Belépés
Böjte Csaba testvér emlékezete Szálvátor atyára
... Bálint Salvator Körösbányáról rendszeresen eljárt Désre, ilyenkor bement a templomba és a sekrestyén át a rendházba. Voltak hónapok, amikor többet volt Désen, mint Körösbányán. Itt természetesen megtartotta az óráit, és rektorként összefogta a titkos papképzést. (Ide, Désre volt internálva Gurzó Anaklét egyházjogi doktor, aki az erdélyi püspökség területén kialakult, a kollaboráns...
2021-01-23 23:01:25
Tíz hónapja tart a járványhelyzet
... a magány nagyon erősen felszínre hozza, és fokozza azt, amivel egész életünkben tudat alatt küzdünk: a halálfélelmet, halálszorongást" - fejti ki a szakértő, aki szerint természetes folyamat, hogy egy lehetséges halálos kimenetelű járvány idején a magány hatására felerősödik ez az érzés.
,,A halállal szembeni félelmünk nagyon régről velünk van; egész életünkb...
2021-01-23 13:00:19
Immunrendszer erősítése gyógynövényekkel
Az immunrendszer erősítése most kiemelten fontos minden korosztály számára!

Válasszunk ehhez természetes alapanyagokból készült, hazai terméket, a mi igényeinkre szabva. A legfontosabb a megelőzés óvatossággal, a higiéniai szabályok betartásával, valamint immunrendszerünk működésének megerősítésével.

A Bálint Cseppek Virulitas Csepp ebben tud segíteni:
...
2021-01-22 14:55:05
A BODORRÓZSA gyógyhatásai
... súlyosságát.

"Mivel a Cistus creticus nemcsak a légúti vírusok, baktériumok bejutását és növekedését gátolja, hanem pozitív irányban befolyásolja az immunológiai reakciókat és természetes gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így több fontos támadáspont gátlásával segíti az új koronavírus, az influenza és más légúti fertőzések kialakulásának a megelőzését ille...
2021-01-22 14:49:54
A haj, a bőr és a köröm erősítése természetes módszerekkel
A helyes táplálkozásnak és az egészséges életmódnak nemcsak abban van kiemelkedő szerepe, hogy a szervezetünk jobban meg tud küzdeni a fertőzésekkel, hanem abban is, hogy így kisebb az esélye a betegségek kialakulásának, sőt még a hajunk, a körmünk és a bőrünk is egészségesebb és szebb lesz.

Ha túl sok édességet, cukros ételt fogyasztunk, akkor ez gyulladást kelthet a sz...
2021-01-21 22:55:40
A rozmaringolaj előnyei
... fájdalomcsillapító, így fejfájás esetén is használhatjuk. Ehhez dörzsölje be a homlokát és a halántékát néhány csepp rozmaring-illóolajjal és a fájdalomnak hamarosan nyoma sem lesz. Természetesen ezt az illóolajat sem szabad belsőleg használni, hanem csak külsőleg masszírozásra. Még hatásosabb, ha valamilyen hordozóolajjal összekeverjük.

A magas stresszszint csökkentésé...
2021-01-21 21:45:34
Különös kapocs: cukorbetegség és immunitás
... leküzdeni, hiszen az alapbetegség miatt az immunrendszer legyengült állapotba kerül.

A vércukorszint drasztikus megemelkedése károsan hat a test sejtjeire, szöveteire, és természetesen a szervekben is romboló hatású. Ez a negatív állapot hosszú távon gyulladáshoz vezethet, ami ha krónikussá válik, más betegségek okozója is lehet, de az elhízásért is felelőssé tehető....
2021-01-21 21:30:07
3 gyógynövény, amely verhetetlen a depresszió ellen
... népbetegségnek számít, hiszen egyre több embert érint. Ennek oka talán a mai kusza világunkban, a mindennapi stresszben és rohanó életmódban keresendő. Szerencsére sokan választanak természetes módszereket, hiszen sok ember tudja, hogy a gyógyszerek nem minden esetben jelentenek megoldást.

Lehet, hogy egyes esetekben nagy szükség van az antidepresszánsokra, de az a gond...
2021-01-21 21:22:18
Évente egy focipályával zsugorodik Magyarország
... nem napjainkban. A lényeg, hogy valóban a Kárpát-medence területe, benne a mai Magyarország is, mintha satuba lenne fogva: a felszíni területe rövidül, de ez - a geológusok szerint - természetesen nem a trianoni határnál érvényesül.

...
2021-01-20 19:30:03
Tragédia a távoktatáson - Osztálynyi diák nézte végig a Bács
... férje berontott a szomszédos szobából. Azonnal hívta a mentőket, és megkezdte a felesége újraélesztését, de már sem ő, sem a kiérkező szakemberek nem tudtak segíteni rajta. A férjének természetesen nem az volt az első dolga, hogy kikapcsolja a kamerát, de utána magunktól megszakítottuk a tanárnővel közös videóhívást."


SZÍVULTRAHANGON JÁRT


- ...
2021-01-20 15:00:47
1 2 3 ................4983 4984 ........7475 7476 .........9965 9966 9967 
Címkék: Böjte Csaba, Bálint Salvator Körösbányáról, Gurzó Anaklét, Bálint Cseppek Virulitas Csepp, SZÍVULTRAHANGON JÁRT, köröm erősítése, rozmaringolaj előnyei, depresszió ellen, focipályával zsugorodik, titkos papképzést, erdélyi püspökség, magány nagyon, lehetséges halálos, magány hatására, halállal szembeni, immunrendszer erősítése, megelőzés óvatossággal, higiéniai szabályok, légúti vírusok, immunológiai reakciókat, megelőzését ille, helyes táplálkozásnak, egészséges életmódnak, szervezetünk jobban, betegségek kialakulásának, halántékát néhány, fájdalomnak hamarosan, magas stresszszint, alapbetegség miatt, immunrendszer legyengült, vércukorszint drasztikus, test sejtjeire, negatív állapot, mindennapi stresszben, felszíni területe, geológusok szerint, trianoni határnál, szomszédos szobából, felesége újraélesztését, kiérkező szakemberek, férjének természetesen, első dolga, tanárnővel közös, gyógynövényekkel, immunrendszerünk, megerősítésével, halálszorongást, szívultrahangon, újraélesztését,
© 2013 TVN.HU Kft.