Belépés
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: mindannyian ki vagyunk téve a fertőzésnek
... intenzív ellátásra szorul - ismertette.
Negyven ember gyógyultan távozott a kórházból, tehát azok is meg tudnak gyógyulni, akik kórházi ápolásra szorulnak - mondta. Hozzátette: természetesen annak, akinek már lélegeztető gépre van szüksége, rosszabbak a gyógyulási esélyei.
Müller Cecília felhívta a figyelmet arra is, hogy akik egészségesek és naponta dolgozni járnak, azo...
2020-04-01 14:02:20
Koronavírus - Szijjártó: hat repülőgép hoz védőeszközt Budapestre szerdán
... utánpótlását az elkövetkező hetekben, hónapokban.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: mindemellett 30 ezer overallt és 200 ezer arcvédőt is Budapestre szállítanak repülőgépek, ezeket természetesen az egészségügyi dolgozók használhatják az elkövetkező időben a járvány elleni harcban.
A külügyminiszter arról is beszámolt, hogy a következő napokban több mint tíz repülőgépet várna...
2020-04-01 12:42:19
Scherer bíboros: „Viták mindig vannak, nekünk az a fon
... pillanatban az élet és az egészség az, ami számít.
- Milyen helyzetben van az egészségügy a nagyvárosokban? Részt vesznek egyházi intézmények a vészhelyzet kezelésében?
Természetesen vannak egyházi fenntartású egészségügyi intézmények, de egyelőre az állami intézményekben ápolják a koronavírussal fertőzött betegeket, ahol egyelőre tudják kezelni a helyzetet. A későbbie...
2020-04-01 12:03:11
Tévéshow lesz az Eurovíziós Dalfesztivál helyett
... koronavírus-járvánnyal is foglalkozni fog. Azt tervezik, hogy a 41 rés...
2020-04-01 09:31:40
Jézus egyetlen vigasza a kereszt tövében álló Édesanyja
P. Cantalamessa 3. nagyböjti beszéde:
,,Mária az egyház tükörképe és előképe" - ezt a vezérelvet követte ez alkalommal is péntek délelőtti elmélkedésében a Pápai Ház szónoka, rámutatva, hogy életünk minden napján Jézus keresztje mellett kell állnunk, mint ahogy Mária és a szeretett tanítvány tette ezt.
Vertse Márta - Vatikán

Mária a Kálvá...
2020-03-31 19:27:18
A középkori brit történelem jégbezárt titkait tárta fel egy új kutatás
...
Az Antiquity című folyóiratban publikált tanulmány szerzői az ólom nyomait vizsgálták a jégrétegekben. Az 1100-as évek végének ólommal szennyezett levegője a brit bányák felől érkező szelekkel jutott el az Alpokig. A 12. században ugyanis a légszennyezettség éppen olyan súlyos volt, mint évszázadokkal később, az ipari forradalom idején.
Christopher Loveluck professzor, a...
2020-03-31 17:43:04
Országos tisztifőorvos: minden elhunytnak krónikus alapbetegsége volt
... mindenki megtalálja azt az elfoglaltságot, amelyben örömét leli, a rossz érzéseket pedig senki se fojtsa káros szenvedélyekbe, helyette beszéljék ki azt barátokkal, szakemberekkel. Természetesen telefonon, vagy online kapcsolattartás mellett - fűzte hozzá.
A tisztifőorvos ezúttal is tanácsolta a nem hiteles, félelmet gerjesztő hírforrások elkerülését, továbbá rendszeres napi...
2020-03-31 13:22:18
Nemzet Sportolója - A tagok Monspart Saroltát javasolják a címre
... kedden dönthetett arról, hogy kit választ új tagnak, és az előírásoknak megfelelően valamennyien idejében megkapták az értesítést az eljárás menetéről.
"A járványhelyzet miatt természetesen nem ültek össze a Nemzet Sportolói, hanem mindenki telefonon szavazott. A szavazás menete azzal kezdődött, hogy a tagokat egyesével felhívtam, akik ekkor mindannyian javaslatot tehettek a...
2020-03-31 12:51:52
Koronavírus - Szijjártó: hazatért 502 magyar a vesztegzár alá helyezett tiroli térségből
... karantént a tiroli tartományi kormányzat április 13-ig meghosszabbította, azonban szigorú kikötések mellett a tünetmentes külföldi állampolgárokkal kivételt tettek.
"Magyarország természetesen vállalta a kiszabott feltételeket, így nyilatkoztunk arról, hogy állampolgárainkat visszafogadjuk, és gondoskodunk hazaszállításukról" - szögezte le a külgazdasági és külügyminiszter....
2020-03-31 07:04:33
A Tottenham védője tabletekkel segít karanténban lévő idősek
... de van bennem egy kis keserűség is, hogy nem tudok mindenkinek segíteni. Ha egy kis örömöt csempésztem a mindennapjaikba, már annak nagyon örülök" - tette hozzá.
Természetesen Alderweireld is otthonában próbálja formában tartani magát, és igyekszik pozitív oldalról megközelíteni a helyzetet.
,,Nagyon furcsa érzéseim vannak, mert hiányzik a foci, és azt a...
2020-03-30 13:05:36
1 2 3 ..............2977 ........4465 4466 .......5953 5954 
Címkék: Eurovíziós Dalfesztivál, Nemzet Sportolója, Monspart Saroltát, Müller Cecília, Szijjártó Péter, Pápai Ház, Vertse Márta, Christopher Loveluck, Nemzet Sportolói, Természetesen Alderweireld, kereszt tövében, középkori brit, tagok Monspart, gyógyulási esélyei, figyelmet arra, elkövetkező hetekben, egészségügyi dolgozók, elkövetkező időben, járvány elleni, külügyminiszter arról, következő napokban, vészhelyzet kezelésében, állami intézményekben, koronavírussal fertőzött, egyház tükörképe, vezérelvet követte, szeretett tanítvány, ólom nyomait, 1100-as évek, brit bányák, légszennyezettség éppen, ipari forradalom, rossz érzéseket, tisztifőorvos ezúttal, előírásoknak megfelelően, eljárás menetéről, járványhelyzet miatt, szavazás menete, tagokat egyesével, tiroli tartományi, tünetmentes külföldi, kiszabott feltételeket, állampolgárokkal, külügyminiszter, kapcsolattartás, mindennapjaikba, elmélkedésében, elfoglaltságot, koronavírussal, szakemberekkel, intézményekben, nagyvárosokban, szenvedélyekbe,
© 2013 TVN.HU Kft.