Belépés
Mikortól vagyunk öregek?
... számít igazán? Csakis az érzés, a belülről fakadó belső energia, amitől frissek és fiatalosak maradunk. Ha nem hagyjuk el magunkat, és elménket, használjuk az agyunkat, mozgatjuk a tekervényeket, és dolgoztatjuk a testünket, akkor azt fogják mondani mások hogy még mindig fiatalok vagyunk?

És egyáltalán, számít, hogy mit mondanak mások? Vagy csakis a saját véleményünk f...
2018-03-05 17:27:21
Elmentem
... megyekből megy lett tegnap este. Nagyon elfáradtam. Látszólag könnyű munka a szerkesztés, s a tördelés, de hogy a kívánságok és a lehetőségek összejöjjenek, dolgoztatni kell azokat a tekervényeket. Igaz, így nem rozsdásodnak be.
Persze a korai (9 óra) lefekvés megbosszulta magát, három órakor ébredtem. Hat óra alvás elég, ezt már tudom.
A "családi" életről is: tegnap e...
2013-02-17 05:53:38
SZERELEM & FÉLTÉKENYség
... mert neked villog és hagyod.
Köpenyed zsebét, amibe számtalanszor belenyúlsz.
A hangokat, melyek füledbe jutva átjárják, a szürke-állományt,
munkára késztetik a tekervényeket...

És gyűlölöm az időt,
Mely rohan feltartóztathatatlanul!
Elrabolva álmaim, elrabolja éveim,
És elrabolja életem, mert elvisz Téged örökre el...
A végtel...
2011-01-26 15:37:35
1 
Címkék: belülről fakadó, saját véleményünk, lehetőségek összejöjjenek, összejöjjenek, tekervényeket, számtalanszor, dolgoztatjuk, féltékenység, rozsdásodnak, megbosszulta, szerkesztés, véleményünk, lehetőségek, dolgoztatni, fiatalosak, használjuk, egyáltalán, belenyúlsz, elfáradtam, kívánságok, elrabolja, testünket, elrabolva, késztetik, látszólag, állományt, mozgatjuk, megyekből, belülről, mikortól, elmentem, gyűlölöm, mondanak, átjárják, szerelem, fiatalok, hangokat, elménket, ébredtem, agyunkat, köpenyed, maradunk, magunkat, lefekvés, tördelés, frissek, munkára, füledbe, vagyunk, energia, életről, családi, hagyjuk, mondani, zsebét, csakis, órakor, igazán, hagyod, tegnap, melyek, villog, öregek, azokat, persze, számít, nagyon, örökre, fakadó, álmaim, fogják,
© 2013 TVN.HU Kft.