Belépés
Terrorizmus - A német hatóságok 9 iszlamista terrortámadást hiúsítottak meg a 2016-os berlini merénylet óta
... akiket terrorcselekmény előkészítésével gyanúsítanak.
Egy héttel később, november 19-én Berlinben egy szíriai férfit fogtak el, őt ugyancsak iszlamista indíttatású terrortámadás tervezésével gyanúsítják.
Ezek az eredmények azt mutatják, hogy "biztonsági szerveink kiváló munkát végeznek, a nap 24 órájában, a hét minden napján" - nyilatkozott Horst Seehofer szövetségi bel...
2019-12-22 15:42:04
Borvendég János kapta idén a Hőgyes Endre-emlékérmet
... díjazott az ünnepségen a magyar klinikai gyógyszeres vizsgálatok történetéről szóló előadásában arról beszélt: már az 70-es évektől kezdődően új klinikai gyógyszerek vizsgálatának tervezésével, szervezésével foglalkozott. Több mint ötven tudományos közlemény szerzője, társszerzője, az 1980-as évektől kezdődően számos nemzetközi bizottság tagja.
Az 1961-ben alapított Hőgyes En...
2019-12-13 18:51:25
Péntektől látható a S/ALON BUDAPEST lakástrend-kiállítás Budapesten
... MTI-nek elküldött tájékoztató szerint az idei rendezvény kiemelt kiállítása lesz Marc Ange dizájner Egy rendkívüli világ (An Extraordinary World) című tárlata. Az egykor luxusautók tervezésével foglalkozó francia-olasz művész enteriőrjében a gyermekkori félelmeiből, álmaiból és friss élményeiből táplálkozó bútordarabok kapnak helyet. A tervezővel személyesen is találkozhatnak a lá...
2019-09-19 14:01:15
Nagy István: a magyar agráriumban elkerülhetetlen a nemzedékváltás
... agrárszakembereinek ma már iskolai végzettségük birtokában azzal is szembe kell nézniük, hogy a munkakörök átalakultak, a robotizáció, az automatizáció hatására nő az igény a rendszerek tervezésével, építésével, üzemeltetésével foglalkozó informatikai robotikai képzettségű szakemberek iránt.
Nem kevesebb emberre van szükség az agráriumban, hanem más feladatkörben, a magasabb ...
2019-09-02 13:52:02
A fagyógyászat igen kellemes eljárás.
... ezért kelt vágyat és jó érzést látványa oly sok embernek. Alkalmazás: A ciprus lábánál vigaszt találhat. Az álmodozó embernek segít, hogy nyugodtan, de céltudatosan foglalkozzon élete tervezésével.

Cseresznyefa

A párkapcsolati gátlásokat oldhatjuk vele, de segít a szexuális problémák megoldásában is. Érdemes a párunkkal közösen megölelnünk!

Eukalip...
2019-04-08 09:10:15
Krónika 7. rész (pénzügyi közvetítőrendszer, hazai kkv-k)
... fejlődéséhez, a folyamatosan bővülő számú magyar vállalatok megerősítéséhez vezet.
Az előterjesztés három - a kkv-k támogatásáról, a szabványosításról, valamint az építmények tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos viták rendezésében közreműködő szervezetről szóló - törvény módosítására tesz javaslatot.
A kkv-k támogatásáról szóló törvény módosításában kezdeményezik ...
2018-10-30 13:21:11
Tehetséggondozó központot nyitott Kárpátalján a Mathias Corvinus Collegium
... is jelez, hogy több mint négyszeres volt a túljelentkezés. Külön kiemelte, hogy tapasztalatai szerint a kárpátaljai magyar szülők nagyon gondoskodók, törődnek gyermekeik jövőjének tervezésével.
Az ügyvezető igazgató kifejtette, hogy az új oktatási centrum általános iskolásokat karol fel, szerteágazó, interdiszciplináris területekre is kiterjedő tehetséggondozással. A kárpáta...
2018-09-29 11:21:06
A Flowserve új fejlesztési központjában 35 mérnöki pozíciót hoznak létre
...
Kifejtette: az ipari berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozó társaság fejlesztési központjában később 150-re nőhet a magas képzettséget igénylő munkahelyek száma.
A beruházás olyan iparágban valósul meg, amely stratégiainak mondható a magyar gazdaságban - hangsúlyozta a parlamenti államtitkár kifejtve, hogy a kutatás és a fejlesztés, az innováció, illetve a m...
2018-06-06 13:19:55
David Bushnell feltaláló
... jelentkezett a bostoni Yale Egyetemre, ahol elfogadták pályázatát, így 1771-től az egyetem hallgatója lett. Az egyetem falai között kezdett el különféle víz alatti robbanószerkezetek tervezésével próbálkozni, melyek során felvetődött benne egy víz alatti jármű ötlete, mely robbanószerkezeteit el tudná juttatni az ellenséges hadihajó alá.

A Turtle vázlata

[kep...
2018-04-02 21:57:27
1879. Március 12.SZEGED - tiszai A NAGYÁRVÍZ - 139. ÉVFORDUL
... felére tudott levonulni a városról. A tényleges újjáépítés1880-ban indulhatott, irányítására Tisza Lajos miniszteri biztost nevezték ki. Az utcahálózat és az új árvízvédelmi rendszer tervezésével Lechner Lajost bízták meg, munkájáért több hazai és nemzetközi díjat kapott. Szinte példátlan európai összefogás és pénzügyi támogatás segítségével 883-ra már ki is alaklt a mai körutas-s...
2018-03-12 21:12:01
1 2 3 ..12 13 .19 20 .24 25 26 
Címkék: Borvendég János, Hőgyes Endre-emlékérmet, ALON BUDAPEST, Nagy István, Mathias Corvinus Collegium, David Bushnell, Horst Seehofer, Hőgyes En, Marc Ange, Extraordinary World, Yale Egyetemre, Tisza Lajos, Lechner Lajost, német hatóságok, 2016-os berlini, magyar agráriumban, fagyógyászat igen, héttel később, szíriai férfit, magyar klinikai, 70-es évektől, 1980-as évektől, 1961-ben alapított, idei rendezvény, rendkívüli világ, egykor luxusautók, gyermekkori félelmeiből, tervezővel személyesen, munkakörök átalakultak, automatizáció hatására, rendszerek tervezésével, ciprus lábánál, álmodozó embernek, párkapcsolati gátlásokat, szexuális problémák, párunkkal közösen, folyamatosan bővülő, előterjesztés három, kkv-k támogatásáról, építmények tervezésével, kárpátaljai magyar, ügyvezető igazgató, ipari berendezések, magas képzettséget, beruházás olyan, magyar gazdaságban, parlamenti államtitkár, bostoni Yale, egyetem hallgatója, egyetem falai, ellenséges hadihajó, terrorcselekmény, elkerülhetetlen,
© 2013 TVN.HU Kft.