Belépés
Enyhítette a törvényszék egy idősotthonban sikkasztó pénztáros elsőfokú büntetését
... ellátottak által megőrzésre átadott betétkönyveket, értékpapírokat, készpénzletéteket kezelje, de neki kellett adminisztrálnia és átadnia a hagyatékokat is az örökösöknek.
A vádlott tevékenységét részben az otthont működtető kft. pénztárellenőrének, részben az intézmény vezetőjének kellett volna ellenőriznie, ez azonban elmaradt. A vádlott kilenc idős asszony pénzét sikkaszto...
2020-01-23 14:41:50
A Nemzetközi Bíróság a rohingják védelmét szolgáló intézkedésekre kötelezte Mianmart
... eseményeket, és mielőbbi döntéshozatalra ösztönözte a hágai bíróságot.
A most bejelentett határozat szerint az ideiglenes érvényű intézkedéseknek korlátozniuk kell a mianmari katonaság tevékenységét is mindaddig, amíg a hágai pert véglegesen le nem zárják. Mianmarnak négy hónap múlva jelentést kell készítenie a bíróság számára arról, hogy teljesítette-e a döntésben elrendelt...
2020-01-23 14:01:44
Foglalkoztatási szolgálat: csökkent decemberben az álláskeresők száma éves szinten
...
Az NFSZ a honlapján közölte: 2019. decemberében a nyilvántartott álláskeresők aránya a gazdaságilag aktív népességhez viszonyítva 5,1 százalék volt, a munkavállalási korú népességhez mért relatív ráta pedig 3,5 százalék. A legalacsonyabb értékkel továbbra is Győr-Moson-Sopron megye rendelkezett.
Tavaly decemberben 38 600 álláskereső kérte nyilvántartásba vételét a kirend...
2020-01-23 12:31:43
Szolgálati nyugdíjaik tervezett megvonása ellen tiltakoznak a romániai bírák és ügyészek
... véglegesítette a különnyugdíjak eltörlését célzó törvénytervezet szövegét.
Szerdán a Craiovai táblabíráság, valamint a Szeben és Dambovita megyei törvényszék is felfüggesztette tevékenységét, és mindaddig elnapol minden tárgyalást a sürgős ügyek kivételével, amíg a szolgálati nyugdíjakat veszélyeztetve látják.
A képviselőház várhatóan jövő heti rendkívüli ülésszakán, ked...
2020-01-23 09:21:03
A magyar kultúra napja - Átadták Debrecen kulturális díjait
... 1991-ben kezdte meg működését azzal a szándékkal, hogy ösztönözze és támogassa a város kulturális és tudományos életében meghatározó szerepet játszó alkotók, tudományos szakemberek tevékenységét, elősegítse Debrecen szellemi értékeinek gyarapítását - mutatott rá.
Debrecen város kulturális életében kifejtett példaértékű munkásságáért Debrecen kultúrájáért díjat kapott Velényi ...
2020-01-22 19:21:48
MSZP: ki kell egészítenie egymást a MÁV-nak és a Volánnak
...
Szakács László a Volánbusz Népligetnél lévő székhelye előtt azt mondta, most ötödik alkalommal "esik neki" az Orbán-kormány, hogy átalakítsa a MÁV-ot és a Volánt. Az eddigi próbálkozások "eredménye" az volt, hogy mindig rosszul jártak dolgozók és az utasok - fűzte hozzá.
Hozzátette, az összevonásnak lehetne értelme, ha azzal együtt meg tudnák oldani az évek óta húzódó pr...
2020-01-22 16:31:38
A magyar kultúra napja - Átadták a Pro Cultura-díjakat
...
A magyar kultúra napját hagyományosan a Himnusz születésének évfordulóján ünnepeljük - emlékeztetett a díjak átadása előtt az emberi erőforrások minisztere.
Kásler Miklós hangsúlyozta: a magyarság ezen a napon emlékezik a kultúra nemzetmegtartó erejére; napjaink kihívása pedig biztosítani a magyar kultúrán belül a sokszínűséget és ezzel együtt az arányosságot.
A min...
2020-01-22 11:41:42
Harry és Meghan figyelmeztette a sajtót, hogy hagyja őket békén
... sajtó- és médiaorgánumokat, hogy ezeket a fotókat ne tegyék közzé, mivel a képek elkészítéséhez a házaspár nem járult hozzá.
Az ügyvédi iroda szerint Harry és Meghan a fotósok tevékenységét zaklatásnak tekinti, és kész jogi lépésekre az ügyben.
Harry herceg régóta nem titkolt, mély ellenszenvet táplál a sajtóval szemben. Őt és a brit királyi családot ugyanis a mai napig ...
2020-01-21 21:17:02
PM: az uniós klímastratégia költségeit a legnagyobb szennyezőknek kellene fizetniük
...
A Pénzügyminisztérium (PM) által az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény alapján az európai Zöld Terv (Green Deal) pénzügyi vonatkozásairól szóló vitában a magyar tárcavezető kifejtette: Magyarország egyetért az unió klímacéljaival, de világossá kell tenni, hogy ezeknek nem lehet következménye az energia- és élelmiszerárak emelkedése, a többletköltségek nem terhelhetik a fogy...
2020-01-21 16:12:06
A hűség évadát hirdette meg a Soproni Petőfi Színház
...
Pataki András elmondta, hogy a tematikával reflektálni szeretnének a soproniságra és a hűségre, ugyanakkor a szeptemberben Budapesten megrendezésre kerülő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus is megjelenik benne.
Összesen 14 darabbal készülnek, amelyből felnőtt bérletben négy nagyszínházi, egy balett- és egy kamaraszínházi előadás lesz.
Bemutatják Katona Imre...
2020-01-21 14:11:49
1 2 3 ..................890 891 .........1336 1337 ..........1780 1781 1782 
Címkék: Nemzetközi Bíróság, Átadták Debrecen, Soproni Petőfi Színház, Szakács László, Volánbusz Népligetnél, Kásler Miklós, Zöld Terv, Green Deal, Pataki András, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Bemutatják Katona Imre, idősotthonban sikkasztó, rohingják védelmét, álláskeresők száma, romániai bírák, magyar kultúra, uniós klímastratégia, legnagyobb szennyezőknek, hűség évadát, vádlott tevékenységét, otthont működtető, intézmény vezetőjének, vádlott kilenc, hágai bíróságot, most bejelentett, ideiglenes érvényű, mianmari katonaság, hágai pert, bíróság számára, döntésben elrendelt, honlapján közölte, nyilvántartott álláskeresők, gazdaságilag aktív, munkavállalási korú, legalacsonyabb értékkel, különnyugdíjak eltörlését, sürgős ügyek, szolgálati nyugdíjakat, képviselőház várhatóan, város kulturális, eddigi próbálkozások, összevonásnak lehetne, díjak átadása, emberi erőforrások, magyarság ezen, napon emlékezik, kultúra nemzetmegtartó, magyar kultúrán, képek elkészítéséhez, ügyvédi iroda, fotósok tevékenységét,
© 2013 TVN.HU Kft.