Belépés
Dr Hamer - a rák okairól
... dr. Hamer rájött, hogy egy DHS az agy egy specifikus, jól meghatározott területét érinti, mely körkörös elváltozásként jelenik meg a felvételen (1989-ben a Siemens igazolta, hogy nem technikai hiba okozza a köröket).

A történés után az agysejtek továbbítják a sokk impulzusait a megfelelő szerv fele, ami jellegzetes elváltozással reagál erre. Ennek az az oka, hogy agyun...
2021-01-15 22:04:30
Sok technikai hibák a kézilabda V.B. szervezésében
Tilen Kodrin és Urh Kastelic is kihagyja a szlovén kézilabda-válogatott első mérkőzését az egyiptomi világbajnokságon, miután pozitív lett a korona vírustesztjük. Szlovénia csütörtökön, a B-válogatottjával érkező Dél-Korea ellen kezdi meg szereplését a tornán.
A világbajnokságon, miután pozitív lett a korona vírustesztjük. Szlovénia csütörtökön, a B-válogatottjával érkező Dél-...
2021-01-14 20:09:07
Év vége
... akarjuk tettetni magunkat, mintha tudnánk. Az újságok megpróbálnak előhozakodni jövendöléseikkel. Ma és holnap a régi sarlatánok és csillagjósok megint csinos összeggel fogják megvágni technikai korunk babonás gyermekeit. De mi Istenbe vetjük bizalmunkat. A jövőt illetően mi csak egyet tudunk: Jézus jön.

Napi gondolat
Határozd el, hogy rászánod azt a bizonyos tíz p...
2020-12-31 22:32:55
Nézd meg és büszke leszel, hogy magyar vagy!
... fogadtatása, viszont csak a Budai Várban volt értelme vetíteni, így jött az ötlet a folytatásra. A teljes magyar történelem feldolgozása már komolyabb feladat volt, mind történelmileg, mind technikailag. Bonyolult csatajeleneteket és történelmi helyszíneket kellett életre keltenie a csapatnak.

A technikai munka számítógépen zajlik. Modellezéssel kezdődik, majd a 3 dimen...
2020-11-20 19:30:21
Őszi szünetben gyümölcsládákat pakolt, már az olimpiára ....
... maratonijának. Kilenc hónapig nem lesz megállás, csak toljuk a mázsákat ezerrel, a robbanékonyságunkat is megpróbáljuk fejleszteni és csak az után következhet a forgás és a dobás legapróbb technikai részleteinek csiszolgatása. Abban biztos vagyok, hogy a kitartásomra, ahogy azt az édesapám is emlegette, nem lesz panasz" - mondta Halász Bence.
Bence úgy futhat nek...
2020-11-11 14:45:23
Őszi szünetben gyümölcsládákat pakolt, már az olimpiára ....
... maratonijának. Kilenc hónapig nem lesz megállás, csak toljuk a mázsákat ezerrel, a robbanékonyságunkat is megpróbáljuk fejleszteni és csak az után következhet a forgás és a dobás legapróbb technikai részleteinek csiszolgatása. Abban biztos vagyok, hogy a kitartásomra, ahogy azt az édesapám is emlegette, nem lesz panasz" - mondta Halász Bence.
Bence úgy futhat nek...
2020-11-11 14:45:20
összerakni a jövőt
... biológiai elnyomorodás. A járvány csak fölerősítette ezt az é...
2020-11-07 18:46:37
Útravaló hétvégére
...
Na sokaknál ez ütötte ki a biztosítékot.
Az elszigeteltség, a magány, az ölelés hiánya.
Felgyorsultak, elszaporodtak a virtuális találkozások,
- ennyi okostelefont, technikai kütyüt, tv és internet előfizetést szerintem még sosem adtak el, mint azon a tavaszon és ősszel - gomba mód szaporodtak az önjelölt orvosok, coach-ok és pszichiáterek.
Hirtelen m...
2020-11-06 21:15:29
Marica grófnő karmester szemmel
... nagyobb alkalmazkodóképességgel bírnak, és villámgyorsan reagálnak minden karmesteri jelzésre, ami abból fakad, hogy óriási rutinjuk van az énekesek kíséretében. Mindemellett hangszer technikai szempontból is magasan képzett művészekről van szó, úgyhogy öröm velük a munka.
A színházban a zenekar mellett a színészekkel is együtt kell dolgoznia egy karmesternek. A szólistákkal ...
2020-11-03 21:26:36
Úgy szerette Isten a világot ...
... Pál Európa földjére tette a lábát, és az evangélium kardjával megadta nekik a kegyelemdöfést.

Jézus ,,világosságra hozta az elmúlhatatlan életet" (2 Tim 1,10). A technikai fejlődés ma is segíti az evangélium terjesztését. Ez az üzenet például az internet segítségével jut el hozzátok, amelyet eredetileg más célokra fejlesztettek ki.

Nekünk ezt a k...
2020-10-08 20:51:52
1 2 3 ................611 612 .........917 918 ........1221 1222 1223 
Címkék: Tilen Kodrin, Budai Várban, Halász Bence, történés után, agysejtek továbbítják, sokk impulzusait, megfelelő szerv, egyiptomi világbajnokságon, korona vírustesztjük, újságok megpróbálnak, régi sarlatánok, jövőt illetően, teljes magyar, technikai munka, mázsákat ezerrel, után következhet, dobás legapróbb, járvány csak, ölelés hiánya, virtuális találkozások, önjelölt orvosok, énekesek kíséretében, zenekar mellett, evangélium kardjával, elmúlhatatlan életet&#8221, technikai fejlődés, evangélium terjesztését, üzenet például, internet segítségével, világbajnokságon, jövendöléseikkel, csatajeleneteket, válogatottjával, gyümölcsládákat, elszigeteltség, kegyelemdöfést, elváltozásként, modellezéssel, maratonijának, történelmileg, elmúlhatatlan, szervezésében, elváltozással, vírustesztjük, meghatározott, villámgyorsan, pszichiáterek, elszaporodtak, fejlesztettek, csiszolgatása, fölerősítette, felgyorsultak, mindemellett, csillagjósok, segítségével, megpróbálnak, világosságra, részleteinek, szólistákkal, elnyomorodás,
© 2013 TVN.HU Kft.