Belépés
Víz világtalálkozó - OVF: tíz éven belül mindent modellezni lehet majd a vizekről
...
Láng István úgy fogalmazott, hogy "ráépültünk a folyóinkra", ezért területileg sok lehetőség már nincsen.
Közölte: helyette arra összpontosítanak, hogy a rendelkezésre álló technológiák segítségével minél megalapozottabb, fenntarthatóbb döntéseket hozzanak.
Kiemelte, hogy a sok és a kevés víz egyaránt probléma, továbbá a minőségre is figyelni kell.
A cél "kom...
2019-10-10 22:02:32
ITM: folytatja a tematikus ellenőrzéseket a közúti közlekedési hatóság
... közúti közlekedési környezetvédelmi akció. Ennek keretében négy nagyvárosban, Budapesten, Debrecenben, Győrben és Szegeden öt napig, változó helyszíneken dolgoznak majd a szakemberek, a területileg illetékes közlekedési felügyeletek 1400-1600 mérést végeznek majd el - jelezte Mosóczi László.
Az államtitkár a nemzetközi ECR-akcióról elmondta: a veszélyes árut szállító járművek...
2019-09-16 13:12:02
A végső megállapodás szerint kétmillió fontot fizet a BBC Cliff Richard ügyvédi költségeire
... gyermekkorukban történtek.
Cliff Richard a komoly nemzetközi feltűnést keltő házkutatás idején portugáliai nyaralójában tartózkodott, ám nem sokkal később hazatért, és önként megjelent a területileg illetékes Dél-Yorkshire megyei rendőrségen, ahol kihallgatták.
A popsztárt nem vették őrizetbe és vádat sem emeltek ellene, az ügyészség pedig 2016 júniusában közölte, hogy b...
2019-09-04 15:22:18
Foglalkoztatási szolgálat: júliusban éves szinten csökkent az álláskeresők száma
... hónapjában 97 munkavállaló csoportos létszámleépítését jelentették be a foglalkoztatók. Az elbocsátások a szektorok közül az egyéb műanyag-termék gyártását és a textil-kiskereskedelmet, területileg pedig Bács-Kiskun megyét és Budapestet érintették.
A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) által használt munkanélküliségi ráta 3,3 százalékos volt a 2019. április-júniusi gördülő ...
2019-08-27 13:31:30
Könnyítésekkel ösztönzi a román kormány az adóhátralékok törlesztését
... adóamnesztiaként emlegetett rendeletet szerdán fogadta el a kabinet.
Az intézkedés értelmében az adósok - cégek vagy magánszemélyek - fél éven belül átütemezési tervet nyújthatnak be a területileg illetékes adóhatósághoz, amelynek részeként kezdeményezhetik az adóhátralék értékpapírokká konvertálását, vagy átadhatnak az adósság fejében tulajdonukban lévő ingatlanokat is. Az a...
2019-07-31 19:32:13
Bódis József: nem csorbulnak a szülői jogok a köznevelési törvény módosításával
... kimondja, hogy a hat évet betöltő gyermekeknél kötelező az iskoláztatás, de itt is megmarad a lehetősége a szülőnek, hogy indokolt esetben egy év felmentést kérhessen. A felmentést eddig a területileg illetékes intézményvezető adhatta, a jövőben az Oktatási Hivatal bírálja el a kérelmeket.
Nem a szigorítás a lényeg, hanem az egyforma módszertan - jelentette ki az államtitkár...
2019-07-16 10:01:04
Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
... Szovjetúnió és rendszerünk lejáratására."
,,Filmes" azt is közli, hogy a film dr. Oláh Imrénél van, hajdúböszörményi lakásán. A BRFK haladéktalanul intézkedik a területileg illetékes osztálynál.


(,,Ez a film alkalmas a SZU és a rendszer lejáratására")

1971. márciusában kapja az újabb feladatot: keresse fel műtermében ...
2019-07-09 00:44:32
Olasz ügyész: a humanitárius cél nem igazolja a Sea Watch olasz hatóságokkal szembeni agresszióját
...
A területileg illetékes Luigi Patronaggio a szicíliai Agrigento ügyésze indított vizsgálatot a Sea-Watch 3 kapitányával szemben. Patronaggio kijelentette, hogy a "humanitárius célok nem igazolhatják azt az elfogadhatatlan erőszakot, amelyet a mindenki biztonságáért egyenruhában szolgálókkal szemben tanúsított" a civilhajó.
Egyelőre illegális bevándorlás címén indult viz...
2019-06-29 14:42:37
Foglalkoztatási szolgálat: májusban csökkent az álláskeresők száma, de többen kerestek munkát, mint egy éve
... létszámleépítését jelentették be a foglalkoztatók. Az elbocsátások a szektorok közül a számítógépes programozást, az alumíniumgyártást, az ingatlankezelést és a vegyi árú kereskedelmet, területileg pedig Budapestet, valamint Fejér, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyét érintette.
A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) által használt munkanélküliségi ráta 3,5 százalékos volt a ...
2019-06-20 21:46:51
Junius 19 - A független Magyarország napja
... - kisebb külső befolyás mellett - szabadságunkat mindvégig sikerült megtartani. Az Anjou uralkodók és Hunyadi Mátyás korára hazánk Európa egyik legjelentősebb nagyhatalmává vált, területileg ekkor érte el legnagyobb kiterjedését is. Mátyás király uralkodása alatt Hazánk lakossága elérte Angliáét, gazdasága pedig erősebb volt. Az igazságos király megmérgezését követően trónra...
2019-06-19 23:00:21
1 2 3 .............45 46 .......68 69 .......90 91 92 
Címkék: Cliff Richard, Bódis József, Láng István, Mosóczi László, Nemzetközi Munkaügyi Szervezet, Oktatási Hivatal, Oláh Imrénél, Luigi Patronaggio, Hunyadi Mátyás, tematikus ellenőrzéseket, közúti közlekedési, végső megállapodás, álláskeresők száma, román kormány, adóhátralékok törlesztését, szülői jogok, köznevelési törvény, független Magyarország, rendelkezésre álló, területileg illetékes, nemzetközi ECR-akcióról, veszélyes árut, komoly nemzetközi, ügyészség pedig, szektorok közül, egyéb műanyag-termék, intézkedés értelmében, adóhátralék értékpapírokká, adósság fejében, felmentést eddig, egyforma módszertan, film alkalmas, újabb feladatot, szicíliai Agrigento, elfogadhatatlan erőszakot, mindenki biztonságáért, számítógépes programozást, igazságos király, kezdeményezhetik, összpontosítanak, munkanélküliségi, környezetvédelmi, ingatlankezelést, adóamnesztiaként, kiskereskedelmet, hajdúböszörményi, gyermekkorukban, foglalkoztatási, országgyűlésben, megalapozottabb, intézményvezető, elfogadhatatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.