Belépés
Lány a tengerparton
Festmények...
2024-05-19 21:58:54
Facebookon kaptam
... estét , és pihentető éjszakát kívánok sok szeretettel .
Puszillak .

"Engedj semmit tennem , ha nincs kötelességem , pihenésem zavartalanul békés legyen , mint az est a tengerparton , ha csöndes a víz ."

(Rabindranath Tagore)

...
2024-05-08 21:11:13
Hamvas Béla tollából

A Leghalkabb hang

Ha füledet megélesítetted, a szellők suhogását mindenütt hallani fogod. A leginkább a csendben. A tengerparton. Téli éjszakákon, amikor fent az égen a csillagok a legtüzesebben ragyognak. A völgyben alkonyatkor néha megállsz és tisztán hallod. A...
2024-04-17 17:41:13
Anyámról való emlékek
... estékből eredt, amikor a hátsó verandán veled és apával együtt néztük a holdfelkeltét, miközben mindketten a negyvenes évekből származó dalokat énekeltetek.
Mennyire szerettem a tengerparton kempingezni, és emlékszem, ahogyan rám szíjaztad azt a terjedelmes mentőmellényt, és beledobtál a hullámokba. Nem akartam elmondani, mennyire féltem a hatalmas hullámoktól. Belekapaszkod...
2024-04-11 23:05:21
Gebhardt Nóra versei
... élet!

TE MEG ÉN


Fogtuk egymás kezét
Te meg én.
Egymás szemébe néztünk
őszintén.
A tengerparton álltunk,
néztük ahogy a sós víz mossa lábunk,
szótlanul sétáltunk
Te meg én.
Jött egy hullám...
2024-04-06 21:15:24
Rendkívül erős és sokoldalú természetes antioxidáns
... hogy nagyszerűen óvja az érhálózatot, még hatásosan gyógyítja a magas vérnyomást is, de aki az asztmától, allergiától szenved, annak is jót tesz.

A pycnogenolt a francia tengerparton növő fenyő, a Pinus maritma kérgéből nyerik ki. Ez a rendkívül erős antioxidáns kitűnően semlegesíti a méreganyagokat. A kutatások szerint a pycnogenol a C-vitaminnál 20-szor, az E-vitamin...
2024-03-01 21:19:53
Kis mosolyokból lesznek a nagy kacagások
... orális szex ha a szomszéd gyereke a Holdon sétál!"

Ciki
- Mi az abszolút ciki?
- Néger autószerelőtől megkérdezni, hogy feketén vállalja-e?

Egy ember a tengerparton sétálva belebotlik egy palackba. Felveszi, kihúzza a dugót. Abban a pillanatban feltornyosul előtte egy dzsinn. A dzsinn lenéz rá, és így szól:
- Ember megszabadítottál a rabságombó...
2024-02-07 20:00:30
Legyél áldás
Január 4

Legyél áldás


,,Azért gazdagon megáldalak, és úgy megszaporítom utódaidat, hogy annyian lesznek, mint égen a csillag, vagy mint a homokszemek a tengerparton. A te utódod birtokolni fogja ellenségei kapuját, és a te utódod által nyer áldást a föld minden népe, mert hallgattál szavamra." (1Móz 22.17-18)


Szeretnéd biztosa...
2024-01-04 23:00:57
Őszi történetek
... Dassin- L'ETÉ INDIAN- INDIÁN NYÁR ( magyar fordítás )


dalszöveg magyarul:

Tudod, még sosem voltam olyan boldog, mint azon a reggelen.
Sétáltunk a tengerparton, ami egy kicsit olyan volt, mint ez itt.
Ősz volt. Meleg, napos ősz.
Egy olyan évszak, ami csak Észak-Amerikában létezik.
Ott úgy hívják: indián nyár.
De ez egyszerűen c...
2023-10-14 21:15:13
Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár...
... rossz híreket kell közölnöm. A motorok leálltak, kényszerleszállást fogunk megkísérelni. Szerencsére látok egy, a térképeken nem szereplő szigetet alattunk, talán képesek leszünk a tengerparton landolni. Lehetséges azonban, hogy ott sosem találnak ránk és életünk végéig ott kell élnünk.

- Haver! Én soha többé nem engedem vezetni az asszonyt!
- Miért, mi történt?...
2023-08-30 22:15:57
1 2 3 ................................196 197 ................294 295 ...............391 392 393 
Címkék: Hamvas Béla, Gebhardt Nóra, Rabindranath Tagore, Dassin-, INDIAN- INDIÁN NYÁR, nagy kacagások, szellők suhogását, legtüzesebben ragyognak, völgyben alkonyatkor, hátsó verandán, negyvenes évekből, tengerparton kempingezni, terjedelmes mentőmellényt, hatalmas hullámoktól, tengerparton álltunk, magas vérnyomást, francia tengerparton, rendkívül erős, kutatások szerint, szomszéd gyereke, abszolút ciki, tengerparton sétálva, pillanatban feltornyosul, dzsinn lenéz, föld minden, kicsit olyan, olyan évszak, motorok leálltak, tengerparton landolni, megszabadítottál, megélesítetted, méreganyagokat, autószerelőtől, legtüzesebben, belekapaszkod, mentőmellényt, megszaporítom, holdfelkeltét, megkísérelni, tengerparton, feltornyosul, zavartalanul, kötelességem, rabindranath, szerencsére, alkonyatkor, énekeltetek, antioxidáns, semlegesíti, mosolyokból, megkérdezni, homokszemek, pillanatban, pycnogenolt, allergiától, természetes, terjedelmes, szeretettel, nagyszerűen, érhálózatot, kempingezni, hullámoktól, pycnogenol, vitaminnál,
© 2013 TVN.HU Kft.