Belépés
A Karácsony a jelen,nem a múlt. A Karácsony nem egy megünnep
... magunk körül,az a nap karácsony.
Amikor mi tesszük meg az első lépést,hogy békében éljünk Szeretteinkkel,az a nap Karácsony.
Amikor találkozunk valakivel,aki segítséget kér,és mi teljes szívvel támogatjuk,az a nap Karácsony.
Amikor időt szánunk rá,hogy beszélgessünk valakivel,aki magányos és szomorú,az a nap Karácsony.
Amikor megértjük,hogy a neheztelést elűzhe...
2018-12-14 17:31:24
Szombattól ismét látogatható Egerben a felújított minaret
... tornyot, hanem belülről is felfedezhetik a város ikonikus műemlékét.
Az egri minaret világviszonylatban egyedülálló értéket képvisel: ez a legészakibb fekvésű minaret, amely szinte teljes épségében fennmaradt - olvasható az összegzésben.
Az állami szerepvállalásnak köszönhetően nemcsak a torony újult meg, hanem annak közvetlen környezetét is helyreállították.
A ber...
2018-12-14 17:26:58
Újraválasztották tisztségébe Kató Béla erdélyi református püspököt
... vezetnie az egyházkerületet, amikor leállt az egyház egykor államosított vagyonának a visszaszolgáltatása. "Küzdelmes harcot kell vívnunk azon erők ellen, amelyek nem akarják, hogy az életünk teljes legyen" - fogalmazott a püspök. Azt is hozzátette azonban, hogy az elmúlt hat évben töretlen volt az egyház belső szellemi építkezése.
Kató Béla kitért arra, hogy Magyarország tám...
2018-12-14 16:45:19
Rövidpályás úszó-vb - A FINA elsiette a bejelentést a budapesti helyszínnel kapcsolatban
... sportesemény rendezésére csak előzetes jóváhagyás esetén lehet jelentkezni. Marculescu elismerte, hogy idő előtt tette meg a bejelentést, a magyarokra úgy gondolt, mint akikre mindig a legteljesebb mértékben lehet számítani" - mondta Gyárfás Tamás.
Cornel Marculescu hangsúlyozta: a tavalyi világbajnokság rendezése kiváltképp biztosíték lehetne arra, hogy a FINA számára oly fo...
2018-12-14 16:28:58
A belső béke megszerzése...
... szükségesre figyelnek, mert nagy belső békességet
élveznek.
Miért volt némely szent olyan tökéletes és az elmélkedésben olyan járatos?
Mert azon igyekeztek, hogy a földi vágyaktól teljesen elszakadjanak, és így szívük minden
rezdülésével Istenhez ragaszkodhattak, nagy belső szabadsággal Isten dolgaira
irányíthatták figyelmüket.
Minket nagyon lekötnek...
2018-12-14 16:11:33
Strasbourgi lövöldözés - Heten vannak őrizetben, a kormány kételkedik az Iszlám Állam állításában
... ahol a férfit utoljára látták.
Az Iszlám Állam dzsihadista csoport később közölte, hogy Chekatt a szervezet "katonája" volt, a bejelentést Christophe Castaner belügyminiszter azonban "teljesen opportunistának" minősítette.
Chekatt ellen számos alkalommal indult eljárás köztörvényes bűncselekmények miatt, a hatóságok szerint a börtönben radikalizálódott, de a lakásában t...
2018-12-14 16:09:47
Fokozott figyelemre int az online jegyvásárlásoknál a GVH
...
Az ünnepi időszakban különösen sokan látogatják az online jegyértékesítő oldalakat, amelyekkel szemben jogi elvárás, hogy teljeskörűen és átlátható módon tájékoztassák látogatóikat a rendezvények árairól, illetve a jegyáron felül fizetendő elemekről - írja az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a versenyhatóság.
Mivel a hivatalhoz érkező piaci jelzések alapján gy...
2018-12-14 15:42:42
Nagy István: megduplázódott Magyarország üvegházi termelőkapacitása
... fűszernövény-termesztés, üveg- és fóliaház-építés, fejlesztés valósulhat meg.
Az agrárminiszter beszélt arról, hogy a kertészeti ágazatok kibocsátása tavaly több mint 300 milliárd forint volt, ami a teljes mezőgazdasági kibocsátás 12 százaléka. Az ágazaton belül a friss zöldségek kibocsátása közel 180 milliárd forintot tett ki.
Hozzátette, hogy a Vidékfejlesztési progr...
2018-12-14 15:32:39
Januártól meghaladja a 300 ezer forintot a kezdőfizetés az Aldinál
... a 10 éve náluk dolgozók 40 órás munkahétnél havonta 383 300 forintot keresnek. A kiemelt üzletekben ugyanez a fizetés a nagyobb forgalom miatt 426 400 forint, a kezdőké 332 100 forint. A teljes munkaidőben dolgozók mindegyike havi 5000 forint értékű Erzsébet-utalványra is jogosult.
A bolti eladók nagy része 30 órás munkahétben dolgozik, ami az Aldi szerint azzal magyarázható,...
2018-12-14 14:53:15
Brexit - Brit nagyvállalkozó: csődközeli helyzetbe sodorná Nagy-Britanniát a kemény Brexit
... elismerte, hogy ha Nagy-Britannia az ő Brexit-stratégiája alapján lépne ki az EU-ból, az sem járna a brit EU-tagsághoz mérhető előnyökkel, és a kormányfő is azt vallja, hogy "a kemény Brexit teljes katasztrófa lenne" a brit nép számára.
Branson szerint a kemény Bexit a Virgin-csoport több tagvállalatát is "megtorpedózná", és hatalmas károkat okozna a konglomerátumnak.
A ...
2018-12-14 13:52:42
1 2 3 .......11878 11879 ....17817 17818 ....23755 23756 23757 
Címkék: Kató Béla, Iszlám Állam, Nagy István, Gyárfás Tamás, Cornel Marculescu, Christophe Castaner, felújított minaret, budapesti helyszínnel, belső béke, kormány kételkedik, online jegyvásárlásoknál, kemény Brexit, első lépést, neheztelést elűzhe, város ikonikus, egri minaret, legészakibb fekvésű, állami szerepvállalásnak, torony újult, egyház egykor, életünk teljes, egyház belső, legteljesebb mértékben, tavalyi világbajnokság, elmélkedésben olyan, földi vágyaktól, férfit utoljára, bejelentést Christophe, hatóságok szerint, börtönben radikalizálódott, ünnepi időszakban, online jegyértékesítő, rendezvények árairól, jegyáron felül, hivatalhoz érkező, agrárminiszter beszélt, kertészeti ágazatok, teljes mezőgazdasági, ágazaton belül, friss zöldségek, kiemelt üzletekben, nagyobb forgalom, teljes munkaidőben, bolti eladók, brit EU-tagsághoz, kemény Bexit, újraválasztották, konglomerátumnak, helyreállították, radikalizálódott, vidékfejlesztési, ragaszkodhattak, belügyminiszter, bűncselekmények, opportunistának,
© 2013 TVN.HU Kft.