Belépés
Török offenzíva - Erdogan: Ankara szíriai arab szövetségesei betörhetnek az északnyugat-szíriai Manbídzs térség
... építenek és átlépnek az Eufrátesz keleti oldalára, az YPG fennhatósága alatt álló területekre. Ankara a szerda óta zajló Béke Forrása fedőnevű északkelet-szíriai hadművelet keretében állítása szerint már ellenőrzése alá vonta a határ menti Rász el-Ajn és Tell-Abjad városát, az új célpont pedig nyugatról bevenni a szintén határ mentén fekvő Kobani városát.
Az YPG-vezette Szíri...
2019-10-14 12:31:50
Szebenyi Judit versei
... szeretet egymás felé!

Kell felemelni, segíteni elesett embereket
Tudni kell érezni lélekkel, szívvel, szeretettel.
Lépjetek a tiszta útra, hol nincs hazugság
Ezek szerint éljetek így erősödik lelketek!

Lélek, test, szellem, ha sérült minden hiábavaló...
Ám ne gondold hogy nem megoldható.
Mindre a válasz szeress, lelkeddel, szíveddel...
2019-10-12 19:00:15
Indulhat a Suzuki innovációs projektjének utolsó szakasza
...
A projekt összköltsége 5,308 milliárd forint, amelyből 2,712 milliárd forint saját forrás, 2,596 milliárd forint pediga Széchenyi 2020 program keretében nyújtott vissza nem térítendő támogatás. A projektet konzorciumi együttműködésben valósítja meg az autógyártó cég a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft., a PEMÜ Műanyagipari Zrt. és a Pázmány Péter Katolik...
2019-10-12 07:04:20
Macron: minden vitás európai kérdésben lehetséges megoldás Orbán Viktorral és a visegrádi négyekkel
... értékét.
"A 27-ek Európájában mindig tárgyalnunk kell, a párbeszéd soha nem szakadhat meg, a nézeteltérések csökkentésén vagy túllépésén kell dolgoznunk" - mondta a francia elnök, aki szerint "Európának még több szuverenitásra, még több ambícióra és még nagyobb egységre van szüksége".
Emmanuel Macron úgy fogalmazott, hogy aki azt gondolja Európában, hogy "a belső megos...
2019-10-11 17:31:53
CAFe Budapest - A Halászbástya monumentális kartonmása épül fel a Szabadság téren
... milliónyian vettek már részt. Épített már tornyot, templomot, mesebeli kastélyt, még egy hidat is felhúzott Avignonban, amelyet óriási léggömbök repítettek a folyó fölé.
Az elemek rendszerint a járókelők segítségével kerülnek a helyükre - így észrevétlenül ők is a mű részévé válnak.
"A legtöbb művész ragaszkodik alkotásához, de engem mindig sokkal inkább az motivált, h...
2019-10-11 16:32:09
Amerikai importvámok - Kínai pártlap: elérhetőbb cél lenne egy részleges megállapodás
... belátni, hogy a kereskedelem nem úgy működik, hogy a "nyertes mindent visz", el fogja veszíteni annak a lehetőségét, hogy pontot tegyen "veszélyes játszmája" végére.
A cikk érvelése szerint, ha a jelenlegi tárgyalások ismét eredménytelenül zárulnak, és nem sikerül feloldani a patthelyzetet azelőtt, hogy a legújabb amerikai pótvámok életbe lépnének, Kína újabb válaszlépéseket...
2019-10-11 15:21:39
Elhunyt Alekszej Leonov, az első űrhajós, aki kilépett a világűrbe
... vezetőhöz tartó űrhajós ült. A gépkocsivezető életét vesztette, Georgij Beregovoj és Andrian Nyikolajev kozmonauta könnyebben megsérült, de Leonovnak nem esett baja.
1971-ben a tervek szerint tagja lett volna az első űrállomás, a Szaljut legénységének, ám társa, Valerij Kubaszov megbetegedése miatt más űrhajósoknak kellett repülniük helyettük. A dublőrként belépett Georgij Do...
2019-10-11 14:31:44
Tízezrek búcsúznak Prágában Karel Gott énekestől
... csokrainak.
A Zofín-palota két másik termében is kialakítottak Karel Gott-emlékhelyeket, míg a kijárat melletti sátorban az emberek beírhatnak az odakészített emlékkönyvekbe.
A tervek szerint a palota este tízig lett volna nyitva, de a rendezők már most közölték, hogy a nyitvatartást a nagy érdeklődésre való tekintettel éjfélig meghosszabbítják. Az első érdeklődők - cseh...
2019-10-11 14:21:35
Az Európai Bizottság jegyzéket tett közzé húsz kiemelten veszélyes növénykárosítóról
...
A tájékoztatás szerint a listára felkerült egyebek mellett a szőlőket és csonthéjasokat is fenyegető Xylella fastidiosa nevű baktérium, a japán cserebogár, a simahátú csillagoscincér, valamint a citrusfélék sárga sárkány betegségének és fekete foltosság betegségének kórokozója.
A bizottság arra szólította fel az uniós tagállamokat, indítsanak a nyilvánosság tájékoztatásá...
2019-10-11 13:22:21
Palkovics: Magyarország már nem az összeszerelőüzemek országa
... karán közel egymilliárd forintból kialakított Innovációs és Tudásközpont avatásán beszélt arról, hogy az IMF néhány hete értékelte a különböző országok gyártási rendszereit. A felmérés szerint Magyarország Németországgal azonos szinten áll, ami azt mutatja, hogy ma már nem csak idehozzuk és alkalmazzuk a fejlett technológiát, de képesek vagyunk a továbbfejlesztésre is.
Utalt ...
2019-10-11 11:31:05
1 2 3 ..................910 911 ..........1365 1366 .........1820 1821 1822 
Címkék: Szebenyi Judit, Orbán Viktorral, CAFe Budapest, Elhunyt Alekszej Leonov, Prágában Karel Gott, Európai Bizottság, Béke Forrása, YPG-vezette Szíri, Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft, PEMÜ Műanyagipari Zrt, Pázmány Péter Katolik, Emmanuel Macron, Georgij Beregovoj, Andrian Nyikolajev, Valerij Kubaszov, Georgij Do, Karel Gott-emlékhelyeket, Magyarország Németországgal, visegrádi négyekkel, részleges megállapodás, első űrhajós, határ menti, szintén határ, tiszta útra, válasz szeress, projekt összköltsége, projektet konzorciumi, 27-ek Európájában, párbeszéd soha, nézeteltérések csökkentésén, francia elnök, belső megos, folyó fölé, elemek rendszerint, járókelők segítségével, legtöbb művész, cikk érvelése, jelenlegi tárgyalások, patthelyzetet azelőtt, legújabb amerikai, gépkocsivezető életét, tervek szerint, első űrállomás, dublőrként belépett, kijárat melletti, emberek beírhatnak, odakészített emlékkönyvekbe, palota este, nagy érdeklődésre, első érdeklődők, tájékoztatás szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.