Belépés
Horváth Csaba: a Vörösmarty teret a régi értékek megtartása mellett kellene felújítani
... szerkezetét, ehhez képest a Vörösmarty-szoborcsoport körüli alacsony műemlékkerítés, amely óvandó érték, eltűnik az átépítés következtében.
Horváth Csaba megjegyezte, hogy a tervek szerint a téren hét új fát terveznek ültetni, és a környező utcákban nyolc dézsás fát helyeznek majd el. Azt hangoztatta, a Fidesz az elmúlt években tízezrével vágta ki Budapest fáit.
Az MSZ...
2019-01-22 14:31:58
Sikeresen vizsgázott Izrael nagy hatótávolságú rakéták elleni Nyíl-3 légvédelmi rakétája
... megtervezi az elfogórakéta útvonalát, majd a légkörön kívül megsemmisíti a lövedékeket.
Reuven Rivlin államelnök gratulált a légierőnek a sikeres tesztelés után, amelyre az előzetes tervek szerint, de egy biztonsági szempontból különösen feszült időszakban került sor. A légvédelem Vaskupola nevű rendszere két nappal korábban fogott el egy Golán-fennsíkon lévő izraeli síparadi...
2019-01-22 12:11:55
Jakubinyi érsek kiterjesztette a csíksomlyói búcsút a pápalátogatás napjára is
... kapcsolatban.
Korábban Potyó Ferenc, a főegyházmegye általános helynöke nyilatkozta a Maszol.ro portálnak, hogy felmerült a pápalátogatás és a csíksomlyói búcsú összevonásának a lehetősége. Szerinte ez egyszerűbb lett volna a szervezők számára, és a hívek részvétele is biztosabb, markánsabb lett volna, de a végső szó a fogadalmi búcsút szervező ferences szerzeteseké volt, ők ...
2019-01-22 11:43:40
PwC: megingott a globális gazdasági növekedésbe vetett bizalom
... bizonytalanság növekedése miatt.
A vezérigazgatói optimizmus csökkenése saját országuk határain túl is hatást gyakorolt a növekedési tervekre. Az Egyesült Államok a válaszadók 27 százaléka szerint ha szűken is, de tartja pozícióját mint a növekedés szempontjából legfontosabb piac, ami a 2018-as 46 százalékhoz képest jelentős visszaesés. A második legvonzóbb piac, Kína népsze...
2019-01-21 21:02:34
Rendkívül nehéz körülmények lassítják a több mint 100 méter mély kútba zuhant spanyol kisfiú mentését
... járatnak a kivájásával, amelyet a kútnyílással párhuzamosan, attól négy-öt méterre kezdtek el ásni.
A tervezett 60 méterből eddig 53 méterrel készültek el, és a szakember előrejelzése szerint kedd hajnalban fejezhetik be a munkálatok ezen szakaszát.
Ezt követően először a járatot ki kell bélelni, hogy biztonságos legyen és ne omoljon be, majd kézi erővel megkezdhetik öss...
2019-01-21 20:32:29
Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
... hozzátette: aki a tavaly nyári szűkebb körű, illetve és a hétfőn indult teljes körű próba idején befizette vagy ezután fizeti be az eljárási díjat, visszakapja a pénzét.
Theresa May szerint a visszatérítés módjáról a további részleteket a kormány "megfelelő időben" közzéteszi.
Nagy-Britanniában a brit statisztikai hivatal (ONS) jelenlegi becslései szerint 3,2 millió kül...
2019-01-21 19:12:21
Négy rendőr megsérült a barcelonai taxisok tiltakozóakciói során
...
A hatóságok tájékoztatása szerint hárman a barcelonai parlamentnél szenvedtek sérüléseket, amikor a tüntetők át akartak jutni az épületet körülvevő park kapuján. Az egyik rendőrt üvegpalackkal vágták fejbe.
Egy negyedik rendfenntartót pedig akkor ért sérülés, amikor meg akarta akadályozni, hogy a tiltakozók elérjék a kikötői létesítményeket.
Barcelonában négy nappal...
2019-01-21 18:12:08
Hidvéghi: Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok önállóságát
... "rögtönítélő bíróságokban" a brüsszelibürokraták mellett a Soros-szervezetek emberei ülnének, és ők közösen döntenének arról, melyik tagállam jogállam és melyik nem.
Hidvéghi Balázs szerint persze valójában arról döntenének, hogy melyik tagország a megfelelő az ő bevándorláspárti elvárásaiknak.
Ráadásul ezek a senki által meg nem választott Soros-szervezetek több pénzt é...
2019-01-21 14:41:51
Seuso-kincs, 1989, antik Perzsia - Kihirdették a Nemzeti Múzeum idei programját
... Benedek felhívta a figyelmet a múzeum 2017-ben megnyitott, ferencvárosi Málenkij Robot Emlékhelyére is, amely idén az Év Európai Múzeuma Díj jelöltjei között van.
Mint közölte, a tervek szerint február végére befejeződik a Múzeumkert rekonstrukciója, majd a beruházás második ütemében a hátsó kertészházban alakítanak ki kávézót.Az MNM dolgozik az Andrássy Emlékmúzeum kialakítá...
2019-01-21 14:31:31
Brexit - Felmérés: a brit vállalatvezetők elvetik a megállapodás nélküli kilépést
... elutasította.
A legnagyobb és legrégibb, 1903-ban alapított brit vállalatvezetői szervezet, az Institute of Directors (IoD) 1200 vállalatigazgató bevonásával elvégzett, vasárnap ismertetett felmérése szerint a cégvezetők legnagyobb egyedi csoportja - 45 százalék - újabb népszavazást szeretne a brit EU-tagságról, illetve a kilépés feltételeiről.
A vizsgálat résztvevőinek...
2019-01-20 15:11:49
1 2 3 ..................885 886 .........1328 1329 .........1770 1771 1772 
Címkék: Horváth Csaba, Nemzeti Múzeum, Reuven Rivlin, Korábban Potyó Ferenc, Egyesült Államok, Theresa May, Hidvéghi Balázs, Málenkij Robot Emlékhelyére, Európai Múzeuma Díj, Andrássy Emlékmúzeum, régi értékek, csíksomlyói búcsút, pápalátogatás napjára, globális gazdasági, több mint, külföldi EU-polgárok, barcelonai taxisok, tagállamok önállóságát, brit vállalatvezetők, megállapodás nélküli, átépítés következtében, tervek szerint, környező utcákban, elmúlt években, elfogórakéta útvonalát, légkörön kívül, sikeres tesztelés, előzetes tervek, biztonsági szempontból, légvédelem Vaskupola, főegyházmegye általános, csíksomlyói búcsú, szervezők számára, hívek részvétele, fogadalmi búcsút, vezérigazgatói optimizmus, növekedési tervekre, növekedés szempontjából, második legvonzóbb, kútnyílással párhuzamosan, szakember előrejelzése, munkálatok ezen, tavaly nyári, hétfőn indult, eljárási díjat, visszatérítés módjáról, további részleteket, brit statisztikai, hatóságok tájékoztatása, barcelonai parlamentnél,
© 2013 TVN.HU Kft.