Belépés
Kövér: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
... tárgyalásakor - mondta a házelnök, aki hozzátette: az obstrukciónak egy formája zajlott már akkor is.
Kövér László, a Fidesz országos választmánya elnökeként kitért arra is, hogy a testület a jövő héten ülést tart, és ha sikerül összeállítani az EP-listát úgy, hogy annyi név szerepeljen rajta, mint ahány mandátumot Magyarország elnyerhet, akkor beterjesztik a választmány elé...
2018-12-13 21:32:44
Krónika 3. rész (napirend, ügyrendi vita)
... egy törvényjavaslattal - mondta.
Keresztes László Lóránt (LMP) a házbizottság ülésének összehívását kérte a házelnöktől, aki erre úgy reagált: a megfelelő időben össze fogja hívni a testület ülését.
Vejkey Imre (KDNP) megerősítette: az igazságügyi bizottság eseti jellegű állásfoglalása a kérdéses 2925 javaslatról szól.
Kövér László ezután lezárta az ügyrendi vitát.|...
2018-12-10 16:01:58
Egyben szavaznak az ellenzéki napirend-módosító javaslatokról
... a házelnök jogosult arra, hogy a plenáris ülés szavazásainak előkészítése körében gondoskodjon arról, hogy a parlament alkotmányos funkcióit hatékonyan teljesíteni tudja.
Ezért a testület azt javasolta, hogy a kérdéses 2925 javaslatról az Országgyűlés egyetlen döntéssel határozzon.
Az ülésen az MSZP és a DK képviselői is elfogadhatatlannak és törvénytelennek nevezték a d...
2018-12-10 14:11:31
Kövér: valódi nemzeti konszenzus a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács működése
... szempontrendszerének megjelenítéséről, és a rövidtávú mérlegelések mellett elvégzi a hosszú távú hatások elemzését is.
Szili Katalin, a tanács alapító elnöke, volt házelnök beszédében felidézte a testület 2008-as megalakulásának előzményeit és hangsúlyozta: az volt a cél, hogy a fenntartható fejlődés kapcsán társadalmi konszenzust teremtsenek a tervezés, egyeztetés és az elle...
2018-12-07 12:11:35
LMP: súlyosabban kell büntetni a környezetszennyező cégeket!
... kérdezték a Magyar Idők információjáról, amelyik szerint napokon belül kiderülhet, hogy Kövér László házelnök kezdeményezi-e a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságánál Demeter Márta, a testület LMP-s alelnöke visszahívását.
Ungár Péter azt felelte, hogy képviselőtársa a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke, illetve a NATO parlamenti közgyűlésének tagja és az is...
2018-12-07 10:51:05
Mezei Jánost választotta elnökévé az erdélyi Magyar Polgári Párt
... parlament alsóházában.
A párt alelnöki tisztségére nyolcan kaptak jelölést. Közülük Kátai Attila, Fülöp Csaba, Benedek László, Mosdóczi Vilmos, és Simon Csaba számára szavazott bizalmat a testület.
Elnöki beköszöntő beszédében Mezei János a párt eredeti elveihez és szellemiségéhez való visszatérést ígérte olyan körülmények között, hogy - mint fogalmazott - azt tapasztalj...
2018-11-24 15:31:44
Kósa: Demeter Márta méltatlanná vált, hogy Magyarországot képviselje
... Magyarország a NATO parlamenti közgyűlésébe hét képviselőt...
2018-11-23 08:01:05
Demeter Mártának a NATO parlamenti közgyűléséből való visszahívását kéri Kövér Lászlótól a honvédelmi bizottság
...
Az erről szóló határozati javaslatot 4 kormánypárti képviselő igen, és Demeter Márta nem szavazata mellett fogadta el csütörtöki ülésén a testület.
Az ülés szünetében Kósa Lajos, a bizottság fideszes elnöke azt hangsúlyozta: nem nyilvános katonai adatot nyilvánosságra hozni egy olyan "vörös vonal", melynek átlépése nem maradhat következmények nélkül.
Mint felidézte:...
2018-11-22 12:38:25
MÖSZ-válság - Az elnökség szeptemberben értesült a hiányról
... pénzügyi folyamatait vizsgáló bizottság tagja mondta el hétfői sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy Erdei Zsolt elnök aláírási joga nem szűnt meg, viszont mellé egy háromtagú tanácsadó testületet állítottak fel, hogy segítsen neki tárgyalni a hitelezőkkel, beszállítókkal, és biztosítsa a szövetség működését.
Kassai és Orodán Sándor, a MÖSZ ellenőrző testületének vezetője hang...
2018-11-19 13:08:11
Tisza 100 - Kövér: meg kell becsülnünk múltunk nagy alakjait
... hazáját, addig, amíg életét kioltották a golyók, melyek "egyúttal pontot tettek az egykori Magyarország történetének végére".
A megemlékezés végén Kövér László, valamint a Corvin-lánc testület elnöke, Vizi E. Szilveszter és Marton Éva alelnök megkoszorúzta a Róheim-villán elhelyezett, a miniszterelnök meggyilkolására emlékeztető táblát.
A koszorúzáson mások mellett jelen...
2018-10-31 11:21:20
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ...38 39 40 
Címkék: Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács, Mezei Jánost, Magyar Polgári Párt, Demeter Márta, Demeter Mártának, Kövér Lászlótól, Kövér László, Keresztes László Lóránt, Vejkey Imre, Szili Katalin, Magyar Idők, Ungár Péter, Közülük Kátai Attila, Fülöp Csaba, Benedek László, Mosdóczi Vilmos, Simon Csaba, Mezei János, Kósa Lajos, Erdei Zsolt, Orodán Sándor, Vizi, Marton Éva, fegyelmi szabályok, ellenzéki napirend-módosító, erdélyi Magyar, honvédelmi bizottság, elnökség szeptemberben, formája zajlott, jövő héten, házbizottság ülésének, megfelelő időben, testület ülését, igazságügyi bizottság, kérdéses 2925, ügyrendi vitát, házelnök jogosult, plenáris ülés, parlament alkotmányos, rövidtávú mérlegelések, hosszú távú, tanács alapító, testület 2008-as, fenntartható fejlődés, parlament honvédelmi, testület LMP-s, párt alelnöki, párt eredeti, erről szóló, ülés szünetében, bizottság fideszes, háromtagú tanácsadó, szövetség működését, egykori Magyarország, megemlékezés végén, miniszterelnök meggyilkolására, koszorúzáson mások,
© 2013 TVN.HU Kft.