Belépés
A csakrák betegségei
... az ember felszabadult, mivel már nem létezik számára morális értékelés.Fiziológiai kapcsolódások
A koronacsakrához tartozó epifízist, azaz tobozmirigyet a lélek székhelyének is tekintették, öregkorra elmeszesedik. A viszonylag ismeretlen mirigy többek között egyfajta belső óraként működik, összefügg a szexualitással, a testi növekedéssel, a vérnyomással, az immunrendszer műkö...
2020-01-15 22:02:28
Mai harmónia kártyám
... elven működik, hogy a csillagok analógialáncai saját érzékeléssel rendelkeznek, mert tisztán részesednek az éltető isteni természetből. A természeti népek a csillagokat istenségeknek tekintették. Az égitestek mozgása szabályos pályájukon az isteni hatalom harmonikus együtthatásának jelképe. Mai horoszkópod kiemelten igaz rád!

Szerelmi üzenet: Kapcsolatban élőknek a hely...
2020-01-15 10:51:18
Harmónia......
... a két világhoz tartozás illetve a fent és lent közötti közvetítést szimbolizálja. Számos régi kultúrában a természetfeletti lények, istenek lakóhelye. Sok helyen világtengelynek is tekintették, mely köré rendeződik a világmindenség. Az örökzöld fa az öröklétet szimbolizálja, míg a lombhullató az alvó és felébredő, az élet körforgásában kiteljesedő embert mutatja.

Szerel...
2020-01-14 16:57:34
Lavrov: haladás történt a líbiai tűzszüneti megállapodás ügyében, de Haftar időt kért
... reményét, hogy a tábornagy "döntése pozitív lesz".
Lavrov elmondta, hogy török kollégája, valamint Szergej Sojgu orosz és Hulusi Akar védelmi miniszter társaságában külön-külön tekintették át a szemben álló líbiai felekkel a tűzszünet konkretizálásáról rendelkező dokumentumot. A polgárháborúban álló erők közvetlenül nem találkoztak.
Vasárnap éjféltől a felek beszüntették...
2020-01-13 18:11:55
Hunvald Györgyöt egy évre ítélték hűtlen kezelés miatt
... forint kárt okoztak.
A bíróság a mobiltelefon-használat engedélyezése kapcsán ugyanakkor azt állapította meg, hogy nem történt bűncselekmény.
Nyomatékos enyhítő körülménynek tekintették a rendkívüli időmúlást, amiről Hunvald György nem tehet, ugyanakkor a súlyosító körülmények között említették, hogy a vádlott a bűncselekményeket országosan ismert politikusként követte e...
2020-01-13 15:01:54
Szakorvos: szívinfarktust is okozhat a hideg időjárás
...
Gellér László hozzátette: eddig a túlságosan meleg időjárást tekintették veszélyesnek a szívbetegek számára, azonban új kutatások a hideg idővel való összefüggést is tudták igazolni.
Elmondta: Angliába 2 fokos hőmérséklet-csökkenés hatására közel 3-4 százalékkal, Kanadában 10 fokos csökkenés miatt 2 százalékkal nőt meg a koszorúér-betegség miatt kialakuló hirtelen halálo...
2020-01-08 10:52:02
Isten megjelent testben
... megjelent testben." (1Tim 3,16)

Krisztust megismerni, vagyis azt, hogy ő emberré lett és oly mélyen megalázkodott, hogy a legmegvetettebb és legméltatlanabb embernek tekintették, Isten őt gyötörte és csapással sújtotta, ezt pedig a mi bűneink miatt viselte el, ez a keresztyének igazi értékes tudománya és legnagyobb bölcsessége. Az ördögnek nem is lehet egyébbel na...
2019-12-29 20:48:37
Mai harmónia kártyám
... a két világhoz tartozás illetve a fent és lent közötti közvetítést szimbolizálja. Számos régi kultúrában a természetfeletti lények, istenek lakóhelye. Sok helyen világtengelynek is tekintették, mely köré rendeződik a világmindenség. Az örökzöld fa az öröklétet szimbolizálja, míg a lombhullató az alvó és felébredő, az élet körforgásában kiteljesedő embert mutatja.

Szerel...
2019-12-21 06:20:35
Élettársa megölése miatt vádat emeltek egy hajléktalan férfi ellen Zalában
...
Pirger Csaba tájékoztatása szerint az 50 éves, többszörös visszaesőnek minősülő férfi a zalaegerszegi hajléktalanszállón ismerkedett meg későbbi áldozatával. Az italozó életmódot folytató, hajléktalan férfi és nő között szerelmi viszony alakult ki, élettársként tekintettek egymásra.
Júniusban ittas állapotban a parkerdőbe mentek, ahol a férfi ütlegelni kezdte élettársát....
2019-12-20 14:31:34
Azbej Tristan: fontos a migráció megelőzése, a nélkülözők helybeni segítése
...
A műsorban felidézték, hogy az államtitkár nemrégiben Ghánában tárgyalt az általa vezetett programról.
Azbej Tristan azt közölte, elsősorban humanitárius küldetésként tekintettek az afrikai útra, a hivatalos kormányzati találkozókon túl ellátogattak keresztény missziókhoz, amelyek a helyieket próbálják segíteni.
Hozzátette, Ghána az ottani környező országokkal szemb...
2019-12-19 10:41:25
1 2 3 ...................235 236 ..........353 354 .........469 470 471 
Címkék: Hunvald Györgyöt, Azbej Tristan, Szergej Sojgu, Hulusi Akar, Hunvald György, Gellér László, Pirger Csaba, csakrák betegségei, líbiai tűzszüneti, évre ítélték, hideg időjárás, hajléktalan férfi, migráció megelőzése, nélkülözők helybeni, ember felszabadult, koronacsakrához tartozó, lélek székhelyének, viszonylag ismeretlen, testi növekedéssel, immunrendszer műkö, csillagok analógialáncai, éltető isteni, természeti népek, csillagokat istenségeknek, égitestek mozgása, isteni hatalom, természetfeletti lények, öröklétet szimbolizálja, élet körforgásában, szemben álló, tűzszünet konkretizálásáról, polgárháborúban álló, felek beszüntették, rendkívüli időmúlást, súlyosító körülmények, bűncselekményeket országosan, túlságosan meleg, szívbetegek számára, hideg idővel, keresztyének igazi, italozó életmódot, parkerdőbe mentek, férfi ütlegelni, műsorban felidézték, államtitkár nemrégiben, általa vezetett, afrikai útra, hivatalos kormányzati, helyieket próbálják, ottani környező, természetfeletti,
© 2013 TVN.HU Kft.