Belépés
Nyolc év fegyházra ítéltek egy holland embercsempészt Debrecenben
... külföldire. A vádlottat előállították, a 31 iraki, négy szír és egy iráni állampolgár ellen idegenrendészeti eljárás indult, majd visszatoloncolták őket Romániába.
A vádlott tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, egyebek között arra hivatkozott, hogy Körösszegapátinál azért állt meg, mert magyar munkásoknak gondolta az út mellett várakozókat, akiket csak a következ...
2019-11-19 16:03:08
Jogerősen felfüggesztett börtönre ítélték egy ellenőröket késsel fenyegető férfit
...
Dobó Dénes tájékoztatása szerint az előkészítő ülésen a vádlott beismerő vallomást tett, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról. A férfi azt mondta, hogy tettét megbánta, és bocsánatot kér az ellenőröktől.
Az elsőfokú bíróság a férfit két év felfüggesztett börtönre ítélte.
A bírósági tényállás szerint a férfitól 2...
2019-11-14 22:18:51
Több százmillió forintos csalás miatt tartóztattak le egy korábbi bírát
... már a kölcsönök felvételekor sincs reális lehetősége azok visszafizetésére. A jelentős összegeket gyermekkori barátaitól, közeli ismerőseitől, kollégáitól igényelte.
A gyanúsított terhére rótt bűncselekmények büntetési tétele a bűnhalmazatra tekintettel 2-12 évig terjedő szabadságvesztés - jegyezte meg a törvényszék.
A letartóztatásra a bíróság szerint az adott okot, ho...
2019-11-08 14:21:39
LMP: Polt Péter újra munkába állt
... Amellett, hogy ez a közlés valótlan volt, Demeter Márta a törvényi kötelezettségét me...
2019-11-05 14:29:16
Vádat emelt az ügyészség Demeter Mártával szemben
... Demeter Márta nem tett vallomást.
Az ügyészség vádiratában az új büntetőeljárási törvény rendelkezéseinek megfelelően azt indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismeri, úgy a bíróság ítélje őt összesen kétmillió forint összegű pénzbüntetésre - ismertetették.
Az országgyűlési képviselő terhére rótt hivata...
2019-11-05 10:49:35
Vádat emeltek a szülők ellen, akiknek gyereke gondatlanságuk miatt halt meg
... mint egy hétig nem volt széklete, hasa megkeményedett, mellkasa legaláb...
2019-10-28 08:11:03
Kóros elmeállapot miatt felmentették a gyermekét kádba fojtó anyát
... volt, elszakadt a valóságtól, és kóros motivációi voltak, amit összességében heveny kialakuló elmezavarnak neveztek.
A kórós elmeállapot a gyanúsítottat képtelenné tette arra, hogy a terhére rótt cselekmény következményeit felismerje, illetve e felismerésnek megfelelően cselekedjen - áll a közleményben.
A bíróság a vádlottat az emberölés bűntettének vádja alól felmentet...
2019-09-05 16:32:18
Választás rendje elleni bűntett miatt vádat emeltek a jobbikos Farkas Gergely ellen
... mentelmi jogát a legfőbb ügyész indítványára a parlament felfüggesztette, az ügyészség Farkas Gergelyt gyanúsítottként hallgatta ki; a...
2019-08-26 10:51:11
Fenyő-gyilkosság - ORFK: Gy. Tamás megbízásából ölhették meg a vállalkozót
... kihallgatott Portik Tamást is emberölésre felbujtással gyanúsította.
Gyárfás Tamás - aki ellen felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés gyanúja miatt folyt nyomozás - tagadta a terhére rótt bűncselekményt.
A négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő János médiavállalkozó sérelmére elkövetett gyilkosság ügyében Jozef Rohácot tetteskén...
2019-06-29 10:04:28
Az 1981-es katowicei bányászsztrájk leverésében való részvétellel gyanúsítanak egy volt lengyel belügyest
... halálával és tízezrek internálásával járó hadiállapot első és egyben legvéresebb tragédiája.
A gyanúsított nem ismerte el bűnösségét, és nem volt hajlandó vallomást tenni.
A Roman S. terhére rótt tettekért 10 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. Az IPN ügyésze szerdán fordul a bírósághoz, hogy az döntsön Roman S. három hónapos előzetes letartóztatásáról.
A gya...
2019-06-12 12:20:25
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Polt Péter, Demeter Mártával, Farkas Gergely, Dobó Dénes, Demeter Márta, Farkas Gergelyt, Portik Tamást, Gyárfás Tamás, Fenyő János, Jozef Rohácot, Roman, holland embercsempészt, ellenőröket késsel, korábbi bírát, ügyészség Demeter, szülők ellen, gyermekét kádba, jobbikos Farkas, 1981-es katowicei, volt lengyel, vádlottat előállították, iráni állampolgár, vádlott tagadta, terhére rótt, előkészítő ülésen, vádlott beismerő, tárgyaláshoz való, elsőfokú bíróság, bírósági tényállás, kölcsönök felvételekor, jelentős összegeket, gyanúsított terhére, bűnhalmazatra tekintettel, bíróság szerint, adott okot, közlés valótlan, törvényi kötelezettségét, ügyészség vádiratában, bíróság ítélje, országgyűlési képviselő, kórós elmeállapot, gyanúsítottat képtelenné, emberölés bűntettének, legfőbb ügyész, parlament felfüggesztette, ügyészség Farkas, négy halálos, döntsön Roman, szabadságvesztés, rendelkezéseinek, visszafizetésére, idegenrendészeti, bűncselekmények, kötelezettségét, médiavállalkozó, gyanúsítottként,
© 2013 TVN.HU Kft.