Belépés
Úzvölgyi katonatemető - Jogerős ítélet kötelezi Bákó megye prefektusát a temetőre vonatkozó iratok kiadására
... mindegyikében.
Borboly Csaba elmondta: a dormánfalvi polgármesteri hivatalban kezdte az adatigénylést, és olyan iratokat bocsátottak rendelkezésére annak a bizonyítására, hogy a Bákó megyei település már 2001-ben leltárba vette a temetőt, amelyeken sem keltezés, sem pecsét, sem aláírás nem szerepelt. Hozzátette: mivel az önkormányzati határozatok csak akkor érvényesek, ha a ...
2020-07-14 17:02:44
Krónika 7. rész (határozathozatalok, napirend után)
... magánszálláshelyek kiadását.
A képviselők 149 igen szavazattal, 1 nem ellenében és tartózkodás nélkül hagyták jóvá a kormány ezt célzó módosító javaslatát.
A Ház döntése alapján a települések, a budapesti kerületek és a fővárosi önkormányzat saját területén felhatalmazást kap arra, hogy augusztus 1-jétől megállapítsa, legfeljebb hány napra adható ki magánszálláshely és ...
2020-07-14 15:43:07
Szijjártó: új logisztikai központot épít a Lidl Magyarországon
... hazai borexportőr.
Szűcs Lajos, a térség fideszes országgyűlési képviselője különösen fontosnak nevezte az újabb logisztikai beruházást. Mint mondta, az új raktárbázis nem rontja a települések élhetőségét, mert nem ott megy át a gépkocsiforgalom, a környéken élőknek ugyanakkor munkahelyeket teremt, a befolyó helyi iparűzési adó pedig segíti a települések fejlődését.
A Li...
2020-07-14 12:11:33
Meghalt Bogdán László, a Baranya megyei Cserdi polgármestere
... Hivatal bodai kirendeltségének munkatársa elmondta, kedd reggel értesültek a polgármester haláláról, de további részleteket a család kérésére nem közölt.
Bogdán László 46 éves volt, a települést 2006 óta irányította, előtte négy éven át önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként is dolgozott.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, ...
2020-07-14 11:41:55
Több mint félmilliárd forintból korszerűsítik a szabadstrandot és környékét Tiszafüreden
... támogatásának köszönhetően moduláris stégrendszerrel, multifunkciós sportpályával, fitneszparkkal bővült a szabadstrand, ahol két motoros mentőcsónak is üzemel - közölte.
A Terület-és településfejlesztési operatív program (Top) pályázatán nyert 400 millió forintból folyamatban levő egyéb fejlesztések a tervek szerint őszre készülnek el. Ebből a forrásból fogadóépületet építen...
2020-07-13 15:52:02
Koronavírus - Kijárási korlátozásokat vezetnek be több katalán városban
... sajtótájékoztatón.
Lleida mellett Alcarras, Soses, Seros, Aitona, La Granja d'Escarp, Massalcoreig és Torres de Segre lakosaira vonatkoznak a bejelentett tilalmak.
Mindegyik település Segriá járásban található, amelyet egy héttel ezelőtt helyeztek vesztegzár alá. A bevezető utakat a hatóságok őrzik: néhány kivétellel - mint például az áruszállítás - nem lehet sem belépni...
2020-07-12 20:03:20
Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi
... tantestületi értekezleten és az évzáron is. Amikor diagnosztizálták a betegségét, a kontaktkutatás tárta fel a többi vele érintkezőt. Összesen 21 fertőzöttet találtak. A tanár egy másik településre is elment egy továbbképzésre, ahol 17 emberrel került kapcsolatba, de ott az eddigi adatok alapján senkinél nem diagnosztizálták a koronavírust.
Az operatív törzs ügyeleti központj...
2020-07-12 11:41:22
Gyopáros: a Magyar falu programra jövőre több mint 250 milliárd forint jut
... csok népszerű, kilenc hónap alatt több mint tízezer család vette idénybe.
Gyopáros Alpár kitért arra is, hogy a program keretében szeretnék elérni, ...
2020-07-11 12:51:39
Koronavírus - Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású
... tantestületi értekezleten és az évzáron is. Amikor diagnosztizálták a betegségét, a kontaktkutatás tárta fel a többi vele érintkezőt. Összesen 21 fertőzöttet találtak. A tanár egy másik településre is elment egy továbbképzésre, ahol 17 emberrel került kapcsolatba, de ott az eddigi adatok alapján senkinél nem diagnosztizálták a koronavírust.
Az operatív törzs ügyeleti központj...
2020-07-10 19:52:53
ITM-államtitkár: stratégiai jelentőségű Záhony fejlesztése
...
György László hozzátette, Záhony stratégiai jelentőségét az adja, hogy a település belépési pontként szolgál Magyarországra és ezáltal az Európai Unióba is, hiszen itt kell átállni a vasúti közlekedésben széles nyomtávról keskeny nyomtávra, ami egyet jelent az ide érkező áruk átpakolásával.
Az államtitkár szerint ha az ide tervezett fejlesztés kiegészül a Budapest - Belg...
2020-07-10 16:12:34
1 2 3 ...............1597 1598 ........2396 2397 ........3194 3195 3196 
Címkék: Lidl Magyarországon, Meghalt Bogdán László, Borboly Csaba, Szűcs Lajos, Bogdán László, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, Gyopáros Alpár, György László, Európai Unióba, temetőre vonatkozó, megbetegedések jelentős, dormánfalvi polgármesteri, önkormányzati határozatok, budapesti kerületek, fővárosi önkormányzat, térség fideszes, újabb logisztikai, települések élhetőségét, környéken élőknek, befolyó helyi, települések fejlődését, polgármester haláláról, család kérésére, települést 2006, tervek szerint, forrásból fogadóépületet, bejelentett tilalmak, héttel ezelőtt, bevezető utakat, hatóságok őrzik, kontaktkutatás tárta, többi vele, másik településre, eddigi adatok, operatív törzs, program keretében, település belépési, vasúti közlekedésben, államtitkár szerint, gépkocsiforgalom, diagnosztizálták, kirendeltségének, magánszálláshely, stégrendszerrel, korlátozásokat, kontaktkutatás, megbetegedések, szabadstrandot, magyarországon, továbbképzésre, magyarországra, rendelkezésére, fogadóépületet,
© 2013 TVN.HU Kft.