Belépés
Koronavírus - Tovább szigorít a korlátozásokon az ukrán kormány
... A kormányfő kifejtette, hogy ez mindenképpen szakaszosan fog történni. Első körben a munkaképes korúak mehetnek újra dolgozni, amivel párhuzamosan újraindul a tömegközlekedés is a településeken. A miniszterelnök kiemelte, hogy ez május elejétől lehetővé teszi a gazdaság újraindítását. Hozzátette, hogy a többi karanténintézkedés viszont érvényben marad.
Mivel a világjárványt o...
2020-04-03 15:11:56
Koronavírus - KSH: a népesség közel egyötöde különösen veszélyeztetett
... segítségnyújtást (92 ezer) vették igénybe. Az előbbi a 65 éves és annál idősebb népesség 9,7, az utóbbi pedig 4,9 százalékának könnyíette meg a mindennapjait. Jel...
2020-03-29 08:00:53
Krónika 1. rész (napirend előtt, koronavírus)
... csak az FFP minősítéssel rendelkező eszközök adnak, amikből 129 ezer áll rendelkezésre, azonban ezekből az eszközökből a településeknek nem jut - mutatott rá.
Hangsúlyozta, a településeken kiemelt feladat a háziorvosi munka és az idősellátás, éppen ezért lenne fontos, hogy ezek résztvevői ne fertőzzék meg azokat, akikkel találkoznak.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára a...
2020-03-24 10:32:47
Koronavírus - Benkő: csütörtök reggel jelennek meg az érintett vállalatoknál a honvédelmi irányító csoportok
... nagyobb létszámban jelennek meg a katonák az országban. Azt mondta: az országot honvédelmi szempontból hét járőrkörzetre osztották, ahol a katonák megjelennek. Elsősorban azokon a településeken kell nagyobb katonai jelenlétre számítani, ahol most is van katonai alakulat - közölte.
Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken jelentette be, hogy a koronavírus elleni védekezés ker...
2020-03-18 22:03:05
A versenyhivatal lezárta a DIGI és az Invitel fúziójának ismételt vizsgálatát
... területen értékelte kiemelten az esetleges káros versenyhatásokat: egyrészt ott, ahol a DIGI és az Invitel hálózatai átfedésben vannak, másrészt azokon az Invitel-hálózattal lefedett településeken, ahol a DIGI-vel azonos vállalkozáscsoportba tartozó i-TV Digitális Távközlési Zrt. nyújt televízió-szolgáltatást más piaci szereplőtől bérelt hálózaton (i-TV szolgáltatás).
A DIGI ...
2020-03-18 18:32:36
ITM-államtitkár: a magyarok eltökéltebbek az uniós átlagnál környezetük védelmében
... fedezni. A villamosenergia-rendszerbe 1 millió okos fogyasztásmérő kerül.
A kormány támogatja az olcsó elektromos autók beszerzését, és előírja, hogy a 25 ezer főnél népesebb településeken 2022-től csak elektromos buszok közlekedhetnek.
Az akciótervhez kapcsolódóan bevezetik a zöld államkötvényt, a forrásait pedig kizárólag zöld ügyek finanszírozására költik.
Az egy...
2020-03-09 12:36:27
ITM-államtitkár: az energia és a természetvédelem jóléti, gazdasági és nemzetbiztonsági kérdés
... az olcsó elektromos autók megjelenését és használatát, amelyhez hozzátartozik a töltőhálózat fejlesztése is.
Kiemelte a Zöld Busz Programot, amelynek lényege, hogy azokon a településeken, ahol a lakosság száma meghaladja a 25 ezret, 2022-től már csak elektromos buszt lehet üzembe helyezni. Az államtitkár szerint mindez azt jelenti, hogy tíz éven belül a nagyvárosokban minden...
2020-03-06 11:21:43
Országos Múzeumigazgatói Konferencia kezdődött Visegrádon
... a magyarországi múzeumok vándorkiállításokon mutassák be mindazt, ami - mint fogalmazott - Trianon ellenére is összetartozik, és ne csak Magyarországon és a határokon túli magyar településeken, hanem Európában és Amerikában is.
Az idén hatodik alkalommal rendezik meg az Országos Múzeumigazgatói Konferenciát, amely lehetőséget kínál arra, hogy az országos, a megyei hatókörű v...
2020-03-04 15:21:36
ITM-államtitkár: sikeres volt az elektromos autók vásárlási támogatása
... nemzeti buszstratégia keretében 36 milliárd forint támogatást biztosít a kormány a következő tíz évben környez...
2020-02-26 12:12:08
Kontrát Károly: szerdán már az emelt fizetés érkezik a rendőrök számlájára
... forintot fordít.
Kiemelte, a kormány a béremeléssel szeretné megbecsülését kifejezni a rendvédelemben dolgozóknak azért a munkájukért, amit a magyar emberek biztonságáért végeznek a településeken és különösen a magyar határ védelmében.
Ma a biztonság a legfontosabb közösségi érték, és Magyarország biztonságos országnak számít, ebben pedig kiemelkedő szerepe van a rendvéd...
2020-02-04 11:33:15
1 2 3 .........29 30 ....43 44 ....57 58 59 
Címkék: Országos Múzeumigazgatói Konferencia, Kontrát Károly, Rétvári Bence, Orbán Viktor, Digitális Távközlési Zrt, Zöld Busz Programot, Országos Múzeumigazgatói Konferenciát, ukrán kormány, népesség közel, érintett vállalatoknál, honvédelmi irányító, versenyhivatal lezárta, magyarok eltökéltebbek, uniós átlagnál, természetvédelem jóléti, elektromos autók, emelt fizetés, rendőrök számlájára, kormányfő kifejtette, munkaképes korúak, miniszterelnök kiemelte, gazdaság újraindítását, utóbbi pedig, településeken kiemelt, háziorvosi munka, országot honvédelmi, katonák megjelennek, településeken kell, koronavírus elleni, esetleges káros, kormány támogatja, olcsó elektromos, akciótervhez kapcsolódóan, zöld államkötvényt, forrásait pedig, töltőhálózat fejlesztése, lakosság száma, államtitkár szerint, nagyvárosokban minden, magyarországi múzeumok, határokon túli, idén hatodik, megyei hatókörű, béremeléssel szeretné, rendvédelemben dolgozóknak, magyar emberek, magyar határ, legfontosabb közösségi,
© 2013 TVN.HU Kft.