Belépés
Új névvel és új tagsággal folytatja tevékenységét az olasz Liga
... jelentősen erősítheti a migrációs helyzet és a migránshajók feltartóztatása miatt vele szemben indított bírósági eljárások.
Mások Salvini igazi vetélytársának a 16 százalék körüli Olasz Testvérek (FdI) elnökét, Giorgia Melonit tartják. Meloni hétfőn hangsúlyozta, hogy a Liga és az FdI együtt fog kormányra kerülni.
"Erős és egységes kormányt adunk Olaszországnak" - jele...
2020-08-04 09:41:14
Testvérek
A jó testvérek mindhalálig összetartanak,
akármilyen nehéz sorsuk, együtt maradnak,
mert szívük törne össze, ha bármelyikük léte,
már csak hiányként lépne a másik életébe.

A jó testvérek nem feledik anyjuk szép szavát,
sem az életből merített bölcs tanítását,
mely arról szólt, hogy mind, aki egy vérből való,
az sosem lehet egymással eluta...
2020-08-03 11:54:03
Fiatal lányok futtatóit fogták el a rendőrök Budapesten
... életévét be nem töltött személyről pornográf felvétel készítése, kétrendbeli kitartottság, valam...
2020-08-02 08:31:10
Egyetértés a különbőzőségben
... szeretet mérsékli a szabadságot. Amikor eldöntjük, hogy mit akarunk és mit nem akarunk tenni, akkor nemcsak az Isten iránti személyes felelősségünket kell megfontolnunk, hanem a keresztyén testvérek iránti felelősségünket is. Cselekedeteink soha nem válhatnak ártalmassá másokra nézve - mert rossz példát adhatunk, vagy rosszra ösztönözhetünk.
A gyülekezeti közösséget ill...
2020-07-31 07:09:01
A Mester és Margarita az orosz őrizetesek kedvenc olvasmánya
... is. A top 10-es listára került még Tolsztojtól a Háború és béke (a 4. helyen), az Anna Karenina (9.) és a Feltámadás (10.) Dumas-tól a Három testőr (5.), Dosztojevszkijtől A Karamazov testvérek (6.), Hugótól A nyomorultak (7.) és Solohovtól a Csendes Don (8.)
A gyakran kölcsönzött regényírók között szerepel még Theodore Dreiser, Erich Maria Remarque, Borisz Akunyin, Guzel Jah...
2020-07-30 18:52:07
Koronavírus - Olaszországban megszavazta a vészhelyzet meghosszabbítását a felsőház Sárközy Júlia, az MTI tudós
... korábbi vészhelyzet elrendelésekor sem folyamodott ehhez. Giuseppe Conte azonban így akarta elkerülni, hogy a parlament megkerülésével vádolják.
Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke elfogadhatatlannak nevezte a vészhelyzet meghosszabbítását. Hangoztatta, hogy Európában egyetlen más ország sem folyamodott ehhez.
A vészhelyzet fenntartása a kormány é...
2020-07-29 07:26:42
OrgonaPont és Orgonák éjszakája - Augusztusi programok százait ajánlja a Filharmónia
... fültanúja.
Pécsett a bazilikában sötétben tartanak jótékonysági koncertet látássérült művészek előadásában. Az est során Péterfay Ferenc orgonaművész és Bán Tamás klarinétművész játéka, továbbá a Kopa testvérek, Marcell és Dóra versei hallhatók, a jegyvásárlók a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatják.
Augusztus 8-án 20 óra 20 perckor az Orgonák éjsz...
2020-07-29 07:14:36
Ferenc pápa beszéde 07.26
... eladó kereskedőről szóló jézusi példabeszédekről elmélkedett a Szentatya szokásos déli beszédében, majd arra kérte a fiatalokat, hogy ne hagyják magukra az időseket.

Kedves testvérek, jó napot kívánok!
A mai, vasárnapi evangélium (vö. Mt 13,44-52) annak a fejezetnek az utolsó versei, amelyet Máté a mennyek országáról szóló példabeszédeknek szentel. Ez a szaka...
2020-07-27 08:24:20
EU-csúcs - Salvini: Orbán Olaszország mellett áll, miközben a római kormányfő és baloldali európai barátai Olas
... kijelentéseit. A kommentárok hangsúlyozták, hogy bár Magyarország is saját érdekeit követi, Hollandiával szemben kiállt Olaszország és a római kormány mellett.
Adolfo Urso, az Olasz Testvérek (FdI) politikusa, az Olaszország-Magyarország parlamenti baráti társaság elnöke azt hangoztatta, hogy Orbán Viktor és a visegrádi négyek Olaszország legjobb szövetségesei.
"Most fed...
2020-07-19 19:33:21
EU-csúcs - Olasz-magyar parlamenti baráti társaság elnöke: Orbán és a visegrádi négyek Olaszország legjobb szöv
... szövetséget vezethet, megmentve az uniót az északi, holland kalózoktól, az európai közösség egykori alapítói szolidaritási szellemét követve".
A Giorgia Meloni vezette jobboldali Olasz Testvérek politikusa Budapestre való indulása előtt reagált, ahol a két ország parlamenti tagjait pártállástól függetlenül tömörítő egyesület elnökeként tárgyal.
Adolfo Urso a magyar kor...
2020-07-19 17:52:59
1 2 3 .................431 432 .........646 647 .........861 862 863 
Címkék: Sárközy Júlia, Orbán Olaszország, Mások Salvini, Olasz Testvérek, Giorgia Melonit, Anna Karenina, Dosztojevszkijtől Karamazov, Hugótól, Csendes Don, Theodore Dreiser, Erich Maria Remarque, Borisz Akunyin, Guzel Jah, Giuseppe Conte, Giorgia Meloni, Péterfay Ferenc, Magyar Vakok, Gyengénlátók Országos Szövetségét, Adolfo Urso, Orbán Viktor, olasz Liga, rendőrök Budapesten, orosz őrizetesek, vészhelyzet meghosszabbítását, felsőház Sárközy, római kormányfő, visegrádi négyek, migrációs helyzet, migránshajók feltartóztatása, másik életébe, életből merített, vérből való, sosem lehet, keresztyén testvérek, gyülekezeti közösséget, gyakran kölcsönzött, parlament megkerülésével, jobboldali Olasz, vészhelyzet fenntartása, bazilikában sötétben, utolsó versei, mennyek országáról, kommentárok hangsúlyozták, római kormány, európai közösség, példabeszédekről, példabeszédeknek, felelősségünket, különbőzőségben, feltartóztatása, klarinétművész, olaszországban, ösztönözhetünk, cselekedeteink, elrendelésekor, megkerülésével,
© 2013 TVN.HU Kft.