Belépés
Lipcsében ad koncertet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar
... több mint 55 operát állított színpadra Budapesten és Bécsben. Különlegessége, hogy az évente öt új produkciót bemutató fesztivál nemzetközi előadói versennyel párosul, a művészi teljesítményeket nemzetközi zsűri értékeli.
Az Armel Opera Festival a magyar szimfonikus zenekarok és szólisták számára rangos külföldi helyszíneken koncerteket is szervez. Az elmúlt években többek k...
2018-12-14 13:12:55
Női kosárlabda EK - A Szekszárd és a DVTK is már nyolcaddöntős
...
Az európai szövetség hírlevele szerint a csoportkörben mutatott teljesítmények alapján a H jelű négyesben élen végzett szekszárdiak a 6., míg a G-ben győztes miskolci csapat a nyolcadik kiemelést érdemelte ki a 24 továbbjutó között, így utóbbi éppen befért a nyolc erőnyerő közé.
A nyolcaddöntőért a nem kiemelt 16 együttes nyolc párban, oda-visszavágós rendszerben küzd ma...
2018-12-14 10:31:29
Női kézilabda Eb - Pálinger: meg kell vernünk a horvátokat
... több meglepetést hoztak, ezért egyetlen csapatot sem szabad lebecsülni.
"Ki kell mondanunk: meg kell vernünk a horvátokat. Biztosan kőkeményen fognak harcolni, és nagyon jó teljesítményekre lesz szükség, hogy meg tudjuk verni őket, de én továbbra is nagyon bízom a csapatban" - szögezte le Pálinger.
A Győri Audi ETO KC 152-szeres válogatott átlövője, Tomori Zsuzsanna súly...
2018-12-02 08:01:01
Elemzők: az év végéig mérséklődhet a kiskereskedelmi forgalom növekedése, de az egész éves adat felülmúlja a ta
... szeptemberi adatai, amelyek a második leggyengébb eredményt mutatták ebben az évben. Mint megállapította az év eleje óta trendszerű lassulást tapasztalható, amit a háromhavi átlagos teljesítmények fokozatos mérséklődése is jelez.
A következő hónapokban a továbbra is erős munkaerőpiac segíthet fenntartani a még mindig kedvező növekedési dinamikát, Virovácz Péter azonban nem s...
2018-11-07 11:51:25
Merkel - Angela Merkel német kancellár nem indul újra a CDU elnökségéért, fokozatosan visszavonul
... nem lehet elhibázott kommunikációval magyarázni, sokkal többről van szó, egy nem megfelelő "munkakultúráról" - mondta Angela Merkel, hozzátéve, hogy mostantól a szövetségi kormány teljesítmények javítására, a "jó kormányzás" helyreállítására összepontosítja erejét.
A koalíciós társ és testvérpárt, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) részéről Horst Seehofer pártelnök, a Mer...
2018-10-29 17:02:48
Férfi kézilabda Eb-selejtező - Csoknyai: szép ajándékot kaptam
...
"Amit a játékosok ígértek az öltözőben, hogy a születésnapomra szép ajándékot kapok, azt maximálisan teljesítették. Voltak extra teljesítmények is" - nyilatkozta a lefújás után az 54 éves edző, aki a 2009-2010-es időszakot követően másodszor irányíthatja a válogatottat.
A 30-22-re megnyert meccsről elmondta, nagyon stabil volt csapata védekezése, hiszen készültek rá, hog...
2018-10-24 20:55:23
Női kézilabda BL - A Győr 16 góllal győzött Németországban
... Zsuzsanna és Nora Mörk.
Az első félidőben a győriek támadójátéka néhány labdaeladástól eltekintve jól működött, a védekezésbe viszont több hiba is csúszott. Akadtak gyengébb egyéni teljesítmények - elsősorban a holland Nycke Groot részéről -, s csapatként sem mindig volt meggyőző és összeszedett a címvédő.
Az ETO 4-4 után ellépett a hazaiaktól, akik a korábbi magyar válo...
2018-10-21 15:51:54
Szép írások
... nagyobb női önbizalom növelő tett, mint a korábban kimondottan férfiasnak számító területek eluralása: a favágástól, a horgászáson át, a burkolásik. A férfiakat megszégyenítő hölgy teljesítmények elsöprően népszerűek.
A férfiak világa hierarchikus világ. A fizikai teljesítménynek mindig is motorja volt a versengés. A felkészülésnek, a küzdelemnek, a kitartásnak alapját képezt...
2018-10-18 21:00:47
Másság nem számít
... szerették egymást, és jó volt együtt lenni,
mert mindenki kíváncsi volt a másikra. Olyan világot szeretnének mind -
és köztük én is -, ahol tényleg csak a tettek és a teljesítmények számítanak.
Aki ott volt, ilyen országot akar. És olyan egyszerűnek tűnt ez ott, hogy talán
nem is lehetetlen.

Alföldi Róbert


...
2018-10-14 15:57:11
Videón a magyarok duplázásai az ifjúsági olimpia negyedik na
... ifjúsági olimpián, amelyen a két kardvívóhoz hasonlóan a tornász Balázs Krisztián is a csapatversenyben ünnepelhetett elsőséget. Összefoglaló a negyedik napról és videón a magyar érmes teljesítmények.

Videón a magyarok duplázásai az ifjúsági olimpia negyedik napján
Itt megnézhető https://www.m4sport.hu/olimpia/cikk/ 2018/10/11/videon-a-magyarok-duplaza sai-az-...
2018-10-11 17:43:02
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: Alba Regia Szimfonikus Zenekar, Angela Merkel, Armel Opera Festival, Győri Audi ETO KC, Tomori Zsuzsanna, Virovácz Péter, Keresztényszociális Unió, Horst Seehofer, Nora Mörk, Nycke Groot, Alföldi Róbert, Balázs Krisztián, kiskereskedelmi forgalom, egész éves, magyarok duplázásai, ifjúsági olimpia, művészi teljesítményeket, magyar szimfonikus, elmúlt években, európai szövetség, csoportkörben mutatott, nyolcadik kiemelést, nyolc erőnyerő, második leggyengébb, háromhavi átlagos, következő hónapokban, szövetségi kormány, koalíciós társ, játékosok ígértek, születésnapomra szép, lefújás után, 2009-2010-es időszakot, 30-22-re megnyert, első félidőben, győriek támadójátéka, védekezésbe viszont, holland Nycke, korábbi magyar, korábban kimondottan, férfiakat megszégyenítő, férfiak világa, fizikai teljesítménynek, kitartásnak alapját, teljesítmények számítanak, tornász Balázs, csapatversenyben ünnepelhetett, negyedik napról, magyar érmes, teljesítményekre, helyreállítására, csapatversenyben, teljesítményeket,
© 2013 TVN.HU Kft.