Belépés
A 93 éve született Puskás Ferencre emlékezett az Aranycsapat Testület
... hozzá Lomnici, aki kiemelte: az Aranycsapat egykori csapatkapitánya emberként és hazafiként örök példakép az egész magyarság számára.
"Születése napján Bajkai Istvánnal, a testület alelnökével minden esztendőben elzarándokoltunk Puskás sírjához, a budapesti Szent István Bazilika altemplomába, most lélekben hajtunk fejet sírhelyénél. A rendkívüli idők nagy lehetősége, hogy ezú...
2020-04-01 14:33:00
A lengyel ellenzék reméli, hogy a Velencei Bizottság feltárja a bíróságokról szóló törvénymódosítások alkotmány
... kizárt, hogy fogadják őket az igazságügyi tárca alacsonyabb rangú tisztségviselői is.
Grodzki a törvénymódosításokat szerdán Brüsszelben Vera Jourovával, az Európai Bizottság cseh alelnökével, valamint Didier Reynders igazságügyi EU-biztossal is megvitatta.
Az újabban kinevezett bírák legitimitását védő jogszabályt a PiS azután terjesztette elő, hogy a legfelsőbb bíróság...
2020-01-09 16:48:09
Lengyel legfelsőbb bíróság: nem vonható kétségbe az államfő által kinevezett bírák legitimitása
... továbbította. Az Európa Tanács mellett működő szakértői testület tagjai ez ügyben csütörtökön Varsóba érkeznek. Grodzki szerdán Brüsszelben Vera Jourovával, az Európai Bizottság cseh alelnökével, valamint Didier Reynders igazságügyi biztossal is megbeszélést folytatott a készülő módosításokról. A PiS több politikusa viszont úgy ítélte meg, hogy ezekkel az egyeztetésekkel "külföldi...
2020-01-08 18:22:35
Önkormányzat 2019 - Tarlós: 2020-ban klimatizálják a 3-as metrót
... nélkül önkormányzatok nem tudnak támogatást kapni - mutatott rá a főpolgármester.
Azt, hogy Karácsony Gergely Brüsszelben találkozott Frans Timmermanssal, az Európai Bizottság alelnökével, Tarlós István úgy kommentálta, "kiment az általunk oly csodált Timmermanshoz, mint annak idején Bástya elvtárs Moszkvába."
Tarlós István arról is beszélt, hogy elkeserítik az utóbbi id...
2019-10-07 10:01:10
Önkormányzat 2019 - Karácsony: az EU növeli a települések által közvetlenül elérhető forrásokat
...
Karácsony elmondta, hogy többek között Frans Timmermansszal, a brüsszeli testület klímavédelemért felelős leendő alelnökével is tárgyalt, akit biztosított arról, hogy Budapest a helyhatósági választás után az eddiginél jobban ki fogja venni a részét az éghajlatváltozás elleni küzdelemből.
Hangsúlyozta, hogy a fővárosnak át kell gondolnia a klímastratégiáját, magabiztosab...
2019-10-03 17:19:02
Fidesz-KDNP: Soros diktálja Brüsszel migrációs politikáját
... találkozott - mindig zárt ajtók mögött -, így többször is személyesen tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, Frans Timmermansszal, a brüsszeli testület első alelnökével, és Dimitrisz Avramopulosszal, a bizottság migrációs politikáért felelős tagjával - tette hozzá.
A kereszténydemokraták frakciószóvivője azt is mondta, hogy Soros György fizetett embe...
2019-01-15 11:51:42
Brüsszel újabb ajánlásait venné figyelembe Varsó
... nevezné ki.
A szóban forgó módosítási javaslatokat Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter csütörtökön Brüsszelben ismertette Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével.
"Még nem jutottunk el a megállapodásig, de jó irányban haladunk" - jelentette ki a találkozó után Timmermans, megjegyezve, hogy végleges álláspontja a lengyel parlament munkájának ere...
2018-05-04 12:21:50
Konstruktívnak értékelték a résztvevők az ellenzéki választási együttműködésről tartott megbeszélést
... jellemezte a megbeszélést újságíróknak Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője, aki Kunhalmi Ágnessel, az MSZP fővárosi elnökével és Őrsi Gergellyel, az MSZP budapesti ügyvezető alelnökével közösen április végén arra tett javaslatot: előválasztással kell kiválasztani a legjobb és legesélyesebb polgármesterjelölteket a VIII. és a XV. kerületi időközi polgármester-választásra. K...
2018-05-02 13:44:46
Orbán Viktor az Európai Bizottság digitális egységes piacért felelős alelnökével tárgyalt
...
Az egyeztetésen - amelyen részt vett Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos is - az EU digitális egységes piac kezdeményezéséről volt szó. Ehhez jól illeszkednek a magyarországi fejlesztések, így a Digitális Jólét Program is - hangzott el a találkozón.
A digitális egységes piac az Európai Bizottság eg...
2017-11-09 12:52:46
Külföldi egyetemek - Uniós biztosokkal tárgyalt a CEU elnök-rektora Brüsszelben
...
A brüsszeli testület tájékoztatása szerint az elnök-rektor Frans Timmermans-szal, az Európai Bizottság első alelnökével és Carlos Moedas kutatásért, innovációért és tudományért felelős uniós biztossal egyeztetett "a CEU-val kapcsolatos közelmúltbeli magyarországi politikai és jogi fejleményekről".
A közlemény szerint Moedas ismételten aggodalmát fejezte ki a törvénnyel k...
2017-04-24 20:24:03
1 2 3 
Címkék: Puskás Ferencre, Aranycsapat Testület, Velencei Bizottság, Orbán Viktor, Európai Bizottság, Bajkai Istvánnal, Szent István Bazilika, Brüsszelben Vera Jourovával, Didier Reynders, Európa Tanács, Karácsony Gergely Brüsszelben, Frans Timmermanssal, Tarlós István, Frans Timmermansszal, Jean-Claude Junckerrel, Dimitrisz Avramopulosszal, Soros György, Jacek Czaputowicz, Horváth Csaba, Kunhalmi Ágnessel, Őrsi Gergellyel, Deutsch Tamás, Digitális Jólét Program, Frans Timmermans-szal, Carlos Moedas, lengyel ellenzék, bíróságokról szóló, államfő által, 3-as metrót, települések által, ellenzéki választási, egész magyarság, testület alelnökével, budapesti Szent, rendkívüli idők, igazságügyi tárca, újabban kinevezett, legfelsőbb bíróság, készülő módosításokról, brüsszeli testület, helyhatósági választás, eddiginél jobban, éghajlatváltozás elleni, bizottság migrációs, szóban forgó, találkozó után, lengyel parlament, megbeszélést újságíróknak, magyarországi fejlesztések, digitális egységes, elnök-rektor Frans,
© 2013 TVN.HU Kft.