Belépés
Illegális bevándorlás - Bizalmi szavazással fogadták el az olasz kormány migrációs-biztonsági törvénycsomagját
... majd bűncselekményt követ el, és első fokon elítélik, elveszíti menekültstátusát. Szintén elveszíti menekültstátusát és kiutasítják azt, akit a hatóságok veszélyesnek ítélnek meg. A terrorizmussal vádolt olasz állampolgárságú bevándorlót megfoszthatják olasz állampolgárságától. Tovább szigorítják a menedékkérők fellebbezésének feltételeit.
Az olasz belügyminisztérium friss ad...
2018-11-07 13:11:39
Illegális bevándorlás - Az olasz államfő aláírta az új migrációs intézkedéseket
... elítélik, elveszíti menedékjogát, és kiutasítási őrizetbe kerül. Szintén elveszíti menedékjogát és kiutasítják a bevándorlót, ha a hatóságok veszélyesnek ítélik meg személyét. A terrorizmussal vádolt olasz állampolgárságú bevándorlót megfosztják állampolgárságától.
A csomagban szereplő nemzetbiztonsági intézkedések többek között szigorítják a furgonok és kamionok bérbe vétel...
2018-10-05 13:01:38
Merkel: mély nézeteltérések jellemzik a német és a török vezetés kapcsolatát
... kétoldalú kapcsolatok, illetve mindkét ország biztonsága érdekében segítenie kell a török hatóságok munkáját. Így Törökország továbbra is követeli a puccskísérlettel összefüggésben terrorizmussal gyanúsított, Németországban tartózkodó személyek és a "több ezer PKK-tag" kiadatását.
Azt is elvárják, hogy adják át a török hatóságoknak a Cumhuriyet című lap Németországba menekül...
2018-09-28 15:23:51
Lavrov: Oroszország hajlandó feltétel nélkül felújítani a párbeszédet az EU-val
... áll.
Ezért az intézményesített dialógus csaknem valamennyi csatornája bezárult, aminek súlyos biztonsági következményei is vannak, mert az orosz szerveknek nincs lehetőségük megosztani a terrorizmussal kapcsolatos információikat az EU bűnüldöző hatóságával (Europol) és igazságügyi koordinációs szervével (Eurojust) - mondta Szergej Lavrov.
Ezen a helyzeten változtatni kel...
2018-09-14 17:02:22
Orvosai abbahagyták az agydaganatos John McCain republikánus szenátorkezelést
... év múltán, a háború végén szabadult ki, és a hadifogság - elemzők szerint - meghatározta későbbi politikusi karrierjét. Így például ellenezte a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) terrorizmussal gyanúsítottakon alkalmazott kínzásos kihallgatási módszereit is.
"John McCain megtestesíti azt, hogy mit jelent a haza szolgálata" - nyilatkozta Paul Ryan, a képviselőház republikánus...
2018-08-24 20:21:54
Székelyföldi terrorvád - EMT-elnök: adjon kegyelmet a román államfő!
... kijelentette: nem szabad elmenni a jogsértések mellett, különösképpen, ha ezek a magyar nemzet tagjait érintik. Az eddigi bizonyítékok alapján a fiatalok biztosan nem követtek el terrorizmussal összeköthető bűncselekményt - állította. Az első és a második világháború lezárását követően a kisebbségek védelmére szolgáló wilsoni alapelvek elismerése nem, vagy csak részben valósult me...
2018-07-31 16:41:52
Tusványos - Az eddigi nemzetpolitika folytatását kérték a kormánytól a határon túli magyar pártok vezetői
... "mesterlövészek" vadásznak kipécézett áldozataikra, és ezzel az egész közösségnek sokat ártanak. Az RMDSZ politikusa ezzel az utóbbi időkben született megdöbbentő - az egész közösséget terrorizmussal megbélyegző, a magyar ingatlanvagyon visszaszolgáltatását megtagadó, vagy azt visszaállamosító, a közösségi vezetőket meghurcoló - bírósági ítéletekre utalt, amelyeket elfogadhatatlan...
2018-07-27 18:53:43
A török parlament megszavazta a terrorizmus elleni harcot szabályozó új törvénycsomag egészét
... a képviselők szerdán a javaslat egészét is jóváhagyták.
A leadott szavazatok számát és arányát hivatalosan nem ismertették.
A módosítások számos jogszabályt - köztük a terrorizmussal folytatott harcról szóló törvényt - és a rendkívüli állapot keretében kiadott törvényerejű rendeleteket is érintik.
A törvénycsomag egyebek mellett kiterjeszti a tartományi kormányzók j...
2018-07-25 17:50:30
A török parlament már több mint a felét elfogadta a terrorizmus elleni harcot szabályozó új törvényjavaslat-cso
...
A tervezett módosítások számos jogszabályt - köztük a terrorizmussal folytatott harcról szóló törvényt - és a rendkívüli állapot keretében kiadott törvényerejű rendeleteket is érintik.
A javaslat értelmében Törökország 81 tartományának kormányzói, ha a közrend és a biztonság úgy kívánja, legfeljebb 15 napig korlátozhatják adott egyének be- és kilépését a tartomány bizony...
2018-07-24 20:32:33
Erdogan éles szavakkal bírálta a Gázai övezetre mért izraeli csapásokat
... mit mond, hanem az, hogy Törökországnak mire van szüksége".
A török parlament hétfőn kezdte meg a 25 pontból álló javaslatcsomag vitáját, amely számos jogszabályt - köztük a terrorizmussal folytatott harcról szóló törvényt - és a rendkívüli állapot keretében kiadott törvényerejű rendeleteket is érinti.
A szöveg értelmében Törökország 81 tartományának kormányzói, ha a köz...
2018-07-24 13:51:38
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......81 82 83 
Címkék: John McCain, Szergej Lavrov, Központi Hírszerző Ügynökség, Paul Ryan, olasz kormány, olasz államfő, török vezetés, agydaganatos John, román államfő, eddigi nemzetpolitika, határon túli, török parlament, terrorizmus elleni, felét elfogadta, hatóságok veszélyesnek, terrorizmussal vádolt, menedékkérők fellebbezésének, csomagban szereplő, török hatóságok, puccskísérlettel összefüggésben, török hatóságoknak, intézményesített dialógus, orosz szerveknek, terrorizmussal kapcsolatos, helyzeten változtatni, háború végén, haza szolgálata, képviselőház republikánus, jogsértések mellett, magyar nemzet, eddigi bizonyítékok, fiatalok biztosan, második világháború, kisebbségek védelmére, egész közösségnek, utóbbi időkben, egész közösséget, magyar ingatlanvagyon, közösségi vezetőket, képviselők szerdán, javaslat egészét, leadott szavazatok, módosítások számos, terrorizmussal folytatott, rendkívüli állapot, törvénycsomag egyebek, tartományi kormányzók, tervezett módosítások, javaslat értelmében, tartomány bizony,
© 2013 TVN.HU Kft.