
Magára hagyva
... kegyelemért, hogy érezzük, hogy ha nem tudjuk, mikor szabadít meg Isten, akkor az nem a mi dolgunk! Ha Isten tudja, az elég. Isten nem minket tett ellátóvá, és nem szándékozik, hogy mi tartsuk a kormányrudat. Nekünk követnünk kell Őt, nem pedig vezetnünk. Nekünk engedelmeskednünk kell Neki, nem pedig előírni.
Közel van a szabadulásod. De ha késik, még gazdagabb áldás lesz. Az...
2023-06-22 20:08:40
Facebookon kaptam
...
Nagyon szépen köszönöm .
Szép estét , és jó éjszakát kívánok sok szeretettel .
Puszillak .

"Nem kell ahhoz ünnepnap , hogy egymásra gondoljunk , hogy fontosnak tartsuk , és tiszteljük egymást ."

...
2023-06-01 21:16:01
Facebookon kaptam
... köszönöm .
Kellemes délutánt , szép napot , és boldog hétvégét kívánok szeretettel .
Puszillak .

"Nem kell ahhoz ünnepnap , hogy egymásra gondoljunk , hogy fontosnak tartsuk , és tiszteljük egymást ."

...
2023-05-26 21:24:28
Manipulatív emberek ellen
... tartják róla, hogy manipulatív
Csak kérdezzük meg az ismerőseit, vagy a környezetében élőket, dolgozókat, és ha többen is azt állítják, hogy őket is megpróbálta manipulálni, akkor ezt tartsuk szem előtt, és legközelebb vigyázzunk vele, hiszen biztos próbálkozni fog.

2. Gyorsan beszélnek, és gyorsan mozognak
Az ilyen emberekre nem a nyugodt, viselkedés a jellem...
2023-04-19 11:45:52
Amikor a nagyjaink elmélkednek avagy az Az élet fonákságai
... kerül.
- Ha semmire sem jó elektronikus f@szságokra költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kqrvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartom magam!
Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy minde...
2023-04-15 22:45:09
Gyógynövények, amelyek csillapítják a hátfájást
... fájdalmát elkerülhetjük, ha egyenes háttal ülünk és állunk. Ha csak lehetséges, kerüljük a nehéz tárgyak emelését. Amennyiben mégis fel kell emelnünk valamit, akkor hajlítsuk be a térdünket és tartsuk egyenesen a hátunkat. Az is nagyon lényeges, hogy szabaduljunk meg a súlyfeleslegtől, egészségesen táplálkozzunk és mozogjunk rendszeresen.

Gyógynövényeket is bevethetünk ...
2023-03-27 22:00:05
1 2 3 ......................273 274 ............410 411 ...........546 547 548 
Címkék: Márai Sándor, nagyjaink elmélkednek, szégyen jelképe, kereszt mellett, világ reménységét, kereszt erejénél, egyetlen hatalom, másik ember, igazság közlése, kétoldalú megközelítést, környezetében élőket, ilyen emberekre, pénz Taiwanra, magyar gazdaságot, egyetlen lehetséges, pénzt itthon, asszonnyal megértetni, nehéz tárgyak, gyógynövényeket, súlyfeleslegtől, szeretetünkkel, magyarországon, gyógynövények, megközelítést, környezetében, táplálkozzunk, elkerülhetjük, csillapítják, kormányrudat, rendszeresen, kommunikáció, tiszteletben, szabadulásod, egészségesen, szabaduljunk, elektronikus, garantáltan, kifejezzünk, ellenségtől, reménységét, szégyelljük, üdvösségünk, elmélkednek, bevethetünk, próbálkozni, megpróbálta, szeretettel, manipulatív, manipulálni, szándékozik, legközelebb, kegyelemért, fonákságai, gondoljunk, tiszteljük, facebookon, egyszerűen, gondolatot, lehetséges, méltóságát, asszonnyal, amennyiben, megértetni, gazdaságot, viselkedés, dolgozókat, vigyázzunk, ismerőseit, vezetnünk, szeressük, gazdagabb,
© 2013 TVN.HU Kft.