Belépés
Koronavírus - Merkel: Németország hajlandó kompromisszumokra a rendkívüli uniós csúcson
... hozzávetőleg ezermilliárd eurós költségvetést egységesen kell kezelni, egyszerre kell megállapodni mindkét ügyben. Az idő sürget, mert nemcsak megegyezni kell, hanem a tervezhetőség biztosításához ki kell dolgozni a források felhasználásról szóló programokat is.
Egy "nagyon gyors megállapodás a kívánatos", de nem biztos, hogy ez sikerül a kétnaposra tervezett rendkívüli csúc...
2020-07-14 20:33:39
MNB: kulcsfontosságú a költségvetés növekedési hatásának tervezhetősége
... megjegyezték, hogy az elmúlt évek gazdaságpolitikai eredményeinek kulcstényezője volt a monetáris és költségvetési politika közötti konstruktív összhang. Ma már azonban a tartós felzárkózás biztosításához, a versenyképesség növeléséhez a megnövekedett költségvetési mozgástér kihasználására és a költségvetés növekedésre gyakorolt hatásának tervezhetőségére van szükség, arra, hogy a...
2017-03-14 12:32:20
Az európai szuperállam születése
... Stabilitási Mechanizmusba (ESM) való belépés folyamatát. A szerződés azonnali hatállyal életbe lép, amint a tagállállamok, melyek kötelezték magukat a szerződésben leírt alaptőke 90%-nak biztosításához aláírják a szerződést. Közös célunk, hogy az ESM 2012 júliusában életbe lépjen.
Mielőtt tovább mennénk néhány szó arról, hogy mi is az az ESM. Röviden és tömören egy pénzügyi v...
2012-01-16 10:43:57
Az európai szuperállam születése
... Stabilitási Mechanizmusba (ESM) való belépés folyamatát. A szerződés azonnali hatállyal életbe lép, amint a tagállállamok, melyek kötelezték magukat a szerződésben leírt alaptőke 90%-nak biztosításához aláírják a szerződést. Közös célunk, hogy az ESM 2012 júliusában életbe lépjen.

Mielőtt tovább mennénk néhány szó arról, hogy mi is az az ESM. Röviden és tömören egy pénz...
2012-01-15 21:12:39
Lesz még rosszabb is!
... országban tapasztalható rendőri jelenlét hiánya. Magyarországnak ugyanakkor elsősorban nem több rendőrre - de arra is -, hanem hatékonyabb munkaszervezésre, és a rendőri jelenlét biztosításához, a túlóradíjak kifizetéséhez szükséges többletforrásokra van szüksége.

A Fidesz egy teljesen új, a jelenlegi kaotikusan és elégtelenül működő rendőrségi struktúra helyett ...
2010-10-01 15:12:39
1 
Címkék: Stabilitási Mechanizmusba, rendkívüli uniós, költségvetés növekedési, európai szuperállam, tervezhetőség biztosításához, források felhasználásról, kétnaposra tervezett, elmúlt évek, tartós felzárkózás, versenyképesség növeléséhez, megnövekedett költségvetési, költségvetés növekedésre, szerződés azonnali, szerződésben leírt, rendőri jelenlét, túlóradíjak kifizetéséhez, jelenlegi kaotikusan, tervezhetőségére, munkaszervezésre, kulcsfontosságú, magyarországnak, versenyképesség, felhasználásról, biztosításához, kihasználására, tervezhetősége, kulcstényezője, tervezhetőség, tagállállamok, mechanizmusba, költségvetést, eredményeinek, megnövekedett, kifizetéséhez, költségvetési, tapasztalható, ezermilliárd, megállapodás, költségvetés, szerződésben, megjegyezték, megállapodni, hozzávetőleg, koronavírus, növeléséhez, túlóradíjak, stabilitási, szuperállam, programokat, hatékonyabb, felzárkózás, konstruktív, növekedésre, elégtelenül, németország, elsősorban, rendőrségi, növekedési, kaotikusan, kétnaposra, rendkívüli,
© 2013 TVN.HU Kft.