Belépés
3607 az új fertőzött, elhunyt 214 beteg
... https://koronavirus.gov.hu/cikkek/on line-idopontfoglalot-probalhat-ki-sz erdatol-70-ezer-oltasra-regisztralt

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult, de a második körös oltások folytatódnak és természetesen azokat az egészségügyben dolgozókat is még beoltják, akik most jelentkeznek oltásért a kórházi oltópontokon.
...
2021-04-22 08:46:13
Fejfájásra illóolajok
... alkalmával gyógyszert bevenni, sőt, nem is ajánlatos, hiszen nagyon sok más lehetőség is a rendelkezésünkre áll, melyek hatékonyan segíthetnek a fejfájás csillapításában.

Ilyen természetes segítők lehetnek az illóolajok, melyek sokféle fájdalom, így a fejfájás esetén is bátran bevethetők. Az egyik legjobb erre a problémára a borsmenta-illóolaj, hiszen mentoltartalmának ...
2021-04-21 20:20:32
Az izületi gyulladás étrendje
Nagyon kellemetlen állapotot vált ki az ízületi gyulladás, hiszen megduzzadnak az ízületek, merevek lesznek, amihez állandó fájdalom is párosul, de szerencsére vannak olyan természetes gyógymódok, amelyek segíthetnek ezen a problémán. Helyes étrenddel, gyógynövényekkel csökkenthető a gyulladás mértéke, és ezzel párhuzamosan mérséklődhet az ízületek merevsége és a fájdalom is.
...
2021-04-21 20:13:12
Gyógynövények vírusfertőzésre
... bizalmat is jelentheti.

Köszönöm szépen. Nagy öröm számomra ez az elismerés, hiszen láthatóan egyre nagyobb a nyitottság az emberekben a gyógynövények felé.

Mielőtt a természetes immunerősítésről beszélnénk, meg kell kérdeznem, hogy szolgál az egészsége az édesapjának, Gyuri bácsinak?

Köszönöm a kérdését, jól van, már otthon lábadozik, és annak ell...
2021-04-20 22:13:12
Ajándék férfiaknak: parfüm és szakállbalzsam természetesen
A férfiak is egyre inkább hajlanak a természetesség irányába, de azért még kevés férfi áll neki szépségápolási terméket vagy kozmetikumot készíteni. Viszont, ha mi nők készítünk nekik valamilyen különleges ajándékot, és a szeretett férfi megkedvelni és rendszeresen használja is ezeket az egészséges DIY termékeket, akkor előbb-utóbb már nem ragaszkodik a boltokban kapható mindenféle...
2021-04-20 21:59:31
A jódról jó tudni
A jód hiánya szervezetünkben csökkenti testünk természetes méregtelenítő funkcióját, emellett pedig megzavarhatja a pajzsmirigy működését és bizonyos rákos daganatok növekedését is elősegítheti.

Egyes kutatók szerint a Föld lakosságának legnagyobb része jódhiányban szenved, éppen ezért a jód tartalmú ételek fogyasztása nagyban elősegítheti egészségünk megőrzését.
|...
2021-04-20 21:54:05
Rashed Adel orvos írta...
... gyermekeiket.
Azt gondoltuk, hogy minden megvehetünk, mindenhol ott lehetünk, azzal es akkor amikor csak akarunk, ezért kaptunk egy betegséget, amely megmutatja, mennyire nem természetes és magától értetődő is mindez.
Szabadidőnket bevásárlóközpontokban töltöttük, ezért kaptunk egy betegséget, hogy megértsük, a boldogságot nem lehet megvenni.
Nagyon sokat foglalk...
2021-04-20 17:38:16
1645 az új fertőzött, elhunyt 199 beteg 2021. április 20. -
... rendelkezik, ennek is köszönhető, hogy a

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult, de a második körös oltások folytatódnak és természetesen azokat az egészségügyben dolgozókat is még beoltják, akik most jelentkeznek oltásért a kórházi oltópontokon.

Második körben az idősotthonok és a bentlakásos szociális intézmé...
2021-04-20 11:12:36
Hitel
Három verset küldtem a Hitel folyóiratnak. Léka Géza jelezte, hogy "természetesen" jönnek. A természetesen esett igazán jól.
Amióta a rendszerváltás hajnalán megjelent a Hitel, s a verseket Nagy Gazsi gondozta, jelenek meg ott. Nem gyakran. Hiszen legfeljebb két évente jelentkezek. Meg a MN-nél. Elég ez. ...
2021-04-20 08:29:40
Itt a tavasz, indul a szezonális allergia
... ilyen flavonoid a kvercetin, amelyet nagy mennyiségben tartalmaznak a keresztesvirágú zöldségek, a zöld leveles zöldségek, a citrusfélék és az alma is.

A kvercetin egy olyan természetes flavonoid, amely sokkal hatásosabb is lehet, mint az antihisztanmin tartalmú gyógyszerek. De nemcsak az allergiás tünetek ellen nagyon hatékony, hanem az immunrendszer támogatásában is a...
2021-04-19 22:29:55
1 2 3 ................4995 ........7492 7493 .........9989 9990 
Címkék: Rashed Adel, Léka Géza, Nagy Gazsi, izületi gyulladás, szezonális allergia, oltási rendben, egészségügyi dolgozók, második körös, egészségügyben dolgozókat, kórházi oltópontokon, fejfájás csillapításában, fejfájás esetén, egyik legjobb, ízületi gyulladás, gyulladás mértéke, ízületek merevsége, gyógynövények felé, természetes immunerősítésről, természetesség irányába, szeretett férfi, boltokban kapható, pajzsmirigy működését, bentlakásos szociális, természetesen esett, rendszerváltás hajnalán, verseket Nagy, keresztesvirágú zöldségek, zöld leveles, olyan természetes, antihisztanmin tartalmú, allergiás tünetek, immunrendszer támogatásában, rendelkezésünkre, immunerősítésről, gyógynövényekkel, idopontfoglalot, csillapításában, vírusfertőzésre, szervezetünkben, keresztesvirágú, antihisztanmin, szakállbalzsam, egészségügyben, rendszerváltás, természetesség, szépségápolási, gyógynövények, természetesen, szabadidőnket, immunrendszer, méregtelenítő, támogatásában, megzavarhatja, egészségügyi, gyermekeiket,
© 2013 TVN.HU Kft.