Belépés
Közös klímaügyi fellépést követel a kormánytól az ellenzék
... hanem kezdeményeznie kell a közös európai fellépést - hangsúlyozta.
A fideszes képviselők, azzal, hogy nem vettek részt az ülésen, elárulták az ország és az emberiség jövőjét, ha úgy tetszik, akkor a kormánypárti politikusok "jövőgyilkosok" - mondta.
Bősz Anett (független), a Liberálisok politikusa azt mondta, az ország energiapolitikája szembe megy azzal a trenddel, ame...
2019-09-18 12:51:53
24. évközi hét szerda 09.18.
... 1Tim 3,14-16

EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
Akik mindenben kifogásolni valót találnak, azoknak sem Keresztelő János szigorú élete, sem Jézus emberi közvetlensége nem tetszik.
Egy alkalommal Jézus így szólt a néphez:
Kihez hasonlítsam e nemzedék fiait? Kihez is hasonlítanak? Olyanok, mint az utcán tanyázó gyermekek, akik így kiáltoznak egymáshoz:
...
2019-09-18 11:06:59
EU-tisztújítás - Ursula von der Leyen: a közös értékek jelentik az európai életmódot
... jelentenének a kontinens kultúrájára.
Elutasította ezt az elnevezés-terület párosítást a bizottság távozó elnöke, Jean-Claude Juncker is, aki egy minapi nyilatkozatában kiemelte: "nem tetszik a gondolat, hogy az európai életmód ellentétes lenne a bevándorlással. A messziről érkezők befogadása része az európai életmódnak, amely az energiák és a tehetségek egyesítését, mások ti...
2019-09-16 16:52:18
Boldogok, akiket üldöznek
..."Ne meneküljünk el az üldöztetés elől, ha Istennek úgy tetszik, hogy ilyen módon sújtson le ránk, és ha igazságtalanul kell szenvednünk, hordozzuk el ezt béketűréssel."

- Kálvin János -...
2019-09-14 21:51:05
Szép napot mindenkinek!
... és ne ítélkezz elhamarkodottan. Ismerd meg előbb a másikat, képzeld magad az ő helyzetébe, hogy Te, mit tennél az Ő helyében? Hisz vannak olyan helyzetek, amelyeket sajnos tettszik-nem tetszik, úgy kell elfogadnunk, ahogy vannak. De mindig adott egy lehetőség, hogy azt megváltoztasd... csak hát, tenni, akarni kell érte.
Tanuld meg elfogadni azt, amit a ma, nyújt neked, ho...
2019-09-14 08:11:47
Elgörbíted az egyenest?
... magunknak.

Mindezekkel a hamis meggondolásokkal tulajd...
2019-09-13 20:50:30
A Kreml negatívan értékeli az ukrán elnök szankciófelhívását
...
Peszkov rámutatott, hogy a szankció kétélű fegyver, amely szerinte senkinek sem hoz hasznot, és a nemzetközi joggal is ellentétes. Szavai szerint Moszkvának sokkal inkább tetszik az, hogy Kijev részletes útitervet készít elő a minszki megállapodásokban foglalt ukrán kötelezettségvállalások végrehajtására, mert - mint mondta - csak ez vezethet el "az ukrán belső probléma" rend...
2019-09-13 15:31:54
Jean-Claude Junckernek nem tetszik hogy Orbán Viktornak Magyarország az első
...
Mint mondta, magyar vezetőnek tartja Orbánt, nem európainak. Az erre vonatkozó kérdés kapcsán pedig hangsúlyozta: "ha csakis a saját országunk érdekel bennünket, ahol feltüzeljük az érzelmeket anélkül, hogy figyelnénk a tágabb európai összefüggésekre, akkor nem vagyunk európai vezetők, vak nemzeti vezetők vagyunk."
"Felnéztem Orbán Viktorra a nyolcvanas évek végén, mivel...
2019-09-12 19:22:01
EU-tisztújítás - Sokan bírálják az "európai életmód védelméért" felelős bizottsági tárca elnevezését
... szerint az elnevezés elfogadhatatlan, ugyanis szerintük szélsőjobboldali retorikát idéz, azt sugallva, hogy például a menedékkérők fenyegetést jelentenének a kontinens kultúrájára.
"Nem tetszik a gondolat, hogy az európai életmód ellentétes lenne a bevándorlással. A messziről érkezők befogadása része az európai életmódnak, amely az energiák és a tehetségek egyesítését, mások ...
2019-09-12 15:22:17
Önkormányzat 2019 - Kocsis Máté: a kormánypártoknak alkalmas jelöltjei vannak
... választóknak azt kell eldönteniük, hogy ki lesz az, aki a következő fél évtizedben az otthonuk ügyeit fogja intézni - hívta fel a jelenlévők figyelmét Kocsis Máté. Hozzátette, "bármennyire is nem tetszik ez az ellenzéknek", ez nem politikai kérdés, hanem október 14-től már a mindennapok kérdése lesz.
Kocsis Máté előadásában kitért arra, az elmúlt kilenc évben nagyon komoly er...
2019-09-10 23:42:58
1 2 3 ..................1813 1814 .........2720 2721 .........3626 3627 3628 
Címkék: Jean-Claude Junckernek, Orbán Viktornak Magyarország, Kocsis Máté, Bősz Anett, EVANGÉLIUM Szent Lukács, Keresztelő János, Jean-Claude Juncker, Kálvin János, Felnéztem Orbán Viktorra, közös értékek, európai életmódot, ukrán elnök, kormánypártoknak alkalmas, közös európai, fideszes képviselők, emberiség jövőjét, kormánypárti politikusok, ország energiapolitikája, alkalommal Jézus, utcán tanyázó, kontinens kultúrájára, elnevezés-terület párosítást, bizottság távozó, minapi nyilatkozatában, európai életmód, messziről érkezők, európai életmódnak, tehetségek egyesítését, üldöztetés elől, hamis meggondolásokkal, szankció kétélű, nemzetközi joggal, minszki megállapodásokban, ukrán belső, erre vonatkozó, saját országunk, érzelmeket anélkül, tágabb európai, nyolcvanas évek, elnevezés elfogadhatatlan, menedékkérők fenyegetést, otthonuk ügyeit, jelenlévők figyelmét, mindennapok kérdése, elmúlt kilenc, szélsőjobboldali, meggondolásokkal, kormánypártoknak, összefüggésekre, nyilatkozatában, elhamarkodottan,
© 2013 TVN.HU Kft.