Belépés
Nagy István: a hónap végéig lehet pályázni a mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramra
...
A miniszter elmondta, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet pályázatának célja a vidéki foglalkoztatási lehetőségek bővítése, a települési önkormányzatok földhasznosítási lehetőségeinek kiszélesítése, a helyi mezőgazdasági termelés elősegítése és a helyben előállított agrártermékek arányának növelése.
Az önkormányzatok mintegy 500 ingatlan 5 éves ingyenes használati jogát s...
2019-06-13 09:51:10
Nagy István: mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramra pályázhatnak az önkormányzatok
...
A program célja a vidéki foglalkoztatási lehetőségek bővítése, a települési önkormányzatok földhasznosítási lehetőségeinek kiszélesítése, a helyi mezőgazdasági termelés elősegítése és a helyben előállított agrártermékek arányának növelése - jelentette ki a miniszter.
Nagy István ismertette, hogy az önkormányzatok mintegy 500 ingatlan 5 éves ingyenes használati jogát szer...
2019-06-12 16:09:15
PM: Pest megye 29 településén nyertek el támogatást kerékpárutakra
...
A Pest megyei fejlesztési program keretében megjelent pályázat célja a megyei települési önkormányzatok területén a helyi hivatásforgalmi, közlekedési célú kerékpárutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének, illetve a települések kerékpárosbarát fejlesztéseinek támogatása, a megye kerékpáros közlekedési infrastruktúrájának bővítése, a meglévő kerékpárút-hálózatokh...
2019-06-06 08:10:55
Költségvetés - Mintegy 735 milliárd forintból gazdálkodhatnak jövőre a helyi önkormányzatok
...
A javaslat szerint a helyi önkormányzatok működésének általános támogatására 157 milliárd forint helyett több mint 173 milliárd forint jut.
A települési önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatására az idei csaknem 190 milliárd forint helyett mintegy 191 milliárd forintot lehet majd fordítani.
A települési önkormányzatok egyes szociális és gyermekjóléti...
2019-06-04 18:01:54
Kormánybiztos: bővül a falu- és tanyagondnoki szolgáltatás
... maximális 3,1 millió forintos támogatását, jövőre pedig már az újonnan induló falu és-tanyagondnoki szolgálatok esetében is 4,2 millió forintos állami forrást vehetnek igénybe az önkormányzatok.
Jelezte: a Magyar falu programmal kapcsolatos országjárásban több ezer települési polgármesterrel, jegyzőkkel és a szakértőkkel konzultáltak, és egyöntetű vélemény volt, hogy van igén...
2019-05-29 15:45:31
Még várják a nevezéseket a Virágos Magyarország versenyre
... tisztaságára, gondozottságára, a zöldfelületek, közterületek, közintézmények állapotára, és értékelik azt is, hogy milyen programokat szerveznek a közösség mozgósítására.
A települési önkormányzatok a verseny oldalán jelentkezhetnek, a részvétel díjtalan. A fődíj Magyarország képviselete a 2020-as Európai virágos városok és falvak versenyén (Entente Florale Europe).
Az e...
2019-05-24 11:58:56
Az idén erdélyi települések is jelentkezhetnek a Virágos Magyarország versenyre
... gondozottságára, a zöldfelületek, közterületek, közintézmények állapotára, és értékelik azt is, hogy milyen programokat szerveznek a közösség zöldügyekben való mozgósításra.
A települési önkormányzatok a www.viragosmagyarorszag.hu oldalon jelentkezhetnek a versenyre, a részvétel díjtalan. A fődíj Magyarország képviselete a 2020-as Európai virágos városok és falvak versenyén ...
2019-03-25 12:31:41
Az ITM határ menti kerékpáros rendezvények létrejöttét segíti
... kerékpár-használati ismeretek megszerzését, a csoportos kerékpározás kultúrájának terjedését.
Az idei kiírásban hazai és határon túli egyesületek, közalapítványok, települési önkormányzatok vagy intézményeik nyerhetnek el pályázatonként legfeljebb félmillió forintot az országhatáron átlépő kerékpáros programjaik, túráik megvalósítására. A minisztérium a beadott pályázatok te...
2019-02-15 11:01:21
Lezárta az ITM az illegális hulladéklerakók felszámolását segítő pályázatok befogadását
...
A minisztérium január 28-án nyitotta meg a pályázatot, amelynek keretében mintegy 240 millió forint támogatást bocsát a települési önkormányzatok rendelkezésére. A támogatás célja a közterületen lévő, illegálisan lerakott hulladék felszámolásának elősegítése.
Az ITM a pályázat tervezése során arra törekedett, hogy az ország teljes területén, a települési önkormányzatok l...
2019-02-11 16:12:15
Meghirdették az idei konyhakerti és kisállattartási szociális földprogramot
...
Langerné Victor Katalin a Nógrád megyei községben tartott sajtótájékoztatón elmondta: települési és nemzetiségi önkormányzatok, egyházak, egyházi szervezetek, szociális szövetkezetek adhatják be pályázataikat január 31-ig.
Hozzátette: a szociálisan hátrányos helyzetű emberek, családok megélhetését segítő földprogram múlt évi, 130 millió forintos keretét 180 millió forint...
2019-01-24 16:02:37
1 2 3 ..............48 49 .......72 73 .......95 96 97 
Címkék: Nagy István, Virágos Magyarország, Nemzeti Földalapkezelő Szervezet, Entente Florale Europe, Langerné Victor Katalin, hónap végéig, helyi önkormányzatok, idén erdélyi, illegális hulladéklerakók, idei konyhakerti, miniszter elmondta, vidéki foglalkoztatási, települési önkormányzatok, helyi mezőgazdasági, helyben előállított, önkormányzatok mintegy, program célja, megyei települési, helyi hivatásforgalmi, települések kerékpárosbarát, megye kerékpáros, javaslat szerint, idei csaknem, újonnan induló, szakértőkkel konzultáltak, közösség mozgósítására, verseny oldalán, részvétel díjtalan, fődíj Magyarország, 2020-as Európai, közösség zöldügyekben, csoportos kerékpározás, idei kiírásban, országhatáron átlépő, beadott pályázatok, minisztérium január, támogatás célja, közterületen lévő, pályázat tervezése, ország teljes, szociálisan hátrányos, földhasznosítási, jelentkezhetnek, felszámolásának, fejlesztéseinek, hulladéklerakók, gondozottságára, gazdálkodhatnak, kisállattartási, polgármesterrel,
© 2013 TVN.HU Kft.