Belépés
Az ombudsmanhoz fordul a GYOD ügyében az LMP
... megemelte az ápolási díjat 52 ezer forintról 103 ezer forintra. Mint mondta, az emelés jó lépés volt, de most azt látják, hogy az Emmi elhibázott felülvizsgálati politikája miatt, sok család teljesen kieshet az ápolási díj rendszeréből.
Elmondása szerint júniustól decemberig minden családot, amelyben olyan gyermek él, aki állandó ápolásra szorul, felül fognak vizsgálni egy ol...
2019-01-20 15:01:36
Gárdonyi Géza - Idézetek
... lélek

Napnyugta után minden nő érzi, hogy fölötte a hatalma a férfinak.
Esti virág a nő, napnyugta után mutatkozik teljes pompájában,
s holdvilágnál varázsában is.

Gárdonyi Géza: Ida regénye


...
2019-01-20 15:00:39
A magyar kultúra napja - Zsigmond Dezső filmrendező vette át a Kölcsey-emlékplakettet
... rendezőt, mi van a dolgok mélyén - tette hozzá Bölcskei Gusztáv. Szavai szerint egy olyan örökségnek a ma élő képviselője, akire nagy szükség van, mert képes arra, hogy a jól ismert dolgokat új, teljesen ismeretlen szemszögből mutassa be, amire mindenki felkapja a fejét.
A Kölcsey Társaság elnöke kifejtette, a málenkij robotról készített A Sátán fattya című filmje nem egy "eg...
2019-01-20 14:01:35
Dömötör: Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését
... felidézték, hogy az ötéves szabadságvesztésre ítélt Ahmed H. 8 millió forint kártérítést követel jó hírnevének megsértése miatt.
Dömötör Csaba a tárcája ellen indított perről szólva teljesen abszurdnak nevezte, hogy egy bűnöző 8 milliót akar keresni, mert megsértették a jó hírnevét. Azt ugyanis nem a kormány, hanem saját maga sértette meg, amikor rátámadt a rendőrökre - mondt...
2019-01-20 07:50:56
A prémium autók szegmense 9,5 százalékkal bővült Magyarországon
...
A teljes piacot tavaly 17,5 százalékkal tornászta feljebb az alacsonyabb kategóriák válság után lendületet vett kereslete, a prémium szegmens ugyanakkor évek óta stabilan 10 százalék körül bővül.
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) 20 márkát sorol a prémium szegmensbe, amelyek 72,5 százalékát három márka - a Mercedes, a BMW és az Audi - uralja, felváltva osztozk...
2019-01-20 07:05:02
Férfi kézilabda-vb - Matics: a dán kapus nyerte meg a meccset
... elveszített herningi meccs után.
A Magdeburg kapusa a 16. percben lépett pályára, és 28 lövésből 12-t védett. A magyarok január elején két edzőmérkőzést is játszottak Dániában, az elsőn teljes egészében, a másodiknak pedig a második félidejében védett Green, és azon a két találkozón is bravúrosan teljesített.
"Megpróbáltunk felkészülni rá, de én is játékos voltam, tudom,...
2019-01-19 23:08:00
Megemlékezést tartottak Prokop Péter születésének 100. évfordulója alkalmából
... Államokban, a szemináriumi évei alatt a nyári szünidőben hazament és láthatta a plébániáján a magyar művész alkotásait. Plébánia-temploma, a Magyarok Nagyasszonya templom fala, amely korábban teljesen fehér volt, fokozatosan a színek folyamává változott, amelyben megjelent a szűzanya a magyar szentekkel, angyalokkal és más szentekkel körülvéve. Mint mondta, ez a művészeti alkotás ...
2019-01-19 17:37:28
Kormányszóvivő: a tüntetések az EP-választási kampány részét képezik
...
Hollik István úgy vélekedett: teljesen nyilvánvaló, hogy a munka törvénykönyvének módosítása csupán ürügy.
A magyar kormányzat Soros kampányával nem akar foglalkozni, azt viszont sajnálja, hogy van néhány olyan szakszervezet, amely "asszisztál" a "bevándorláspártiak" kampányához - fogalmazott.
Kérdésre felelve Hollik István közölte, hogy nincs újdonság Ahmed H. ügyé...
2019-01-19 16:37:33
Nézőpont Intézet: előnytelen az ellenzéknek közös listán indulni az EP-választáson
...
Hozzátette: a jobbikosok egyharmada, a baloldali pártok szimpatizánsainak pedig egyötöde nem szavazna egy teljes körű ellenzéki összefogásra.
Elmondta, ez alapján a külön lista esetén megszerezhető 8 helyett 7 mandátum jutna az ellenzéki pártoknak, ezzel pedig nőne a Fidesz-KDNP támogatottsága, az így 13 helyett 14 képviselőt delegálna majd az EP-be.
Az elemző úgy ...
2019-01-19 10:31:19
Fogalomzavar, primitívség, lázítás avagy, kik is ezek valój
... fizetést, de ezt jogilag nem lehetett kikényszeríteni, bármikor lehetett csökkenteni vagy akár el is venni. Egyes jogrendszerek biztosítottak bizonyos szintű jogokat, míg másokban a rabszolga teljes mértékben ki volt szolgáltatva gazdájának, aki kínozhatta, akár meg is ölhette."
(Forrás: Wikipedia)

Stoffán Györgyhttps://stoffa...
2019-01-18 20:45:43
1 2 3 ..............2962 2963 ........4444 4445 .......5924 5925 5926 
Címkék: Gárdonyi Géza, Zsigmond Dezső, Ahmed, Prokop Péter, Nézőpont Intézet, Bölcskei Gusztáv, Kölcsey Társaság, Dömötör Csaba, Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete, Magyarok Nagyasszonya, Hollik István, Stoffán György, ombudsmanhoz fordul, magyar kultúra, bevándorlást támogató, prémium autók, ellenzéknek közös, ápolási díjat, dolgok mélyén, olyan örökségnek, málenkij robotról, tárcája ellen, teljes piacot, alacsonyabb kategóriák, prémium szegmens, prémium szegmensbe, magyarok január, elsőn teljes, másodiknak pedig, második félidejében, szemináriumi évei, nyári szünidőben, magyar művész, színek folyamává, magyar szentekkel, művészeti alkotás, munka törvénykönyvének, magyar kormányzat, jobbikosok egyharmada, baloldali pártok, teljes körű, külön lista, ellenzéki pártoknak, rabszolga teljes, törvénykönyvének, kikényszeríteni, felülvizsgálati, támogatottsága, emlékplakettet, kormányszóvivő, magyarországon, megemlékezést, jogrendszerek, biztosítottak, megszerezhető, megpróbáltunk, edzőmérkőzést, szakszervezet,
© 2013 TVN.HU Kft.