Belépés
Spurgeon - Július 2
... fel a szövetséget Baasával..." Ha a szíve jó állapotban lett volna, inkább hagyta volna kitépni nyelvét, mintsem így nyilatkozzon. Amint azonban egyszer letért az Istenbe vetett bizalom természetes, egyszerű útjáról, átláthatatlan bűnszövevénybe bonyolódott és már nem látta többé a dolgok végét.

Ha az Úrral együtt haladunk, ez a legegyszerűbb, legszentebb magatartás; a ...
2022-07-02 19:29:42
A derűs embereknek

A derűs embereknek nem könnyebb a sorsuk, csak más szemüveg van rajtuk. Azt szoktuk mondani: jó természetük van. A jóra vannak hangolva. Életörömre. Egy csepp vízért hálásabbak, mint más egy húszezer forintos pálinkáért. Egy jó szónak jobban örülnek, mint a sok pénznek....
2022-07-02 12:03:27
A KÁNIKULA 10 parancsolata
... kiszáradást!
Ha elindul otthonról, vigyen magával 1 liter vizet!
Gyakran zuhanyozzon vagy fürödjön langyos vízben! Használjon vizes borogatást, hűtse lábát langyos vízben. Viseljen világos, természetes alapanyagú, bő ruhát. Ha a napra megy, viseljen széles karimájú kalapot és napszemüveget.

Rendszeresen fogyasszon folyadékot, ne várja meg, míg szomjas lesz!Ne...
2022-07-02 09:58:22
A haj, a bőr és a köröm erősítése természetes módszerekkel
A helyes táplálkozásnak és az egészséges életmódnak nemcsak abban van kiemelkedő szerepe, hogy a szervezetünk jobban meg tud küzdeni a fertőzésekkel, hanem abban is, hogy így kisebb az esélye a betegségek kialakulásának, sőt még a hajunk, a körmünk és a bőrünk is egészségesebb és szebb lesz.

Ha túl sok édességet, cukros ételt fogyasztunk, akkor ez gyulladást kelthet a sz...
2022-06-29 08:40:40
A száraz és sérült haj természetes kezelése
Ha szeretne egészséges és selymes hajkoronával rendelkezni, akkor csak arra van szüksége, hogy a természetes anyagokhoz forduljon, hiszen ezek a természetes módszerek sokat segíthetnek a haj állapotának a javításában.

Az egyik legjobb természetes elegy az avokádó és a tojássárgája keveréke. Egy kis tányérban passzírozzon le egy avokádót, majd keverjen hozzá egy tojássárg...
2022-06-28 23:55:32
A fekete kömény allergiára is
... az asztma tünetei.

A fekete kömény csökkentheti a szénanátha-, por-, pollen, állatszőr- és akár még az ételallergia tüneteit is!

A fekete kömény egy nagyon erős természetes gyulladáscsökkentő, illetve baktérium- és vírusölő tulajdonságai miatt tüdőgyulladások kiegészítő kezeléséhez is szokták alkalmazni.

És még az emésztés egészségét is támogatja! ...
2022-06-28 23:20:27
A fejbőrszárazság megszüntetése
... játszanak a káros anyagokban bővelkedő samponok, balzsamok, amelyek csökkentik a fejbőr faggyútermelését, azaz kiszárítják azt. Tápanyag-hiányosságok is okozhatják a fejbőr kiszáradását. Természetes módszerekkel nagyon sokat tehetünk a probléma orvoslása érdekében.

Az egyik legjobb módszer a fejbőr korpásodásának megszüntetésére nem más, mint a teafaolaj. A teafaolaj an...
2022-06-28 13:57:46
Csontegészség és a kálcium
... betegségnek, csak esetükben nem hatvan, hanem 65-70 éves kor körül kezdődnek ezek a gondok.

A kutatások azt mutatják, hogy a szervezet sokkal jobban fel tudja venni a kalciumot természetes forrásokból, mint mesterséges kiegészítőkből, de azért ezeknek a kiegészítőknek sem szabad elhanyagolni a hatékonyságát.

A kalcium gazdag forrásai közé tartoznak a sötétzöl...
2022-06-28 13:54:42
Testszag ellen - természetesen
... baktériumok. A hónaljstiftek nem éppen veszélytelenek, hiszen a verejtékmirigyek működését gátolják, azaz megakadályozzák az egészséges izzadást. Erre azonban szükségünk van, hiszen egy természetes folyamatról van szó. Nem az izzadás a rossz dolog, hanem amikor ez kellemetlen szaggal párosul. Otthoni, természetes módszerek is léteznek a probléma megszüntetésére, mutatjuk is, melye...
2022-06-28 13:49:06
-7_n.jpg
Csodás természet...
2022-06-26 20:57:21
1 2 3 .....5554 5555 ...8332 8333 ...11108 11109 11110 
Címkék: derűs embereknek, köröm erősítése, fekete kömény, fejbőrszárazság megszüntetése, szövetséget Baasával, dolgok végét, jóra vannak, csepp vízért, húszezer forintos, napra megy, helyes táplálkozásnak, egészséges életmódnak, szervezetünk jobban, betegségek kialakulásának, természetes anyagokhoz, természetes módszerek, egyik legjobb, tojássárgája keveréke, asztma tünetei, ételallergia tüneteit, nagyon erős, emésztés egészségét, káros anyagokban, fejbőr faggyútermelését, fejbőr kiszáradását, probléma orvoslása, fejbőr korpásodásának, szervezet sokkal, kalciumot természetes, kalcium gazdag, verejtékmirigyek működését, egészséges izzadást, természetes folyamatról, rossz dolog, probléma megszüntetésére, faggyútermelését, verejtékmirigyek, megszüntetésére, tüdőgyulladások, fejbőrszárazság, megakadályozzák, kialakulásának, kiegészítőknek, kiegészítőkből, táplálkozásnak, korpásodásának, veszélytelenek, bűnszövevénybe, legegyszerűbb, átláthatatlan, hónaljstiftek, természetesen, egészségesebb, megszüntetése,
© 2013 TVN.HU Kft.