Belépés
Simicskó: a honvédelmi sportközpontokkal a közösséget összetartó szellemiség is erősödik
... sportkomplexumok épülnek országszerte, amelyek a sportlövészetnek helyet adó lőtér mellett küzdő- és technikai sportok gyakorlásához nyújtanak teret, de a helyi igényekhez igazodva egyéb tevékenységek, illetve a közösségépítés lehetőségei és feltételei is biztosítottak lesznek.
Zsigó Róbert Baja és térsége fideszes országgyűlési képviselője és az Agrárminisztérium élelmiszerl...
2020-06-25 13:01:28
Krónika 8. rész (költségvetés)
... megvalósításával összefüggő feladatok támogatására a költségvetés 11,9 milliárd forintot biztosít - tette hozzá.
A költségvetés 9,8 milliárd forintot ad a sporteredmények, sportszakmai tevékenységek és sportteljesítmények elismerésére - közölte.
Jobbik: az önkormányzatoknak káros lesz a költségvetés
Dudás Róbert (Jobbik) szerint az önkormányzati szempontból "átgondo...
2020-06-10 18:23:09
Koronavírus - ITM: az áprilisi mélypontról indulhat el újra felfelé a kiskereskedelmi forgalom
... hozzájárult, hogy a kormány megkönnyítette az üzleten kívüli kereskedelmi tevékenység és a csomagküldő kereskedelem végzését a vállalkozások számára. A veszélyhelyzet idején ezek a tevékenységek bejelentés és nyilvántartásba vétel nélkül folytathatók, ha a kereskedő napi fogyasztási cikket vagy éttermi ételt forgalmaz - emlékeztet közleményében a tárca.
Cseresnyés Péter keres...
2020-06-04 10:21:16
Kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el a Bosch tavaly Magyarországon
...
A Bosch cégcsoport teljes magyarországi árbevétele - beleszámítva a nem konszolidált vállalatok árbevételét és a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységeket is - 11 százalékkal 1465 milliárd forintra nőtt 2019-ben. A Bosch magyar piacon elért konszolidált forgalma 3 százalékkal, 259 milliárd forintra nőtt tavaly.
Daniel Korioth, a magyarországi Bosch ...
2020-05-28 11:11:16
Országgyűlés: megfelelő célokat szolgált a belépési engedély felfüggesztése
... megállapította az aránytalanságot, kimondta a jogsértést.
A bíróság rögzítette azt is, hogy az államok nagyobb mérlegelési mozgástérrel rendelkeznek a Parlament épületében folytatott tevékenységek szabályozására, így arra is, hogy a parlamenti működés zavartalanságának biztosítására az épületben meghatározott területeket jelöljenek ki a felvételkészítésre.
A bíróság egy...
2020-05-26 20:33:38
Koronavírus - Agrárkamara: a különadó nem áthárítható a beszállítókra
... csökkentésére irányuló szerződésmódosítás érdekében a kereskedő a szerződéses kapcsolat megszüntetésével; terméke rendelésének lemondásával; a rendelésállomány csökkentésével; eladásösztönző tevékenységek lemondásával; vagy bármilyen, a beszállítónak anyagi vagy erkölcsi veszteséget okozó eszközzel fenyegeti a beszállítót - írták.
A jogszabály-módosításnak köszönhetően, ha a...
2020-05-22 09:41:59
Fokozatosan nyitnak az óvodák
... 2-tól minden iskolában meg kell szervezni az oda járó gyermekek felügyeletét. A gyermekfelügyeletben részt vevőknek június 2. és 15. között elsősorban felzárkóztató, tanulást támogató tevékenységeket lehet szervezniük, június 16. és 26. között pedig már a következő tanévre is készülhetnek. Június 26-ig az étkezést is biztosítani kell a gyerekeknek - fűzte hozzá.
Az államt...
2020-05-22 07:37:38
Csökkent a kórházban kezelt fertőzöttek száma
... fertőtlenítőszerek, takarítószerek - tárolására pedig szigorú szakmai szabályokat kell alkalmazni a mérgezések elkerülése érdekében.
Müller Cecília úgy fogalmazott: elsősorban a szabadtéri tevékenységeket ajánlják a táborozóknak, ha pedig az időjárás miatt zárt térbe kényszerülnek, akkor a kiscsoportos foglalkozásokat és a megfelelő távolságtartás biztosítását. A kisebb g...
2020-05-19 08:13:04
Koronavírus - Országos tisztifőorvos: harmadára csökkent a kórházban kezelt fertőzöttek száma
... fertőtlenítőszerek, takarítószerek - tárolására pedig szigorú szakmai szabályokat kell alkalmazni a mérgezések elkerülése érdekében.
Müller Cecília úgy fogalmazott: elsősorban a szabadtéri tevékenységeket ajánlják a táborozóknak, ha pedig az időjárás miatt zárt térbe kényszerülnek, akkor a kiscsoportos foglalkozásokat és a megfelelő távolságtartás biztosítását. A kisebb gyer...
2020-05-18 13:42:39
Egy templom a panelrengetegben
... templom.
...................
,,Sajnos nincs így, tehát a vállalkozás az a tevékenység, ami a megoldást adhatja. Olyan a hitéletet is szolgáló, vagy azt kiegészítő tevékenységekre van szükség, amelyekből fenn tudjuk tartani: a templomtér alatti hatalmas térben közö...
2020-05-11 11:07:46
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........111 112 113 
Címkék: Zsigó Róbert Baja, Dudás Róbert, Cseresnyés Péter, Daniel Korioth, Müller Cecília, honvédelmi sportközpontokkal, közösséget összetartó, áprilisi mélypontról, kiskereskedelmi forgalom, belépési engedély, kórházban kezelt, sportlövészetnek helyet, helyi igényekhez, közösségépítés lehetőségei, önkormányzatoknak káros, önkormányzati szempontból, kormány megkönnyítette, üzleten kívüli, csomagküldő kereskedelem, vállalkozások számára, veszélyhelyzet idején, tevékenységek bejelentés, kereskedő napi, saját vállalatai, magyarországi Bosch, bíróság rögzítette, államok nagyobb, parlamenti működés, épületben meghatározott, szerződéses kapcsolat, rendelésállomány csökkentésével, beszállítónak anyagi, következő tanévre, mérgezések elkerülése, szabadtéri tevékenységeket, időjárás miatt, kiscsoportos foglalkozásokat, megfelelő távolságtartás, kisebb gyer, megoldást adhatja, templomtér alatti, panelrengetegben, rendelésállomány, megvalósításával, megszüntetésével, sportkomplexumok, sportlövészetnek,
© 2013 TVN.HU Kft.